152082-Toffelgata Bygg152082-Toffelgata Bygg2

Ærlig kvalitet

Tøffelgata Bygg er et lite, lokalt snekkerfirma i Kvinesdal kommune mellom Stavanger og Kristiansand. Ærlig kvalitet varer lengst, er mottoet, og de gjør sitt ytterste for å gjøre kundene fornøyde.

Glenn Galdal er daglig leder for det lille firmaet med seks ansatte. Han er utdannet snekker, og interessen for faget har vært med han siden han som liten gutt hjalp sin snekker-far eller bygde trehytter for over 30 år siden.

Firmaets spesialområde er nybygg og restaurering av gamle bygg.

– Akkurat nå jobber vi med å restaurere ett 150 år gammelt hus. Det er gøy, men krevende på grunn av mange detaljer. Huset skal blant annet strippes helt innvendig, nye bjelkelag, nye gulv og nytt tak – samtidig som laft skal bevares. Det er litt ekstra jobb med det, men kunden er opptatt av å ta vare på de gamle minnene, samtidig som de får dagens standard, forteller Galdal.

Når det gjelder nybygg samarbeider Tøffelgata Bygg med arkitektkontoret IHT, og dermed kan de tilby et omfattende spekter av hus- og hyttetegninger. Tøffelgatas kunder kan gå inn på nettsiden deres og se mange av modellene som tilbys.

– Vi har også opprettet en ny portal på internett for kundene hvor vi hver dag legger ut hva snekkerne har gjort, materialutgifter etc. Slik kan kundenes selv følge med på framgangen i prosjektet, og være med å styre fremdrift og budsjett. Jeg tror nok vi får flere jobber på grunn av det. Vi er ikke alltid billigst, men har stor tillit og kundene vet vi leverer ærlig kvalitet, smiler Galdal.

Tøffelgata Bygg er svært opptatte av å være et kvalitetsfirma, og velger da også både ansatte og leverandører ut fra det.

– Firmaet har en god miks av oss gamle med mer enn 30 års erfaring fra faget, og unge, lovende snekkere med en skikkelig drive, og sist men ikke minst et flott samarbeid med Frode i Aagedahl AS som håndterer administrasjon og markedsføring. Jeg føler at vi leverer, vi prøver å være imøtekommende og fikser det som trengs. Hvis noen kunder ikke er fornøyde, så gjør vi dem fornøyd. Det er vi nok kjent for.

Firmaet hører til i en sjøbu på Feda, som ble bygd for tre år siden. Snekkerfaget krevet stadige oppdateringer og innsikter, og de ansatte reiser på årlige kurs for å friske opp kunnskapene.

– Min intensjon er ikke å tjene mest mulig penger, men å ha en flott lokal arbeidsplass. Idéelt kan vi ansette to mann til, men jeg vil ikke at vi skal bli for stor. Vi ønsker å være størst av de små i distriktet her, avslutter Galdal.

Les mer...

2015-04-07 15.15

front1

Fasade-entreprenøren Front har imponert med solide prosjekter i over 30 år

Artikkel Front Entreprenør har i over 30 år imponert med godt håndverk rundt rehabilitering av antikvariske bygg og gamle bygårder. Front er blant de ledende aktørene for rehabilitering av fasader og tak i Oslo...
adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv