Høy byggfaglig kompetanse i Contaxt AS

Petter Christiansen har bakgrunn som tømrer og byggingeniør, som interiørkonsulent og selger i varehusbransjen. Det er en erfaringer han har god nytte av i Contaxt AS, som tilbyr rådgivning, taksering og konsulenttjenester til både privatkunder, forsikringsselskaper, eiendomsmeglere, banker og advokater. Contaxt AS er basert i Larvik, men har også kunder i resten av fylket og i Grenlandsområdet.

– Av konsulenttjenester tilbyr jeg alt innenfor oppfølging på byggeplass og uavhengig kontroll. I tillegg kommer byggesøknader, oppfølging og rådgivning. Med min sterke byggfaglige bakgrunn, kan jeg også rådgi om byggdetaljer og løsninger. Når det gjelder taksering, gjør jeg det meste fra skader og naturskader til boligsalgsrapporter og verditakseringer av boliger og under oppgjør etter arv og skilsmisser, forteller Christiansen.

I meglersegmentet er boligsalgsrapporten en viktig tjeneste. Fra og med januar 2015 er det bestemt at en ny, bedre og mer omfattende rapport er obligatorisk, og Christiansen står klar for å utføre tjenesten som sertifisert DNV-takstmann. Han får gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder om at han er grundig og presis i arbeidet sitt, og at han tar seg god tid sammen med kunden som får være delaktig i prosessen.
  – Jeg er ryddig og nøyaktig, og har et mål om at mine rapporter og takseringer skal være feilfrie. Det viktigste er at kunden skal være fornøyd med jobben og tjenesten jeg yter. Samarbeid og delaktighet er viktige nøkkelord mener Christiansen. Jeg dekker meg ikke bak noe, men skriver konkrete ting og våger å stå for det – selvfølgelig i forhold til de regler og krav som stilles til en takstrapport. Om tre år håper jeg å ha bygd opp et solid og anerkjent firma som mange i området kjenner til, sier Christiansen.

Han er tydelig på at Contaxt AS skal bli kjent som et faglig sterkt selskap, som er til å stole på, der kunden og tjenesten er i fokus. Med Christiansens brede erfaringsbakgrunn og positive tilbakemeldinger ligger alle forutsetninger til rette for det.

Les mer...

2015-01-20 13.30

front1

Fasade-entreprenøren Front har imponert med solide prosjekter i over 30 år

Artikkel Front Entreprenør har i over 30 år imponert med godt håndverk rundt rehabilitering av antikvariske bygg og gamle bygårder. Front er blant de ledende aktørene for rehabilitering av fasader og tak i Oslo...
rohneselmerab6

Blir én av de mest solgte bilene i 2024

Artikkel RøhneSelmer Asker og Bærum troner som Norges ledende Ford-forhandler, og ved RøhneSelmer Asker og Bærum, rulles rykende ferske nyheter fra Ford ut én etter én. Med nye lanseringer og gamle klassikere,...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv