174061sdf174061174061ds174061osi

Ny markedsførings-app revolusjonerer bransjen

Geddit er appen som skal ta markedsføring for bedrifter til et nytt nivå, og seriegründeren Idar Vollvik spår internasjonal suksess. – Vi tror det blir en farsott.

Appen, med AR-teknologi i bunn, blir omtalt som ’Pokemon Go for kampanjer’. I et virtuelt landskap navigerer brukerne en personlig avatar for å jakte på konkurransekampanjer der de kan vinne premier og tilbud fra annonsørene til Geddit.

– Geddit er en verdensomspennende, nestegenerasjons marketing-plattform hvor vi knytter bedrifter som trenger eksponering til mennesker som er opptatt av opplevelser og utfordringer, sier investor og tidligere Chess-gründer Vollvik.


174061 


Geddit fører brukeren til et produkt, en konkurranse eller en gode, for å oppnå salg, merkevarebygging eller merkevarekunnskap, og engasjerer bedriftenes kommende kunder på en ny måte, forteller Vollvik.


La oss ta et eksempel. Telenor er sponsor av en konsert på Telenor Arena hvor Rihanna skal opptre for 10.000 personer. I et slikt tilfelle vil Geddit være en perfekt plattform for Telenor å nå ut til publikummerne på. Telenor formidler før konserten at alle på konserten bør laste ned Geddit, hvor de da kan vinne et eksklusivt møte med Rihanna, signerte t-skjorter og lignende. Da kan Telenor sette opp et virtuelt tårn i Geddit-applikasjonen for konserten.

Det virtuelle tårnet sender ut spill og konkurranser til Rihannas ventende fans, i tiden før hun kommer på scenen. Før Rihanna skal opptre vil det bli annonsert 30 vinnere som har vunnet et backstage-møte og signerte t-skjorter. Alle som deltok men ikke vant hovedpremien, vil motta et unikt tilbud fra Telenor.


174061ds


I et slikt scenario vil bruk av Geddits plattform resultere i engasjement og spillglede hos flere tusen personer, 30 vinnere av unike Rihanna-premier, og potensielt 10.000 personer som mottar et unikt tilbud fra Telenor.

Vollvik forteller at dette gir spennende muligheter, og at det er en helt ny måte å tenke markedsføring på i hele verden.

Vollvik selv kom på ideen, men nevner flere navn som hovedbidragsytere til utviklingen av plattformen.

– I motsetning til mange internasjonale suksesser, så er vi en ganske voksen gjeng. Det er nok litt spesielt siden alt kommer fra ungdommen i dag, sier han.


174061osi


Han påpeker at gjennom lange liv har de klart å holde kreativiteten og fantasien konkret, og vil i motsetning til yngre aktører, unngå datakommunikasjonsfeller.

– Dette prosjektet kunne nok flere tenkt seg frem til, men summen av alle de jeg har bragt på laget har vært med å lage og utviklet ideen til noe helt vanvittig bra. Men i dag er også det vanvittige mulig, sier Vollvik.



Les mer...

2017-12-04 15.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv