164059 AR

Lite miljø og god kompetanse | ABRA Regnskap og Rådgivning AS

ABRA Regnskap og Rådgivning AS på Høvik i Bærum er et Autorisert Regnskapskontor med erfarne og dyktige medarbeidere med lang og bred erfaring innen regnskap, revisjon, finans, eiendom, forretningsjus og andre områder i næringslivet.

Firmaet med sine tre ansatte ble skilt ut fra ABRA Finance AS i 2012, og daglig leder Kjetil Christensen trives godt i det lille og gode miljøet som firmaet har. Selv var han ferdigutdannet revisor i 1988. Han vet hva et lite regnskapskontor kan gi både av oppfølging og kundeveiledning. Med blant annet en autorisert regnskapsfører, en bedriftsøkonom og en regnskapsfører besitter de til sammen over «60 års» erfaring av betydelig kompetanse som kommer kundene til gode.


Utover alminnelig regnskapsførsel tilbyr vi også rådgivning sammen med en rekke andre tjenester. Kundene våre er hovedsakelig små og mellomstore bedrifter innenfor de fleste bransjer, samt privatpersoner som vi bistår med selvangivelser og rådgivning, forteller han. 


ABRA Regnskap og Rådgivning AS tilbyr alt innenfor generell regnskapsførsel med lønn, fakturering og bilagshåndtering, utarbeidelse av årsregnskap mm, selvangivelser og ligningspapirer, og tar seg av all kontakt med offentlige myndigheter. De kan også ta seg av stiftelse, sletting og endring av selskaper, og innenfor rådgivning stiller de opp både som diskusjonspartner og sparringspartner. For privatpersoner stiller de med fagkunnskaper om både personlige selvangivelser og veiledning. Christensen har tretti års erfaring innenfor økonomi og regnskap. 


Et godt råd vi prøver å gi til alle, er å prøve å være tidlig ute! Ansvaret ligger jo hos kunden, men vi er deres regnskapsfører, og vårt mål er alltid å forenkle og forbedre våre kunders hverdag, smiler Christensen. 


Les mer...

2017-03-31 15.00

aoplia7

Slik kan kunstig intelligens forbedre fremtidens applikasjonsutvikling

Artikkel Aplia AS, har levert helhetlige IT-tjenester for kunder i ulike bransjer og sektorer siden 2008, og var tidlig ute med å levere brukervennlige apper og nyskapende webapplikasjoner. Nå ønsker den digitale...
rohneselmerab6

Blir én av de mest solgte bilene i 2024

Artikkel RøhneSelmer Asker og Bærum troner som Norges ledende Ford-forhandler, og ved RøhneSelmer Asker og Bærum, rulles rykende ferske nyheter fra Ford ut én etter én. Med nye lanseringer og gamle klassikere,...

Kontaktinformasjon

  • ABRA Regnskap og Rådgivning AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    67 10 74 74
  • Adresse:
    O.H. Bangs vei 17
    1363 Høvik
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv