184029n184029184029hjk184029k

Hoppeparadis og konferansesenter med tre nye parker

Gravity Sports er en innendørs trampolinepark for barn og unge, bedriftsmarkedet, teambuilding og treningsinteresserte. Nå viderefører de suksessen og åpner to nye parker i Tønsberg og Skien.

Trampolineparker er fantastiske aktivitetshaller for alle aldre og en utfordrende og sosial arena for alt fra familier til lag og bedrifter. Her ligger alt til rette for en annerledes og kreativ dag for konferanser og team-building for bedrifter og lag med alle fasiliteter på dagtid.


Vivian Grüner, med master i utdanningsledelse, fikk øyene opp for trampolineparker etter mange besøk i ulike aktivitetsparker.


– Da barna mine vokste fra vanlige lekeland og aktivitetsparker i en alder av 10-11 år, prøvde vi tilfeldigvis en trampolinepark i Sverige. Vi var ikke helt sikre på hva dette var eller hvordan opplevelsen kom til å bli, men vi ble veldig positivt overrasket. Dette var så gøy for hele familien! Her var det mulig for de voksne å både delta og å følge med tett på, og også å sitte i café og slappe av imens.


Dette var startskuddet for et intenst forarbeid for ekteparet Grüner – og i november 2017 var Gravity Sports Larvik i drift med svært god respons.


– Det er virkelig hard jobbing, døgnet rundt, med store, komplekse systemer. Det kreves også mye ressurser, investeringer og gode kontakter for å starte opp en bedrift. Mye ressurser har gått til å lande de rette lokalene og har fått fantastiske lokasjoner i Vestfold og Grenland, som også er knutepunkt mellom Oslo og Kristiansand, forteller hun.


184029k


Perfekt for bursdager, konferanser og sosiale tilstelninger

Gravity Sports har store lokaler. Byggene er 2800 og 3000 kvadratmeter store, med trampolinehall, en stor, lydtett café og fire konferanserom. Her kan man bestille i og utenforåpningstid for grupper, konferanser, bursdagsfester og avslutninger. Ordinære besøkende kan bestille eller komme på drop-in, og kun de som hopper betaler.


Grüner forteller at trampolineparkene har noe som passer for alle, uansett ferdighetsnivå, på grunn av stor variasjon i attraksjonene, og det er like gøy for barn som for voksne. Voksne får også mulighet til å ta del i lek og være tett på barna om de vil, men hun understreker at Gravity utmerker seg ved å være litt bedre for alle brukere: små og store:


– Foreldre kan nyte en komfortabel café med god drikke og en god og variert meny. Vi har de eneste lydtette caféene i Norge, der man kan slappe av i fred og ro, gratis WiFi og utsikt til hallen uten støy og musikk. Det er på tide at opplevelsesnæringen også tar hensyn til denne kundegruppen, sier hun. En time eller to sammen med gode venner over en god kopp kaffe eller fordypet i en serie på telefonen, er verdt å glede seg til også for dem.

 

Teambuilding og treningsbruk

Gravity Sports har mange bedrifter som kunder, og har gode tilbud for de som ønsker konferanserom, teambuilding og servering. Alle fasiliteter er tilstede: mat, utstyr og ikke minst 2800 kvadratmeter med boltrerom for en unik opplevelse med ulike fysiske og sosiale utfordringer, gruppearbeid og felles tilstelninger som foredrag, for å stimulere til nye ideer og styrke bånd.


184029


Oppfordrer bedriftsledere til å tenke utenfor boksen

Parken er innredet med et tidsriktig design som består av dempede farger og moderne interiør over det hele, også i café og konferanserom og er tilpasset både barn og voksne med avstemte farger og godt designede rom.


– Slik kan alle at føle at det er noe for dem, smiler gründeren.

 

Gravity Sports åpner to trampolineparker til – én i Tønsberg en og i Skien. I Tønsberg skal de åpne et senter på 5000 kvm i samarbeid med klatreparken Høyt & Lavt og blir et enda bedre og mer variert tilbud til familier, ungdom, næringsliv og andre besøkende.


– Tanken er at vi parkene skal ha et differensiert tilbud slik at man opplever noe nytt på hver lokasjon, forklarer Grüner.

 

Positive tilbakemeldinger

– Hvordan var reaksjonene fra lokalmiljøet? 


– Vestfold og Grenland er kjent for å være veldig fremoverlent mot nyetableringen. Kommunen og fylkeskommunen har lagt til rette og svart veldig raskt på våre henvendelser, noe som er helt avgjørende for utvikling i en region med store ambisjoner. I tillegg har konseptet vårt blitt svært godt mottatt, og parketablerere og eiere kommer fra hele Norge for å se hvordan vi har gjort det. De må henge med om de skal nå opp til våre standarder, ler hun.


– Det er også viktig å trekke frem Colab Larvik – med Helle Stabel og Gillian Hockly i spissen, som en samarbeidspartner for Grünerer med en kreativ hub for å knytte kontakter og som stiller med mye ressurser. Vi har fått mye støtte igjennom Colab, sier Grüner.


Trampolinekonseptet er i ferd med å ta av også i Norge, forteller Grüner.


– Man ser mye uklok praksis i de største byene nå, der aktørene bygger for tett grunnet uvitenhet og dårlig planlegging. En park trenger mange besøkende, og fenomenet med kannibalisme øker i omfang i USA og Europa allerede. Man må som forbruker være bevisst på useriøse aktører med billige, kinesiske produkter og lav sikkerhetsstandard som vil dukke opp mellom oss som ønsker å drive seriøst. 


Vi vil derfor jobbe hardt for å få utformet norske standarder som må ligge til grunn for å få åpne nye parker. Gravity ligger således i verdenstoppen på sikkerhet og kan vise til lav skadestatistikk, understreker hun.

184029hjk

Les mer...

2018-07-23 11:30

marinamiracle1

Norsk, naturlig hudpleieprodukt behandler flere hudlidelser

Artikkel Lider du av eksem, psoriasis eller akne? Da bør du prøve den prisbelønte ansiktspleieserien til Marina Miracle, som består av økologiske og helt naturlige ingredienser som får en ubalansert hud i balanse.
toyotalexus4

Lysende fremtid for Oslos mest elskede bilmerker

Artikkel Oslo-innbyggerne har for lengst lagt sin elsk på merkene Toyota og Lexus; to merker som spås en fantastisk lys fremtid med det grønne skiftet. – Jeg tror fremtiden er veldig spennende for begge merkene,...

  Kontaktinformasjon

  • Gravity Sports
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   941 72 134
  • Adresse:
   Hegdalveien 59, 3261 Larvik
  67532874

  Et plantebasert liv - for helsa, dyrene og miljøet

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Å leve av sin egen blogg er en drøm for mange. Men bak skjønnhetsbloggenes glossy image, skjuler det seg lange dager. Stylist, skjønnhetsekspert og journalist Tone Vid Skipá, gir oss et innblikk i hennes hverdag.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv