152044 DB0152044 DB

Vi tar boligstyling til et nytt nivå

Det går bare oppover og fremover for DinBoligStylist AS. Med stadig flere forhandlere, oppdragsgivere og nå også en avdeling i Bærum, er det tydelig at kundene er svært fornøyde. Vi dro på gjenbesøk til Steinberg for å snakke med daglig leder Siri Haust om hva som har skjedd siden 2013.

– Utviklingen har vært god, og det har gått veldig bra. Nå har vi flere samarbeidspartnere, flere faste oppdragsgivere og flere leverandører på både møbler og interiør. Jeg har også fått gode avtaler med de største norske, svenske og danske interiørgrossistene.

Noe av det viktigste Haust gjør når hun styler en bolig før salg, er å skape en god stemning. Det er ikke nok å bare sette inn stilige møbler. DinBoligStylist AS har derfor inngått en forhandleravtale med en kokk, og kan nå style kjøkken med både oljer, pasta og andre fine produkter.

– I juli i fjor åpnet vi også en avdeling i Bærum. Denne drives av Heidi Michalsen, som er veldig dyktig innen interiørfaget. Etter hvert har vi også fått oppdrag i både Kongsberg og i Agder, så planen fremover er å åpne en tredje avdeling på Sørlandet.

Det er stadig flere som benytter seg av boligstyling når de skal selge boligen sin. Folk har blitt mer bevisste på det, sier Haust. I DinBoligStylist AS tilbyr de både fullstyling av for eksempel nybygg, og delstyling hvor man legger på den siste, lille finishen. Å ha gode bilder på prospektet og i salgsannonsen på Finn er gull verdt.

– Det er en like stor etterspørsel etter både interiørveiledning, delstyling og fullstyling. Siden vi har så gode forhandleravtaler med mange leverandører, har vi utrolig mye fine møbler som man kan se på både Instagram, Facebook og nettsidene våre. Det er mye dyre møbler, og det synes jeg kundene fortjener når de investerer i boligstyling, utdyper Haust.

Kundene er både private samt eiendomsmeglere, utbyggere og boligutviklere. Det er i tillegg stadig flere som engasjerer DinBoligStylist AS i forbindelse med salg av dødssbo, og selskapet tilbyr også interiørkonsulenttjenester til private og bedrifter.

– Jeg går inn i et hus eller en leilighet, og ser med en gang hva som passer og ikke passer.
Tilbakemeldingene er utelukkende positive, og stadig vekk forteller kundene at de fikk solgt boligen etter første visning. Fra meglere i Oslo får vi ofte høre at vi har en litt annen stil, som kanskje er litt mer eksklusiv og romantisk. Jeg føler derfor at vi har tatt boligstyling til et nytt nivå, avslutter Haust.
Les mer...

2015-04-07 10.30

aoplia7

Slik kan kunstig intelligens forbedre fremtidens applikasjonsutvikling

Artikkel Aplia AS, har levert helhetlige IT-tjenester for kunder i ulike bransjer og sektorer siden 2008, og var tidlig ute med å levere brukervennlige apper og nyskapende webapplikasjoner. Nå ønsker den digitale...
ABC Kontor9

Vestlandets største gjenbruksbutikk for brukte kontormøbler lanserer ny designtjeneste

Artikkel ABC Kontor, er Vestlandets største gjenbruksbedrift innenfor brukte kontormøbler. Med sitt nye designkonsept og egen interiørdesigner, kan gjenbruksbutikken i Fyllingsdalen nå både designe og levere ferdige...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv