Tiden det tar å gjøre en god jobb

“Enten gjør jeg jobben skikkelig eller så lar jeg det være”. Tydeligere kan det vel ikke bli sagt om hva som er holdningen til blikkenslager Ketil Næss. Han driver Ketil Bygg og Boligservice AS, og har en yrkesstolthet og sans for godt, gammelt håndverk som er sjelden i dag.

– Håndverk er noe jeg alltid har vært fascinert av, og jeg har stor respekt for de gamle gutta. Jeg har vært så heldig å jobbe med Norges eldste blikkenslager, han ga seg da han var 84 år! Det har vært veldig gøy å kunne lære av de gamle, sier Næss.


Selv har han lang erfaring med montering av bad, garderobe, møbler og særlig kjøkken. Og lengst inn mot hjertet ligger interessen for rehabilitering og renovering av eldre bygninger. Selskapet Ketil Bygg og Boligservice AS har eksistert i mange år, men har nå startet opp igjen etter en lengre pause. Sammen med kona på regnskap er Næss eneste ansatt, men han leier inn rørleggere, elektrikere og andre håndverkere ved behov. Oppdragene han påtar seg er for det meste i Oslo og omegn. 


– Jeg jobber for Montér på Lillestrøm, og monterer ofte kjøkken og garderobe for Svane Kjøkken på Skøyen. Jeg har mye erfaring fra mange områder, og har vært heldig å få jobbe med mange dyktige håndverkere. Enten gjør jeg det skikkelig, eller så lar jeg være, det er holdningen min. Og det får jeg ofte høre også, at det er tydelig at jeg har tatt meg tid til å gjøre en god jobb.  


Næss ønsker å holde gamle håndverkstradisjoner i hevd, og yrkesstolthet er viktig for ham. Det betyr blant annet at han gir beskjed til kunden om han er sent ute, eller om pris og arbeidsmengde skulle endre seg underveis i et oppdrag.


– Jeg er også veldig opptatt av miljø, og jeg samler opp og kildesorterer alle materialer jeg jobber med, avslutter Næss.

Les mer...

2016-05-23 16.00

adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...
hageogmotor3

Har produktene som sikrer en aktiv fritid

Artikkel Hage & Motor AS, er en faghandel for ATV, UTV, snøscootere, skog og hageutstyr til privatpersoner, bedrifter og kommuner. Med et kompetent verksted som tilbyr reparasjoner og service, er faghandelen i...

Kontaktinformasjon

  • Ketils Bygg & Boligservice
  • Telefon:
    92 45 00 36
  • Adresse:
    Ragnhild Schibbyes vei 8
    0968 Oslo
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv