Den perfekte kledningen

Fasaden er viktig for alle hus og bygninger, både nye og gamle. Men en fasade vil ofte kreve stor vedlikeholdsinnsats, spesielt i et værhardt land som vårt. Alutile Norge AS tilbyr kledninger som er tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Haugesundsbedriften drives av Helge Gabrielsen i samarbeid med Wee Gruppen og HS Montasje.
  – Vi startet opp med Alutile for fem år siden, og begynte rolig. Grunnen til det var at vi ønsket å prøve ut ulike installasjonsmetoder tilpasset det norske markedet. Dette er nemlig et produkt som er stort i resten av verden, men lite i Norge. Nå er etterspørselen bra, og det er et produkt som er interessant for mange som ønsker seg litt mer moderne og vedlikeholdsfrie fasader, forteller Gabrielsen.

Vi har agentur for hele landet, og samarbeider med HS Montasje, som tar hånd om all montering og prosjektoppfølging. Alutile Norge AS har rettet fokuset spesielt mot arkitekter, men selger også produktene sine til byggmestere, store entreprenører og privatkunder.
  – Det går på både nybygg og på rehabilitering. Det ligger en stor verdiøkning i et gammelt og slitt bygg som får ny fasade, men er også kostnadsbesparende på nybygg, fordi du slipper store fremtidige vedlikeholdsutgifter. Med all nedbøren vi har i Norge er Alutile dessuten en god løsning for eneboliger. Noe vasking må man regne med, men platene skal ikke å males.

Platene er lette i vekt og enkle å jobbe med. De beskjæres med en helt vanlig sirkelsag med fintakket blad.
Platene er 4mm tykke og er derfor veldig stive og slagfaste. Platene kan allikevel knekkes til flotte hjørner ved å frese spor på baksiden. Dette pga sandwich-oppbyggingen med aluminium på begge sider og plastkjerne i midten.
Du kan derfor lage listfrie løsninger med tette fine hjørner rundt vinduer.
  Alutile Norge AS fører to ulike typer. En standard variant, samt en variant som er klassifisert som brannsikker og testet og godkjent etter gjeldende krav.
  – Det er et mål å hele tiden vokse sakte men sikkert. Vi tester fortsatt ut nye installasjonsmetoder. Vi ønsker å være litt nyskapende på den biten, og vil fortsette med å finne nye metoder å montere på som ikke andre har, forklarer Gabrielsen.

Vi har allerede ferdigstilt store prosjekter. For Selvaag Bygg AS i Oslo har det nettopp blitt Alutile-fasade på et bygg på hele 4000 kvadratmeter. HS montasje har utført arbeidet
Det er ingen tvil om at potensialet er stort.

Les mer...

2015-01-20 13.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv