133050mectec

Spesialdesignede maskiner

Mec Tec AS i Drammen har spesialisert seg på produksjon av maskiner og vaskeutstyr til veivedlikehold, og betjener i hovedsak tre kundegrupper med det offentlige, private og grossister. Styrken deres er at de kan skreddersy maskiner helt etter kundenes ønsker, forteller daglig leder Bent Christensen.

Bedriften ble opprinnelig stiftet i 1988, og pro-
duserte først og fremst enkle maskiner til vei -vedlike-hold. Med årene har Mec Tec AS fulgt utviklingen og produsere stadig mere kompliserte maskiner som brukes til vei vedlikehold og vask i Jernbanen. Mec Tec AS har i dag fem kvalifiserte ansatte.
– Vi tilpasser oss i stor grad etter hva kundene vil
ha. Ønsker de en bestemt maskin til en bestemt jobb,
kommer vi først med idéer og tanker til hvordan kun-den kan løse denne jobben, og deretter produserer vi nettopp den maskin kunden ønsker, sier Christensen.
Han forteller at ingen maskiner er helt like, men at hver enkelt tilpasses etter kundens ønsker. I produkt-katalogen finnes både tunnelvaskere, såpeleggere, skiltvaskere, veivaskere og skinnespyler til jernbanen.
– Mye av utstyret er drevet av hydraulik og styrt
med PLS og begge deler konstruerer vi selv. Vi byg-
ger hydraulikken opp og konstruerer PLS styringsprogrammer i tillegg til å reparere og utføre service på maskiner i verkstedet vårt, sier han.

– Mec Tec AS importerer også varer som f.eks pistoler og lanser til høytrykksspyling, slangetromler pumper og høytrykksspylere, både privatkunder, grossister, entreprenører og bilpleie bedrifter som handler hos oss. Den siste nyhet er en klov-vasker ”HOOF CLEANER” som brukes på kyr. Produkt-spekteret er bredt, og vi leverer til hele landet. Vi ser et stort potensiale i importvare vare salget og jobber stadig på dette felt.
Bent Christensen forteller at de får gode tilbakemeldinger på at de reagerer kjapt på henvendelser, og at de er fleksible.
– Er det noe spesielt kundene ønsker, så får de det hos oss.

MEC TEC AS ønsker å fremstå som kundens førstevalg som leverandør, med høy grad av kvalitet, service og viten.

Les mer...

2013-10-17 15.00

adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...
jemo8

Entreprenenør i Grenland bygger for fremtiden med ekspertise og lidenskap

Artikkel JEMO Entreprenør AS fra Skien, består av et dedikert team med dyktige fagarbeidere/medarbeidere som brenner for å levere godt håndverksmessig arbeid. Med lang erfaring, god kvalitet og en umiskjennelig...

Kontaktinformasjon

  • Mectec
  • www.medtec.no
  • Adresse:
    Ingeniør rybergsgate 99
    3027 Drammen
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv