193016193016w2

Like bra som andre bilmerker

Ett av slagordene til Citroën er: «Be different, feel good». – Det er en veldig bra filosofi som passer oss, fastslår Tor Karlsen, daglig leder i Mobile Fredrikstad.

Tidligere i vår besøkte vi Mobile Drammen, som har spesialisert seg på bilmerkene Opel og Nissan. I dag har vi forflyttet oss noen mil, og befinner oss for øyeblikket hos Mobile Fredrikstad. Her er det kun Citroën og Honda som gjelder – akkurat som i gode, gamle dager. 


Daglig leder Tor Karlsen tenker tilbake på den lange og innholdsrike historien medoppstartlenge før hans tid i 1959, for nøyaktig 60 år siden.


– Vi het BilSenter i mange år. Det er mange av våre kunder som husker da vi var på Kråkerøy i gamle dager, mimrer han og smiler.


En del av konsernet
Karlsen forteller at Mobile Fredrikstad er en av de tre gjenværende eldste Citroën-forhandlerne i Norge. Helt siden 1959 og frem til 1. januar i fjor, var de best kjent som BilSenter, men så byttet de navn i januar 2018, som følge av Mobile konsernets profil-endring.


– Vi har vært en del av konsernet i mange år, men så ble det bestemt at det skulle samkjøres til ett navn, slikat alle butikkene har det samme Mobile-fornavnet. Jeg er veldig fornøyd med samkjøringen av reklame og profilering og det at vi er en del av et solid og stort konsern, sier Karlsen.



Hos Mobile Fredrikstad gjør de mer enn å selge bruktbiler og flunkende nye biler. De utfører også reparasjoner, service og EU-kontroll på biler av alle merker, og er dessuten autorisert merkeverksted for både Citroën og Honda.


Kjørekomfort, design og teknikk
Mobile Fredrikstad begynte å selge Honda-biler tidlig på 2000-tallet, men har aller lengst erfaring med Citroën; et for mange lavmælt bilmerke som Karlsen selv mener at skiller seg ut i mengden.


– Citroën er i dag like bra som de aller fleste andre merker. De har alltid vært kjent for god kjørekomfort, fremtidsrettet design og tekniske løsninger. Også har de vært tidlig ute med nye ting i alle år. Ett av slagordene deres er:«Be different, feel good». Å skille seg ut og tørre å være litt annerledes. Det er en veldig bra filosofi som passer oss, sier Karlsen, som har jobbet med bilmerket siden 2003.


– Vi holder alltid det vi lover
Å skille seg ut er klart og tydelig en filosofi helt i Mobile Fredrikstads baner. Ved å yte det lille ekstra for kunden og strekke seg enda litt lenger enn konkurrentene i nærområdet, mener Karlsen at Mobile Fredrikstad er den bilforhandleren som skiller seg mest ut i forhold til de andre.

– Vi har hatt fokus på kundeservice i veldig mange år. Det handler om å ta alle imot på en god måte. Alle som kommer inn hit skal bli sett og bli behandlet på en profesjonell og ordentlig måte. Vi holder det vi lover, og vi gir det lille ekstra som gjør at kunden har lyst til å komme til oss igjen og igjen.

Allsidige elbiler
År 2020 er regnet for å bli et realt elbil-år med mange lanseringer fra flere bilmerker på trappene. Blant elbil-sortimentet til Citroën finner du blant annet den lille personbilen  C- Zero og 5-seteren Berlingo MSP, som også finnes i en varebil-variant.


Han forteller at det er Berlingo som har fått bestselger-stempelet her i Fredrikstad, mens det blant personbilene er den allsidige modellen C3 som utmerker seg på bestselgerlisten.


– Cactus har det gått mye av i perioder, og GrandC4 Spacetourer er en kjempefin 7 seters familiebil. Det varier veldig, for det er mange forskjellige modeller av Citroën, som vil dekke de fleste behov.


Karlsen tror at de med elbil-boomen som kommer, vil oppleve en solid salgsøkning neste år.


– De siste to årene har jeg merket en bra økning i salget av elbiler, og jeg regner med at det kommer til å bli enda mer i tiden fremover. Da kommer det flere nye elbiler som dekker enda mer av markedet. Det har vært en stabil økning så langt i år, så vi håper på et enda bedre 2020, avslutter han med et smil.

Les mer...

2019-06-02 11.15

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv