204010w3204010w1204010w6204010w2204010w7204010w5204010w4

Denne ansiktsbeskyttelsen skal gi optimal beskyttelse mot korona-viruset

Aviation and Survival Support har spesialisert seg på overlevelsesprodukter til krisesituasjoner siden 2003. De er stolt forhandler av den innovative ansiktsbeskyttelsen Shield, som holder COVID-19-viruset på en armlengdes avstand.

Svein Hermann Johansen stiftet Aviation and Survival Support i 2003.



– Først jobbet vi mest med luftfartskomponenter, og deler og utstyr spesifikt for det. Deretter kom det vi kaller «life support og survival». I 2012 omprofilerte vi oss med ny logo for å treffe et bredere marked, forklarer Svein Hermann videre.


Luft, vann, jord og overlevelse
Logoen gikk fra et fly til en mer forklarende variant med de fire viktigste elementene til Aviation and Survival Support: 


– Blått er luft og vann, grått er jord, og oransje skal symbolisere overlevelse.


Selskapet jobbet med luftfartsoverlevelse i mange år, i tillegg til salg og vedlikehold av overlevelsesutstyr. Den mangeårige erfaringen og en tung kundeliste som blant annet inkluderer Forsvaret, har gitt dem et godt rykte i bransjen, som de fortsatt flyter godt på – 17 år etter oppstarten. Men Svein Hermanns karriere strekker seg lengre enn så.


– Da Forsvaret kjøpte inn de første Gore tex-helikopterdraktene sine i 1997, så var jeg med og designet dem sammen med Forsvaret, forteller han.



Utviklet av verdensledende forskere
Overlevelsesprodukter generelt, er jo Aviation and Survival Supports spesialitet. Nå ønsker de å presentere et nytt, innovativt produkt som minsker risikoen for smitte av COVID-19 betraktelig. Det er et godt eksempel på en situasjon som krever gode løsninger.


Ansiktsbeskyttelsen Virustatic Shield, er utviklet og testet av verdensledende forskere, og gir fullgod beskyttelse mot alle kjente influensavirus inklusive COVID-19-viruset. Virustatic Shield er et resultat av mer enn 10 års intensiv forskning på en optimal beskyttelse mot ett av vår tids farligste trusler; korona-viruset. Det virushemmende belegget Viruferrin™, som er et antiviralt protein, har evnen til å hemme SARS-CoV-2.



Masken kan vaskes inntil tre ganger og brukes flere ganger, og er beviselig effektiv i 200 timer. Den dekker ører, nese og munn, og er både behagelig å ha på seg og lett å bruke for hele familien.


Svein Hermann forteller at Virustatic Shield nå er tilgjengelig for privatpersoner, og kan bestilles i Aviation and Survival Supports nettbutikk (se faktaboks).


Tar kvalitetssikring på alvor
Svein Hermann og de seks ansatte i Aviation and Survival Support, har lang erfaring med alt fra ubåter til F16-fly – og alt midt imellom. Overlevelsesdrakter, livvester, mann-over-bord-utstyr, flåter, helikopterremmer og heisebårer, er eksempler på utstyr som de selger, distribuerer og utfører service på. De tar kvalitetssikring på alvor, og handler kun de beste delene fra godkjente leverandører.


– I tillegg har vi designet våre egne brannklær som er tilpasset det norske og skandinaviske markedet. Bekledningen er produsert i det sterkeste fibermateriale på markedet pr i dag noe som forlenger levetiden på produktet. Det i kombinasjon med introduksjon helt ny type selvlysende refleks som lyser selv om de ikke blir direkte belyst gjør at produktet skiller ut fra standard brannbekledning, avslutter Svein Hermann engasjert.


Les mer...

2020-10-01 11.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
Til nettbutikken

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv