everlite1everlite2everlite3everlite7everlite6everlite5everlite4

Satser stort på det norske markedet med nyutviklede overlys og skreddersydde røykluker

Med egne produksjonslokaler og mer enn 50 års erfaring, leverer Everlite skreddersydde løsninger innen overlys, røykluker og rekkverk. Kundegruppen omfatter alt fra entreprenører og arkitekter til varehus og private kunder.

Everlite AS ble grunnlagt allerede i 1969, og har hatt forskjellige eiere gjennom tidene. I 2020 ble de kjøpt opp av det finske selskapet Kera Group – frontet av Tero Tuohimetsä, som er daglig leder og country manager i Everlite.


– Vi har en like lang historie i Everlite, som Kera Group opprinnelig har i Finland. Som en del av Kera Group har vi nå tilgang til mange nye spennende og oppdaterte produkter innen overlys og røykventilasjon. Overlys og røykventilasjon er vår «nisje» og vi har mer eller mindre holdt på med det samme hele tiden, forteller Lars Petter Moe, salgsansvarlig for rekkverk.


Har den beste U-verdien
Godt hjulpet av hovedproduktene fra Kera Group: overlys og røykluker som kan skreddersys på mål og isoleres til ønsket U-verdi, ønsker Everlite nå å satse stort på det norske markedet med sine innovative produkter som har en gjennomsnittlig U-verdi på 0,4.


– Det er en utrolig god verdi som er svært energieffektiv og sparer energi. Det er isolasjonen som er hovednøkkelen til den gode kvaliteten ved produktet, forklarer Tero Tuohimetsä.– Kera Group er markedsledende i Finland, og er den bedriften som har klart å utvikle produktene til å ha den beste U-verdien – som Norge og byggebransjen faktisk etterspør, utdyper kontorleder Gitte Waaktaar.


Everlite kjøper inn varer fra Danmark, Sverige, Polen og Finland gjennom Kera Group. De setter deretter sammen produktene ved Everlites produksjonslokaler i Røyken i Asker kommune. Man sitter med andre ord midt i smørøyet i forhold til sine konkurrenter siden de er alene om å ha både produksjonslokaler og lager sentralt i Norge. Dermed kan de levere skreddersydde løsninger på kort tid.


– Det er dette vi nå jobber med å få ut til Norge. Vi kan levere og produsere det meste, og får stadig inn nye produkter som holder topp kvalitet, konstaterer Tero.


– Det er mange som ikke vet om oss og det store tjenestespekteret vi har, og vi skal være mye mer aktive i fremtiden da vi ønsker å satse stort i Norge, legger Lars Petter til.


Dekker hele markedet med skreddersydde løsninger
Med Everlites lange erfaring innen bransjen, kan de tilby kunden svært gode løsninger innen rehabilitering av overlys og røykluker; som blant annet utskiftning av overlys, oppfôring av karmer ved etterisolering av tak, og oppgradering av røykventilasjon i forhold til nye krav. Dette er bare noen av de mange tjenestene Everlite tilbyr.


Utover dette valgte man i 2014 å satse stort på rekkverk ved å ansette Lars Petter som salgsansvarlig.


– Vi har alle typer glassrekkverk og glassløsninger, og vi dekker hele markedet med skreddersydde løsninger til varekjeder, private, entreprenører og store husbyggere, understreker Lars Petter.


Everlites overlys og rekkverk, er basert på en sammensetning av ferdige deler, og siden man ikke produserer disse produktene fra bunnen av, har kunden en enda større mulighet for skreddersøm. I tillegg kan Everlite levere svært raskt dersom en kunde ringer og trenger en røykluke så fort som mulig.


– Vår store fordel er at vi kan snu oss raskt, og vi er ekstra sterke på overlys og luker. Om en kunde trenger luker i dag, kan de få det allerede i morgen siden vi har produksjon her – det er det ingen andre som har, sier salgssjef Morten Albær, som er ansvarlig for salg av overlys og røykluker.Vil bli en foretrukken leverandør
Everlite satser stort på ettermarkedet, og har en «veletablert» serviceavdeling med fem dyktige serviceteknikere som utfører service på røykventilasjon og overlys ute hos kundene, minst én gang i året.


Det jobbes for å nå målsetningen om å bli entreprenørenes førstevalg når det kommer til gode og velprøvde løsninger innen overlys, røykventilasjon, takkupler, åpningssystem, dagslystak og rekkverk.


– Vi skal komme dit, fastslår Lars Petter. Vi har en stor portefølje og har mange gode kunder som har vært hos oss i mange år og som vet hva de får.


– Vi er inne i en ny æra nå, og vi ønsker at folk skal vite om oss. Vi skal bli den foretrukne leverandøren, og vi skal jobbe hardt for å bli kjente i markedet, konstaterer Morten Albær avslutningsvis.

Les mer...

2023-11-01 15.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv