Ny metode innen preventiv tannhelse med livslang effekt

Tann Estetikk AS gir kr 1000 pr kjeve i rabatt på helhetlig tannforseglingsbehandling bestilt hos dem innen påsken 2013! Spesialistpraksisen Tann Estetikk AS i Drammen beskjeftiger seg først og fremst med korrigering av tannstilling og bittfeil, slik at kjevene fungerer godt og smilet blir fint. Men tannlege og spesialist i kjeveortopedi Jon Petter Evensen har også lansert den unike og smertefrie metoden som går under navnet ”tannforsegling” i Norge.

- Vi har tannregulering i de fleste former for både voksne og barn. Vi fokuserer på å gjøre det som bør gjøres på en mest mulig effektiv og skånsom måte for å unngå fremtidige tannplager – dvs. redusere sannsynligheten for slikt som fremtidige smerter, sjenanse og tannbehandling. Moderne materialer, utstyr og fremgangsmåter muliggjør dette – for eksempel usynlig tannregulering uten plagsomme klosser på tennene, forteller Jon Petter.

Mens tannregulering er noe alle kjenner til, er såkalt tannforsegling ett helt nytt behandlingstilbud. Takket være ny teknologi kan vi nå beskytte vår mest sårbare del av emaljeoverflaten ved hjelp av et supertynt resin som stabiliserer emaljeprismene forklarer Jon Petter. Denne ”superoverflaten” reduserer hulldannelsesaktiviteten på tennene med inntil imponerende 75 %. Dessuten reduseres livsvarig også ising, misfarging og alderssprekker i tennene. Tannforsegling like etter tannbleking revolusjonerer også tannbleking ved at varig resultat oppnås.

- Endelig har vi flere muligheter enn bare kosthold, tannhygiene, fluor og tannregulering for å investere i langvarig god tannhelse og naturlige pene tenner. Med tannforsegling får du ”supertenner”, men det er fremdeles viktig å ta godt vare på tenner og ikke minst tannkjøtt presiserer Jon Petter. Tann Estetikk AS behandler også årsaker til tanngnissing og tannpressing.

Tannforsegling er et unikt helseforebyggende tiltak, og Jon Petter kjenner ikke til andre som tilbyr dette. Overflatemiddelet som benyttes har i fagmiljøet blitt beskrevet som det mest revolusjonerende innen tannhelse siden fluor.

Men uavhengig av hva man kommer til Tann Estetikk AS i Drammen for, er det viktig å understreke at tannhelse og tannstilling er investeringer for livet. Når foreldre som har hatt barna sine hos Jon Petter, også kommer med andre søsken og kanskje seg selv også i neste omgang, synes han det er det beste skussmålet klinikken kan få. Det vitner om tillit, sier han.

Les mer...

2012-12-20 16.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv