everlite1everlite2everlite3everlite7everlite6everlite5everlite4

Satser stort på det norske markedet med nyutviklede overlys og skreddersydde røykluker

Med egne produksjonslokaler og mer enn 50 års erfaring, leverer Everlite skreddersydde løsninger innen overlys, røykluker og rekkverk. Kundegruppen omfatter alt fra entreprenører og arkitekter til varehus og private kunder.

Everlite AS ble grunnlagt allerede i 1969, og har hatt forskjellige eiere gjennom tidene. I 2020 ble de kjøpt opp av det finske selskapet Kera Group – frontet av Tero Tuohimetsä, som er daglig leder og country manager i Everlite.


– Vi har en like lang historie i Everlite, som Kera Group opprinnelig har i Finland. Som en del av Kera Group har vi nå tilgang til mange nye spennende og oppdaterte produkter innen overlys og røykventilasjon. Overlys og røykventilasjon er vår «nisje» og vi har mer eller mindre holdt på med det samme hele tiden, forteller Lars Petter Moe, salgsansvarlig for rekkverk.


Har den beste U-verdien
Godt hjulpet av hovedproduktene fra Kera Group: overlys og røykluker som kan skreddersys på mål og isoleres til ønsket U-verdi, ønsker Everlite nå å satse stort på det norske markedet med sine innovative produkter som har en gjennomsnittlig U-verdi på 0,4.


– Det er en utrolig god verdi som er svært energieffektiv og sparer energi. Det er isolasjonen som er hovednøkkelen til den gode kvaliteten ved produktet, forklarer Tero Tuohimetsä.– Kera Group er markedsledende i Finland, og er den bedriften som har klart å utvikle produktene til å ha den beste U-verdien – som Norge og byggebransjen faktisk etterspør, utdyper kontorleder Gitte Waaktaar.


Everlite kjøper inn varer fra Danmark, Sverige, Polen og Finland gjennom Kera Group. De setter deretter sammen produktene ved Everlites produksjonslokaler i Røyken i Asker kommune. Man sitter med andre ord midt i smørøyet i forhold til sine konkurrenter siden de er alene om å ha både produksjonslokaler og lager sentralt i Norge. Dermed kan de levere skreddersydde løsninger på kort tid.


– Det er dette vi nå jobber med å få ut til Norge. Vi kan levere og produsere det meste, og får stadig inn nye produkter som holder topp kvalitet, konstaterer Tero.


– Det er mange som ikke vet om oss og det store tjenestespekteret vi har, og vi skal være mye mer aktive i fremtiden da vi ønsker å satse stort i Norge, legger Lars Petter til.


Dekker hele markedet med skreddersydde løsninger
Med Everlites lange erfaring innen bransjen, kan de tilby kunden svært gode løsninger innen rehabilitering av overlys og røykluker; som blant annet utskiftning av overlys, oppfôring av karmer ved etterisolering av tak, og oppgradering av røykventilasjon i forhold til nye krav. Dette er bare noen av de mange tjenestene Everlite tilbyr.


Utover dette valgte man i 2014 å satse stort på rekkverk ved å ansette Lars Petter som salgsansvarlig.


– Vi har alle typer glassrekkverk og glassløsninger, og vi dekker hele markedet med skreddersydde løsninger til varekjeder, private, entreprenører og store husbyggere, understreker Lars Petter.


Everlites overlys og rekkverk, er basert på en sammensetning av ferdige deler, og siden man ikke produserer disse produktene fra bunnen av, har kunden en enda større mulighet for skreddersøm. I tillegg kan Everlite levere svært raskt dersom en kunde ringer og trenger en røykluke så fort som mulig.


– Vår store fordel er at vi kan snu oss raskt, og vi er ekstra sterke på overlys og luker. Om en kunde trenger luker i dag, kan de få det allerede i morgen siden vi har produksjon her – det er det ingen andre som har, sier salgssjef Morten Albær, som er ansvarlig for salg av overlys og røykluker.Vil bli en foretrukken leverandør
Everlite satser stort på ettermarkedet, og har en «veletablert» serviceavdeling med fem dyktige serviceteknikere som utfører service på røykventilasjon og overlys ute hos kundene, minst én gang i året.


Det jobbes for å nå målsetningen om å bli entreprenørenes førstevalg når det kommer til gode og velprøvde løsninger innen overlys, røykventilasjon, takkupler, åpningssystem, dagslystak og rekkverk.


– Vi skal komme dit, fastslår Lars Petter. Vi har en stor portefølje og har mange gode kunder som har vært hos oss i mange år og som vet hva de får.


– Vi er inne i en ny æra nå, og vi ønsker at folk skal vite om oss. Vi skal bli den foretrukne leverandøren, og vi skal jobbe hardt for å bli kjente i markedet, konstaterer Morten Albær avslutningsvis.

Les mer...

2023-11-01 15.15

74343DB1-599E-4C0F-8A06-CDA4D5D886A6_1

Hvordan forbedre din bedrifts likviditet i trange tider?

Artikkel Når man driver en bedrift er det helt naturlig at man opplever tider med økonomiske svingninger som kan sette bedriftens likviditet på prøve.
Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv