En stolt norsk båttradisjon

Med et tilbud av stilrene båter med klassisk design og rene og pene linjer fortsetter Stormer marine AS den stolte norske båttradisjonen.

Jørgen Sommerfeldt-Colberg står og skuer på en av båtene sine. Han har alltid vært glad i sjølivet og hatt interesse for formgiving og design. Med utdanning innenfor møbeldesign/ industri design var dette en selvfølge for Jørgen, at det var båt han ville ende opp med å jobbe med.


- I 2009 fant jeg ut at Jan Herman Linges båtformer og rettigheter til salgs, og det var slik Stormer marine ble til. Nå er det primært jeg som holder på her til daglig. Vi har et veldig bra leiestøp firma som vi bruker, også jobber vi fast med en prototyp/båtbygger som vi utvikler nye varianter sammen med. Vi monterer også motorer som kommer fra Honda marine på båtene.  Det vi videre gjør her på Stormer marine er hovedsakelig å designe konsept, interiør/innerliner på båtene samt bygging av prototypene.  Skrogene er signert Linge Design.


Klassisk design

Det som tilbys er båter med klassisk design med rene minimalistiske linjer. Linges båter er designet utenifra og inn. Det vil si at hovedfokus alltid er sjøegenskapene og byggkvalitet.


- I Norge når man er på havet så vet vi at det kan blåse kraftig, og da har det mye å si hvordan en båt oppfører seg i sjøen og at båten er konstruert for tøffe forhold. Hos oss kan kan kunden også påvirke utseendet/utstyret på båten om dette avtales tidlig i prosessen. Vi vil alltid prøve å møte behovene fra våre kunder.


- Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på våre båter, de er gode i sjøen og vekker oppsikt blant båtkjennere. Også er vi naturligvis stolte av å holde de norske tradisjonene når det kommer til båtbygging gående, avslutter Jørgen og smiler.

Les mer...

2016-10-14 11.00

front1

Fasade-entreprenøren Front har imponert med solide prosjekter i over 30 år

Artikkel Front Entreprenør har i over 30 år imponert med godt håndverk rundt rehabilitering av antikvariske bygg og gamle bygårder. Front er blant de ledende aktørene for rehabilitering av fasader og tak i Oslo...
hageogmotor3

Har produktene som sikrer en aktiv fritid

Artikkel Hage & Motor AS, er en faghandel for ATV, UTV, snøscootere, skog og hageutstyr til privatpersoner, bedrifter og kommuner. Med et kompetent verksted som tilbyr reparasjoner og service, er faghandelen i...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv