møbelringenholmestrand1møbelringenholmestrand2møbelringenholmestrand3møbelringenholmestrand4møbelringenholmestrand5

Lokalbefolkningens favoritt-butikk

Møbelringen er blitt lokalbefolkningens favoritt i både Horten og Holmestrand! – De kundene som kommer inn er veldig hyggelige, de er blitt kjent og kommer tilbake, forteller Line Irene Erichsen, eier og daglig leder ved Møbelringen-butikkene i Horten og Holmestrand.

Det er allerede blitt 20 år siden Line Irene Erichsen og hennes ektemann startet i møbelbransjen. Til å begynne med eide de en frittstående butikk i Tønsberg, og fikk tilbud om å bli en del av Møbelringen for rundt 15 år siden. Etter hvert utvidet de også til Horten og Holmestrand, og la ned butikken i Tønsberg etter noen trøblete år på omsetningsfronten.


– Da vi startet, tenkte jeg at jeg egentlig ikke skulle drive med møbler. Jeg var rett over 30 og hadde tre barn, så jeg skulle ikke jobbe så mye, men bare hjelpe til litt. Og data; det skulle jeg ikke lære meg, sier Line Irene med en god latter.



Gode kundeforhold
Det er ikke til å legge skjul på at dette er en bransje som Line Irene trives godt i. Hun elsker å drive med møbler, og forteller at hun er i godt humør hver gang hun kommer på jobb. Det gjenspeiles i den gode kontakten hun har med kundene.


– Vi er veldig lokale. De kundene som kommer inn er veldig hyggelige, de er blitt kjent og kommer tilbake. Vi er så glade for at lokalbefolkningen bruker butikken både her i Horten og Holmestrand - det er knallbra!


Møbelringen Horten og Holmestrand, teller ti ansatte fordelt på de to avdelingene. Fagkompetansen er spesielt framtredende ved begge avdelingene, der noen av de ansatte har en fartstid på nesten 30 år.


– De får en veldig god fagkunnskap, og det syns jeg er utrolig viktig, for det gir en trygghet til kundene, fastslår Line Irene.


Låner ut produkter
Videre forteller hun at ett av Møbelringens største fortrinn er at de tilbyr skreddersøm. Kundene er alltid velkomne hit med sine egne tegninger, som de ansatte bruker som en guide ved personlig innredning. De kan også reise ut på befaring, og låner til og med ut produkter til sine kunder.



– Vi låner ut møbler hvis de vil prøve det ut hjemme – det er veldig viktig. De må gjerne prøve en spisestol hjemme så de ser hvordan den er å sitte i over tid, oppfordrer Line Irene, og legger til at de også låner ut produkter som konsollbord, skjenk og stoffer.


Da Line Irene startet for 20 år siden, var Møbelringen i hennes øyne, en kjede som var hyppigst besøkt av eldre kunder. I dag gledes hun over at stadig flere yngre finner veien til butikken. Det takker hun Møbelringens merkevarer og produktutvalg for.


– Vi har bra og kjente merker. Våre merkevarer hjelper oss veldig. Det er fine produkter av god kvalitet, og vi har konsept for både de yngre og de eldre, smiler hun.


På stilfronten har det skjedd store endringer. Av stoffer er det velur og gull, som preger interiørtrendene. Rotting er fremdeles populært, og komfortable møbler er blitt viktigere. 



En flott gjeng
Line Irene forteller at hun og mannen er et godt team. De hjelper hverandre med driften av de to Møbelringen-butikkene, og har lært av gamle erfaringer.


– I starten var det jeg som skulle hjelpe ham – det har snudd litt nå. Han passer på sånn at varebeholdningen ikke går for høyt opp, for det påvirker likviditeten. Vi har lært oss en del av de tøffe årene. Vi vil jo gjerne at de som jobber her skal ha en sikker bedrift, fastslår hun.


De er uten tvil en flott arbeidsgjeng som har jobbet tett sammen i mange år, og den ydmyke daglige lederen håper at de ansatte holder seg friske under koronapandemien. Line Irene ser med stor positivitet på det nye året, blant annet med en ordrereserve som er mye bedre enn fjorårets.


– Møbelringen Holmestrand, er en veldig stor butikk til å være et så lite sted. De lokale er veldig flinke til å bruke den butikken. Så jeg har veldig stor tro på Holmestrand, men jeg har enda mer tro på Horten, ler hun avslutningsvis.

Les mer...

2021-02-01 14.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv