195002w5195002w6195002w7195002w4

Med boligstyling kan du få enda mer for boligen din

Med enkle interiørgrep kan du få enda mer for boligen din ved et salg. LivingVilla boligstyling har spesialisert seg på å fremheve det unike ved enhver bolig.

Vera Eriksrød viser stolt frem en bolig i Skien som hun nettopp har stylet. Etter en rask befaring ble anbefalingen å tømme boligen for å bedre kunne nå en yngre målgruppe. Rokokko stoler ble byttet ut med en hvit stilren sofa, sorte bord og nette lounge stoler. Boligen er fra begynnelsen av 70-tallet, og bærer fortsatt preg fra byggeåret. Det er akkurat slike jobber Vera elsker! Jobber hvor hun ved små grep kan gjøre store forskjeller.


– Gjennom møblene får jeg folk til å se potensialet i boligen. Den første opplevelsen en potensiell kjøper får er så viktig, og møblene skal være med på å skape en god romfølelse, forteller Vera.



Økende behov
Etter 18 år som flyvertinne startet hun med boligstyling for nesten 7 år siden. I begynnelsen var LivingVilla en deltidsjobb, men for et år siden startet hun som boligstylist på fulltid. Siden den gang har det gått i ett.


– Alle boliger har forskjellige stylingbehov. Det er derfor viktig å ha et stort utvalg møbler for å style de forskjellige boligene riktig. I tillegg skifter trender, så jeg må til enhver tid holde meg oppdatert på nyheter, forteller hun.Vera ser at det er et økende behov for boligstyling i Telemark, og får bestillinger fra hele fylket. Både boliger, leiligheter, hytter og nybygg fra Kragerø til Rauland blir stylet opp individuelt. Vera har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk og jobber tett med de fleste eiendomsmeglere i byen. Hun er utdannet interiørinnreder ved Norsk Interiørskole, og mener boligstyling er noe alle kan ha nytte av.


– Man blir fort blind på hvordan man har det hjemme, og da kan det være lurt å ha et nytt sett med øyne som kan se nye løsninger og farger.


Enkle grep

I dag er Vera en av de største og mest kjente på sitt felt i Telemark. Hun forteller at hun i mange tilfellene ser at man får mer for boligsalget med en boligstyling.


– Ikke fordi det er magiske ting som gjøres, men ved enkle grep får man frem rommene i huset på en bedre måte, forteller hun. Og det er nettopp det hun er aller best på, å se gode muligheter raskt.


– Jeg har stylet en bolig hvor eieren faktisk endte med å avbryte salget. Han ønsket å bo der selv etter å ha sett potensialet i boligen gjennom mine øyne. Plutselig hadde han et nytt hjem som han trivdes i! Hjemmet vårt er for de fleste av oss den største verdien vi har. Det er derfor viktig for meg at dette blir en positiv opplevelse, både for kjøper og selger.



Stor forskjell: Før og etter Veras styling.
Les mer...

2019-10-07 13.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv