174052ffdfff174052ewswef174052ewes174052ewe174052es

Tilbyr Totaltekniske løsninger

Bergen og Omegn Rør og Elektro AS kan tilby Totaltekniske løsninger på de fleste byggeprosjekter i Bergen.

Firmaet har samlet rørleggere, elektrikere og ventilasjonsteknikere samt arbeid med branntetting i en og samme totalentreprise med felles koordineringstjeneste. Dette skal hjelpe kunder med alle tekniske fag i forbindelse med både store og små byggeprosjekter.


 – Vi har sett hvor viktig det er å ha et godt samarbeid mellom teknikerne, og har hele tiden fokus på god logistikk mellom de forskjellige fag. I tillegg har vi høy prioritet på internkontroll og kvalitetssikring, sier Aleksander Bruås som er fagingeniør i Bergen og Omegn Rør og Elektro (B.O. Gruppen).


174052es

           

 – Det er nettbaserte systemer som oppdateres av våre fagarbeidere hver eneste dag på bygge­plassene, legger han til.

            

Gruppen tar prosjekter i hele Hordaland og tilbyr både tverrfaglig samarbeid, men også de forskjellige fagene hver for seg. Dette samarbeidet startet de opp i 2008, på grunn av et ønske om å styrke prosjektstyringen ved større entrepriseprosjekter.

            

– Vi har egen serviceavdeling som utfører mindre arbeidsoperasjoner i forbindelse med rehabilitering og enkeltstående nybygg, forklarer Bruås.

            

– Som totalteknisk entreprenør arbeider Bergen og Omegn Rør og Elektro også med større boligkomplekser i blokk og feltutbygging samt næringsbygg med avanserte rør-, elektro- og ventilasjons- installasjoner.


Grønn bedrift

B.O. Gruppen arbeider med å opparbeide spisset kompetanse innen fornybar energi, og Bruås under­streker at de ønsker å fremstå som en miljø­vennlig bedrift.

            

– Vi jobber med elektrisk varme, men også og mye med vannboren varme for å tilfredsstille krav innenfor fornybar energi. Dette for å oppnå gode energieffektive løsninger, sier han.


174052psd

            

– Gruppen har god kompetanse på kvalitets­pumper som Nibe og Panasonic samt varmesystemer fra Varmetema. Bedriften er F-Gass sertifisert for å kunne møte kravene ved montering av Varmepumper Luft/Vann eller Luft/Luft.

           

 Firmaet legger satsingsområdet på både enkle funksjonelle løsninger, men også på smartløsninger der man kan styre anleggene via en applikasjon på mobiltelefon eller nettbrett.

           

Med egen varmepumpeavdeling har de som målsetning om å bli førstevalget på varmepumpe­installasjoner i sitt område, både på små og store pumpeanlegg.


Følger kunden tett

– Saksbehandlerne har bred erfaring fra bolig­installasjoner, kontor og næring. Ved oppføring av bolig kan kunden kan ta direkte kontakt og få personlig veiledning hos oss.

­


– I disse tilfellene kan det gjerne være gunstig å ha ett firma som har ansvar for alle tekniske installasjoner. Vi følger kunden tett under hele bygge­prosessen, sier Bruås.


174052ewswef


Bruås har selv jobbet ni år i bedriften som fag­ingeniør. Han forteller at de tidligere spesialiserte seg på boliginstallasjon, men nå også arbeider en god del innenfor næring.

            

Han anbefaler private kunder å benytte seg av utbyggere i forbindelse med oppføring av nybygg.

            

– I disse tilfellene kan det være gunstig å ha ett firma som har ansvar for alle tekniske installasjoner. Vi følger kunden tett på under hele bygge­prosessen. Folk har forskjellig smak og behov, og det viktigste er at man er behjelpelig og lytter til kunden, sier han.

Les mer...

2017-12-12 13.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv