156011 BH156011 BH0

På fire hjul inn i 2016 med Birger N. Haug AS

Som forhandler av Nissan og Subaru, har Birger N. Haug AS funnet en perfekt kombinasjon. De to bilmerkene tiltrekker seg forskjellige kundegrupper, og dekker de fleste hjulbehov. Og særlig nå som elbil har blitt så populært i Norge, forteller Anders Hage.

Han er daglig leder for Birger N. Haug AS’ avdeling på Rud i Bærum. Der det familieeide firmaet ble etablert i 1947, har avdelingen på Rud solgt biler siden 1982. Her har de 33 ansatte som lever og ånder for bil.

– Nissan og Subaru er to merker som passer godt til hverandre. Nissan er på tredjeplass på statistikken over de mest solgte bilene i Norge nå, og har et voldsomt driv om dagen. Dette er mye takket være en elbil-modellen Nissan Leaf, som har gjort det veldig bra siden den kom i 2011. Der Nissan egentlig appellerer til alle, kan vi kalle Subaru et mer nisjepreget merke. Det er et langt mindre merke, men har samtidig en veldig lojal kundegruppe som kommer tilbake og kjøper bilen gang etter gang. Der Subaru tidligere har blitt sett på som litt gubbete og traust, har det bare det siste året skjedd mye med modellene deres, forteller Hage.

Birger N. Haug AS Bærum betjener både bedriftskunder og private. For proffkunder har Nissan mye å tilby når det gjelder varebiler. De har et spekter som går fra små varebiler, hvor man kan velge mellom batteri eller fossilt brennstoff, til pickuper og NV400, som er den store varebilen. Nissan har også lansert en elektrisk varebil, e-NV200. Hage sier at den allerede har solgt en god del, men at den nok må modnes litt. Den har samme teknologi som Nissan Leaf, men noe mindre rekkevidde.

– Når det gjelder Nissan Leaf, er det nesten overraskende hvor mye den fortsatt selger etter fire år på markedet. Det morsomste er at den har så mange fornøyde eiere. 96% sier at de er svært fornøyd med bilen sin. Grunnen til det, er at det er en ekstremt god bil som er pålitelig og som fungerer i hverdagen til folk. Det kommer en ny modell i 2016, som kommer inn nå helt på slutten av året. Der har man har økt rekkevidden til 250 km. Det er også noen tekniske finesser og nyheter innen navigasjon, men det er batteripakken og rekkevidden som er den viktigste. Med denne oppgraderingen blir nok Nissan Leaf aktuell for enda flere typer kunder.

2016 ser ut til å bli et godt år for Birger N. Haug AS Bærum. Dette blir året hvor de skal satse mer på næringsmarkedet. En ny selger er allerede på plass, og han skal jobbe kun med å fronte Nissan i forhold til varebiler. Målet er en stor økning på salg av elektriske varebiler.

– Vi har også troen på Nissan og Subaru inn i det neste året, med gode produkter og et relativt nytt spekter av modeller. Ikke minst med den nye Leaf-modellen, som jeg tror vil få et nytt oppsving med den økte rekkevidden. Ellers jobber vi kontinuerlig med at det er kunden som skal være i fokus. Det skal legges til rette for at det skal være hyggelig å handle bil hos oss, og vi skal være et naturlig valg.

Les mer...

2015-12-18 13.15

hageogmotor3

Har produktene som sikrer en aktiv fritid

Artikkel Hage & Motor AS, er en faghandel for ATV, UTV, snøscootere, skog og hageutstyr til privatpersoner, bedrifter og kommuner. Med et kompetent verksted som tilbyr reparasjoner og service, er faghandelen i...
adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...

    Kontaktinformasjon

    • Birger N. Haug AS
    • www.bnh.no
    • Telefon:
      23 24 41 00
    • Adresse:
      Haraldrudveien 9
      0581 Oslo
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv