Lekker og smakfull cateringmat

Tapas, tapas og mer tapas! Slik lyder etterspørselen fra kundene hos Wenches Kjøkken. Bak grytene står Wenche Fagerlid og disker opp de lekreste småretter til alle festlige anledninger i Ålesundsdistriktet.

I lokalene i Breivika driver Fagerlid bedriftskantine i tillegg til catering for alle slags selskaper. Hun startet først opp som ansatt før hun overtok driften i 2009.

– Nå har jeg drevet Wenches Kjøkken i fem år, og har helt siden starten satset mer og mer på catering. Det går veldig mye på koldtbord, og særlig tapas er populært. Det er ikke mye etterspørsel etter typiske middager lenger, forteller hun.

Fagerlid driver alene, og leverer både til bedrifter og private. Hun tok fagbrev som storhusholdning- og institusjonskokk i 1989, og understreker viktigheten av god planlegging.
– Jeg har forskjellige menyer som kundene får velge mellom. Så  setter jeg opp og planlegger hva som skal bestilles inn av råvarer. Jeg prøver å være allsidig. Det bør være en blanding av både kjøtt og fisk med grønnsaker slik at kundene kan få begge deler, og jeg tilbyr også gluten- og melkefri mat. Alt kan tilpasses til forskjellige allergier, og jeg lager maten slik at alle kan spise, understreker Wenche.

Hun tilbyr catering til små og store selskaper og arrangement, og ikke overraskende er høysesongen for Wenches Kjøkken i mai samt ved julebordstider i november og desember.
– Målet er å klare å bli såpass stor innen catering at jeg kan ansette en person, for da kan vi jo påta oss både flere og større arrangementer. Til selskaper, bursdager og vennesammenkomster blir det bare mer og mer vanlig at folk bestiller mat i stedet for at de står og kaver med det selv. Særlig når det gjelder vennefester er det et stort marked, sier hun og legger til at lokalene hun holder til i Breivika kan leies, og passer fint til både barnedåp, konfirmasjoner og julebord.

Les mer...

2013-10-17 12.00

ORIS5

Løser industribedriftenes problemer med skreddersydde mekaniske tjenester

Artikkel Med en hurtig omstillingsevne og solid kompetanse, favner Orkland Industriservice AS; ORIS, hele spekteret med mekaniske oppdrag fra a til å. – Vi håper at industribedriftene i vårt område ser oss som...
vu-nguyen-PWo8Gg6LcSc-unsplash

Vil gjøre Oslofjorden renere med bærekraftig forretningsidé

Artikkel Marinemiljø AS, kombinerer miljø, teknologi og service med sin egenutviklede konseptbåt på 28 fot, som erstatter tømmestasjoner i Oslofjorden. – Med vår båt kan man nærmest garantere at septik ikke havner...

Kontaktinformasjon

  • Wenches Kjøkken
  • Telefon:
    90851945
  • Adresse:
    Lerstadveien 545
    6018 Ålesund
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv