143086-2

Opplevelsen av bil

Autostrada Sport på Billingstad er en bilbutikk utenom det vanlige. Ferrari, Maserati og Porsche er biler som er bygget på lidenskap og kjærlighet, med kjøpere som er genuint bilinteresserte. Derfor tilbyr Thomas Kleven og hans kolleger sine kunder langt mer enn bare bil. Hos Autostrada Sport får du ikke bare drømmebilen, du åpner også dørene for minneverdige bilopplevelser.

– Det skal være en opplevelse å kjøpe en slik bil, og det skal være en opplevelse å eie en slik bil. Vårt forhold til kunden er bare i startgropa når vi selger bilen. Vi kan ta med kunden på banekjøring, på kjørekurs hos Ferrari og Maserati, på tur gjennom Europa, kjøre flotte alpeveier, spise god mat og drikke god vin, møte likesinnede, forteller Thomas.

Alle kan selge et godt produkt, men ikke alle kan selge opplevelsen rundt produktet. I Autostrada Sport tilbyr de et helhetlig tilbud som de kanskje er alene om i markedet. Thomas og hans kolleger blir gjerne gode venner med sine kunder.

– Autostrada Sport er et selskap i Autostrada Gruppen. Det ble startet i 1995 i Skien av vår eier Gisle Valen. Siden da har selskapet hatt en organisk vekst i Skien- og Porsgrunnsområdet. I 2008 valgte Gisle Valen og Olav Medhus å starte opp Autostrada Sport her i Oslo. Hovedfokuset skulle da være italienske biler, spesielt Ferrari og Maserati. Ettersom markedet for kun de to bilene er for snevert til at man kan leve av bare det, har vi også satset på andre premiumbiler, spesielt i sportssegmentet, sier Thomas.

Han har selv bakgrunn fra Porsche – som Autostrada Sport også har i stallen – og tok over som daglig leder på Billingstad i 2012. Butikken har også blant annet Land Rover, BMW, Audi og Mercedes. På Maserati er selskapet både importør og eneforhandler i Norge, og de har fullt autorisert verksted for både Maserati og Ferrari.

– Vi har fokus på å levere den bilen kunden vil ha. En kunde som har en Ferrari eller en Maserati, har også andre biler, og da ønsker vi å være en totalleverandør på det også.

Les mer...

2014-11-27 11.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv