153033 BS0153033 BS153033 BS1

Bygg og Service AS tar jobben

Etter fem års drift, har Bygg og Service AS i Flekkefjord blitt et firma å regne med. Kjetil Birkeland og Lars Erik Henriksen gjør alt fra nybygg og tilbygg til ombygging og rehabilitering. De ønsker nye kunder velkomne.

Birkeland og Henriksen var først kolleger i et byggefirma som gikk konkurs. Siden gikk det ikke lang tid før de bestemte seg for å starte opp sammen, og Bygg og Service AS ble en realitet i 2010.

   – I de fem årene vi har holdt på, har vi utført alt fra skifting av vinduer og renoveringer til bygging av hus og hytter. Det har blitt mange rehabiliteringsprosjekter, og underveis har vi fått god hjelp av Montér Optimera her i Flekkefjord, forklarer daglig leder Henriksen.

Bygg og Service AS påtar seg oppdrag for alle typer kunder på forespørsel, men frem til nå har det vært mest privatkunder. Frem mot sommeren har de flere takjobber, og firmaet er også involvert i et større prosjekt med oppføring av tomannsboliger hvor de står for alt fra grunnarbeidet til ferdigstillelse. Nylig begynte de også å montere hytter for Ålhytta.

   – En av styrkene våre er at når vi begynner på en jobb, så gjør vi oss ferdige før vi går videre til neste prosjekt. Skulle det dukke opp en annen hastejobb underveis, snakker vi selvsagt med kunden om dette. Nå om våren er det full rulle. Folk er ikke alltid like flinke til å planlegge i god tid, og skal helst ha ting gjort veldig fort når våren kommer, legger Birkeland til.

Duoen anbefaler kunder om å sjekke pristilbudet nøye når de henter inn tilbud fra byggefirmaer. Det er viktig å se på hva som er inkludert i tilbudet og ikke kun fokusere på sluttsummen.

   – For oss er det ikke et mål å bli større i tiden som kommer. Vi ønsker å holde oss på dagens nivå. Er det snakk om å utføre større oppdrag, leier vi inn folk etter behov. Ellers oppfordrer vi folk til å ta kontakt for en hyggelig prat og et eventuelt pristilbud.

Les mer...

2015-06-10 11.30

ABC Kontor9

Vestlandets største gjenbruksbutikk for brukte kontormøbler lanserer ny designtjeneste

Artikkel ABC Kontor, er Vestlandets største gjenbruksbedrift innenfor brukte kontormøbler. Med sitt nye designkonsept og egen interiørdesigner, kan gjenbruksbutikken i Fyllingsdalen nå både designe og levere ferdige...
front1

Fasade-entreprenøren Front har imponert med solide prosjekter i over 30 år

Artikkel Front Entreprenør har i over 30 år imponert med godt håndverk rundt rehabilitering av antikvariske bygg og gamle bygårder. Front er blant de ledende aktørene for rehabilitering av fasader og tak i Oslo...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv