Tar kundene til nye høyder!

Bak navnet GA Partner AS i Bergen står fire svært engasjerte og erfarne herrer, alle med bakgrunn fra flyselskapet som på 1980-tallet var kjent som Braathens S.A.F.E. De 4 var også med-grundere i selskapet Norport Handling AS som vokste ifra 20 ansatte til over 400, i løpet av 10 år. I august i år etablerte kvartetten GA Partner AS, for å ta hånd om såkalt ad-hoc flytrafikk ved Bergen Lufthavn Flesland.

Frank Petter Jensen, Henning André Ogann, Kenneth Pedersen og Jostein Jonassen har til sammen mer enn 100 års erfaring fra forskjellige bedrifter innen flybransjen, og har innehatt stillinger som både stuere, økonomiansvarlig, IT-ansvarlig og operativ ansvarlig.
GA står for General Aviation, og er alt som kommer ad-hoc, altså flytrafikk som ikke er planlagt lang tid i forveien. Det kan være noen som varsler oss at de kommer inn med et fly om noen timer, forklarer Henning.

Oppgavene deres er å tilrettelegge ut fra enhver bestilling, det være seg et helikopter, en fraktmaskin med deler til båter eller oljenæringen, et passasjerfly eller en VIP-transport.
– Er det frakt, trenger man gjerne en truck samt en transportør på landsiden. Er det VIP-transport, er det gjerne en av våre limousiner som skal til. Fly vi tar hånd om må stå trygt i forhold til vær og vind, de skal ha drivstoff når de drar og mange ønsker å bestille catering. I tillegg losser og laster vi hvis det er snakk om frakt. Vi tar oppdrag fra noen kilo til flerfoldige tonn, sier Frank.

– I denne bransjen handler det om å snu seg rundt for å møte kundenes ønsker, og som nystartet selskap skal vi nå planlegge veien videre.
– Fremover blir fokuset å få ting på plass, og deretter jobbe inn mot potensielle kunder og å tilrettelegge et konsept rundt deres behov. Vi ønsker å tilby firma en totalpakke, eksempelvis mot teambuilding for firmaets ansatte eller relasjonsbygging for firmakunder. Også grupper fra Bergen som vil chartre sitt eget fly, kan vi hjelpe via våre kontakter. Ved å samarbeide med hoteller og byråer, kan vi også lage en totalpakke for gjester som kommer hit og ønsker noe utenom det vanlige. Målet vårt er å alltid være fleksible, og å ha direkte og god kontakt med kundene!

Les mer...

2013-10-18 11.30

isnitt7

Detaljrik og nyskapende boligfotografering tar boligen din til nye høyder

Artikkel iSnitt AS i Oslo, tilbyr boligfotograferingstjenester av høy kvalitet. I løpet av årene har selskapet ikke bare revolusjonert bransjen, men har også blitt en foretrukken leverandør av boligfotografering...
aoplia7

Slik kan kunstig intelligens forbedre fremtidens applikasjonsutvikling

Artikkel Aplia AS, har levert helhetlige IT-tjenester for kunder i ulike bransjer og sektorer siden 2008, og var tidlig ute med å levere brukervennlige apper og nyskapende webapplikasjoner. Nå ønsker den digitale...

Kontaktinformasjon

  • Ga Partner
  • www.gapartner.no
  • Telefon:
    93815000
  • Adresse:
    Fleslandsveien 555
    5257 Kokstad
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv