132005_scandigaseiker

Utfordret markedet og vant kunder

Elisabeth Uggen våget seg inn blant de store fiskene da hun bestemte seg for å gjøre propan billig for privatkunder. Målet var å få ned prisene og tilby produktet på egne stasjoner.


Og drømmen viste seg å bli virkelighet. Markedet var riktignok kontrollert av store selskap som Statoil og AGA, og ifølge Elisabeth Uggen var prisene på propan hårreisende høye for vanlige husholdninger. Likevel klarte hun å starte opp egen Scandicgas Eiker og etablere et småskalaapparat for formidling av propan. Dermed kunne også prisene senkes.
- Det har vært noen interessante år. Mange av de etablerte har valgt å holde prisene på det nivået de hadde da vi kom, men enkelte har følt seg presset til å senke prisene. Det var jo det vi ønsket å konkurrere på, forteller Elisabeth.
- Bensinstasjoner er jo fremdeles rådyre. Vi er mye rimeligere, og man kan på akkurat samme måte fylle opp tanken her.

I dag formidler Scandicgas Eiker 3,5 tonn med propan hver uke. Kundene strekker seg fra vanlige privatpersoner til bedriftskunder som bruker mye propan, for eksempel taktekkere, entreprenører, asfaltleggere og andre småbedrifter.
- Vi oppfordrer til bruk av propan, både fordi det er effektivt og greit å bruke, men også fordi det gir miljøgevinst sammenliknet med annet drivstoff. Selv kjører jeg på propan, og er kjempefornøyd, sier Elisabeth.

Kundene har også vist begeistring, og stadig flere avtaler om levering er i havn. På den måten har Scandicgas Eiker blitt en etablert aktør på markedet, og er hele tiden med på å legge press på prisene.
- Propan er nyttig for mange, og flere og flere oppdager det nå som prisene er mer akseptable. Vi ser for oss en økning i leveransene fremover, og skal gjøre vårt for å kunne imøtekomme etterspørselen, forsikrer Elisabeth.

Les mer...

2013-05-28 14.30

glassbjerget8

Skreddersydd dusjkonsept imponerer

Artikkel Glassbjerget AS, har levert skreddersydde glassløsninger, utført glassreparasjoner og montert vinduer og dører i over 40 år. Glassmesterbedriften på Bønes i Bergen satser stort på interiørglass og fått...
isnitt7

Detaljrik og nyskapende boligfotografering tar boligen din til nye høyder

Artikkel iSnitt AS i Oslo, tilbyr boligfotograferingstjenester av høy kvalitet. I løpet av årene har selskapet ikke bare revolusjonert bransjen, men har også blitt en foretrukken leverandør av boligfotografering...

Kontaktinformasjon

  • Scandicgas Eiker
  • www.scandicgas.com
  • Telefon:
    32757725
  • Adresse:
    Ringeriksvn. 768
    330 Skotselv
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv