På toppen av Oslo

Har du latt blikket fare oppover Grefsenkollen, har du utvilsomt sett den majestetiske silhuetten av ærverdige Grefsenkollen restaurant. På toppen av Oslo venter eventyrlig utsikt og fabelaktige spiseopplevelser. I dag er Grefsenkollen også vertskap for alt av arrangementer, konferanser og kick-off.

– Folk søker stadig mer etter det unike. Det er en tydelig tendens. Og i vår bransje er det ingen som har en beliggenhet og en atmosfære som den vi har, konstaterer Jacob Kiel.

Han er restaurantsjef i et bygg med en historie som strekker seg tilbake til forbudstiden. Grefsenkollen ble reist helt tilbake i 1927. Og det for hånd, helt uten maskiner. Materialene ble fraktet opp med hest og kjerre. I dag er det heldigvis enkel adkomst, med vei helt frem.

– Den spesielle atmosfæren og utsikten gjør det lettere å være kreativ enn om man sitter på et møterom nede i sentrum. Vi kan ta imot arrangementer på opptil 100 personer, med full servering. Vi har fine dining med tre- og femrettere, og vi har en stor vinkjeller, sier Jacob.

Grefsenkollen er en naturperle utenom det vanlige – og det bare en kort kjøretur unna Oslo sentrum. Beliggenheten er perfekt for bedriftsarrangementer, konferanser og kick-off. Utenfor dørstokken er det alle muligheter for fotturer og skiturer, og Jacob og hans kolleger arrangerer kokkekurs, vinkurs og teambuilding.

Det er vanskeligere å tenke seg en flottere ramme for inspirasjon og påfyll enn det Grefsenkollen kan tilby. Samtidig er Jacob klar på at også bevertning skal være av beste kvalitet.

– For oss er det likegyldig om det er to eller seksti gjester. Kvaliteten skal alltid være den samme. Alle skal få personlig service, understreker han.

Grefsenkollen er en sjelden blomst i hovedstadens restaurantflora, hvor alt ligger til rette for unike opplevelser.

Les mer...

2014-11-27 11.00

front1

Fasade-entreprenøren Front har imponert med solide prosjekter i over 30 år

Artikkel Front Entreprenør har i over 30 år imponert med godt håndverk rundt rehabilitering av antikvariske bygg og gamle bygårder. Front er blant de ledende aktørene for rehabilitering av fasader og tak i Oslo...
isnitt7

Detaljrik og nyskapende boligfotografering tar boligen din til nye høyder

Artikkel iSnitt AS i Oslo, tilbyr boligfotograferingstjenester av høy kvalitet. I løpet av årene har selskapet ikke bare revolusjonert bransjen, men har også blitt en foretrukken leverandør av boligfotografering...

Kontaktinformasjon

  • Grefsenkollen
  • www.grefsenkollen.no
  • Telefon:
    www.grefsenkollen.no
  • Adresse:
    Grefsenkollveien 100
    0490 Oslo
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv