Ligger i forkant med innovative produkter

Inge Tveit er opptatt av sikkerhet, og gjennom Prosec AS i Drammen hjelper han entreprenører, installatører og byggmarkedet med å sikre bygninger mot brann og innbrudd. Gjennom franchisedrift og fire selskaper spredt rundt om i landet, som driver for egen økonomi og risiko, sørges det for at kompetansen og kundekontakten ivaretas.

Selv har Tveit bakgrunn som elektronikkingeniør og mange år som ansatt i både Securitas, Esmi og Eltek Gruppen før han etablerte Prosec AS i 2003. Gruppen har i dag selskaper i Kristiansand, Stavanger, Bergen, og Trondheim, og hvert selskap selger og leverer direkte til installatører og konkrete prosjekter.

– Jeg innehar ingen støttefunksjoner i Prosec AS,
det er det leverandørene våre som står for. Hovedleverandøren vår holder til i Finland, så når selskapene trenger hjelp, tar de direkte kontakt med leverandørene og produktutviklerne. Min oppgave er å være et bindeledd i forhold til produktutvikling og logistikk, forklarer han.

EN SENTRAL – TO SYSTEM. På produktsiden er det brannalarm og evakuering som er hovedfokuset. Her har Prosec AS sammen OY Hedegren Security AB i Finland utviklet et nytt konsept hvor brannalarm og nødlys går på samme kabel og samme sentral.
Dette konseptet har slått godt an i det norske markedet fordi det gir fordeler som:

·  En sentral, samme kabel

·  Lavere installasjonskostnader

·  Lavt strømforbruk, lang levetid

·  Adresserbart system  

·  Lave driftskostnader

·  Mulighet for trådløse produkter på samme system


Fremover vil vi videreutvikle vårt integrerte konsept slik at, i tillegg til aktiv evakuering, også kan styre evakueringen retningsbestemt i forhold til hvor det er røykutvikling.
Like viktig som tidlig og pålitelig varsling av et branntiløp er å evakuere folk tidlig og i riktig retning.
– Med innovative og fremtidsrettetede produkter ligger vi i forkant, avslutter Inge Tveit.

Les mer...

2013-10-18 11.45

adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...
front1

Fasade-entreprenøren Front har imponert med solide prosjekter i over 30 år

Artikkel Front Entreprenør har i over 30 år imponert med godt håndverk rundt rehabilitering av antikvariske bygg og gamle bygårder. Front er blant de ledende aktørene for rehabilitering av fasader og tak i Oslo...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv