everlite1everlite2everlite3everlite7everlite6everlite5everlite4

Satser stort på det norske markedet med nyutviklede overlys og skreddersydde røykluker

Med egne produksjonslokaler og mer enn 50 års erfaring, leverer Everlite skreddersydde løsninger innen overlys, røykluker og rekkverk. Kundegruppen omfatter alt fra entreprenører og arkitekter til varehus og private kunder.

Everlite AS ble grunnlagt allerede i 1969, og har hatt forskjellige eiere gjennom tidene. I 2020 ble de kjøpt opp av det finske selskapet Kera Group – frontet av Tero Tuohimetsä, som er daglig leder og country manager i Everlite.


– Vi har en like lang historie i Everlite, som Kera Group opprinnelig har i Finland. Som en del av Kera Group har vi nå tilgang til mange nye spennende og oppdaterte produkter innen overlys og røykventilasjon. Overlys og røykventilasjon er vår «nisje» og vi har mer eller mindre holdt på med det samme hele tiden, forteller Lars Petter Moe, salgsansvarlig for rekkverk.


Har den beste U-verdien
Godt hjulpet av hovedproduktene fra Kera Group: overlys og røykluker som kan skreddersys på mål og isoleres til ønsket U-verdi, ønsker Everlite nå å satse stort på det norske markedet med sine innovative produkter som har en gjennomsnittlig U-verdi på 0,4.


– Det er en utrolig god verdi som er svært energieffektiv og sparer energi. Det er isolasjonen som er hovednøkkelen til den gode kvaliteten ved produktet, forklarer Tero Tuohimetsä.– Kera Group er markedsledende i Finland, og er den bedriften som har klart å utvikle produktene til å ha den beste U-verdien – som Norge og byggebransjen faktisk etterspør, utdyper kontorleder Gitte Waaktaar.


Everlite kjøper inn varer fra Danmark, Sverige, Polen og Finland gjennom Kera Group. De setter deretter sammen produktene ved Everlites produksjonslokaler i Røyken i Asker kommune. Man sitter med andre ord midt i smørøyet i forhold til sine konkurrenter siden de er alene om å ha både produksjonslokaler og lager sentralt i Norge. Dermed kan de levere skreddersydde løsninger på kort tid.


– Det er dette vi nå jobber med å få ut til Norge. Vi kan levere og produsere det meste, og får stadig inn nye produkter som holder topp kvalitet, konstaterer Tero.


– Det er mange som ikke vet om oss og det store tjenestespekteret vi har, og vi skal være mye mer aktive i fremtiden da vi ønsker å satse stort i Norge, legger Lars Petter til.


Dekker hele markedet med skreddersydde løsninger
Med Everlites lange erfaring innen bransjen, kan de tilby kunden svært gode løsninger innen rehabilitering av overlys og røykluker; som blant annet utskiftning av overlys, oppfôring av karmer ved etterisolering av tak, og oppgradering av røykventilasjon i forhold til nye krav. Dette er bare noen av de mange tjenestene Everlite tilbyr.


Utover dette valgte man i 2014 å satse stort på rekkverk ved å ansette Lars Petter som salgsansvarlig.


– Vi har alle typer glassrekkverk og glassløsninger, og vi dekker hele markedet med skreddersydde løsninger til varekjeder, private, entreprenører og store husbyggere, understreker Lars Petter.


Everlites overlys og rekkverk, er basert på en sammensetning av ferdige deler, og siden man ikke produserer disse produktene fra bunnen av, har kunden en enda større mulighet for skreddersøm. I tillegg kan Everlite levere svært raskt dersom en kunde ringer og trenger en røykluke så fort som mulig.


– Vår store fordel er at vi kan snu oss raskt, og vi er ekstra sterke på overlys og luker. Om en kunde trenger luker i dag, kan de få det allerede i morgen siden vi har produksjon her – det er det ingen andre som har, sier salgssjef Morten Albær, som er ansvarlig for salg av overlys og røykluker.Vil bli en foretrukken leverandør
Everlite satser stort på ettermarkedet, og har en «veletablert» serviceavdeling med fem dyktige serviceteknikere som utfører service på røykventilasjon og overlys ute hos kundene, minst én gang i året.


Det jobbes for å nå målsetningen om å bli entreprenørenes førstevalg når det kommer til gode og velprøvde løsninger innen overlys, røykventilasjon, takkupler, åpningssystem, dagslystak og rekkverk.


– Vi skal komme dit, fastslår Lars Petter. Vi har en stor portefølje og har mange gode kunder som har vært hos oss i mange år og som vet hva de får.


– Vi er inne i en ny æra nå, og vi ønsker at folk skal vite om oss. Vi skal bli den foretrukne leverandøren, og vi skal jobbe hardt for å bli kjente i markedet, konstaterer Morten Albær avslutningsvis.

Les mer...

2023-11-01 15.15

aionbygg5

Tømrerfirma sikrer lønnsomhet i alle ledd

Artikkel Aion Bygg er tømrerfirmaet som sikrer kunden et effektivt og lønnsomt prosjekt med LEAN-metoden. – Produktivitet lønner seg for alle, konstaterer daglig leder Martin Zanibekov.
kjøkkensenteretjessheim3

Kjøkkenforhandler tegner kjøkken som overrasker kunden

Artikkel Kjøkkensenteret Jessheim selger kjøkken fra Drømmekjøkkenet og Huseby kjøkken, og treffer ofte blink når de tegner og presenterer kjøkkenløsninger for sine kunder. – Ofte tegner vi noe som kunden ikke...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv