creativsolskjerming10creativsolskjerming1creativsolskjerming2creativsolskjerming7creativsolskjerming6creativsolskjerming5creativsolskjerming4creativsolskjerming8creativsolskjerming9creativsolskjerming11

Store fordeler med vindusfilm

Vindusfilm har blitt et foretrukkent produkt for gårdeiere og eiendomsbesittere, som har sett de mange fordelene av å installere vindusfilm kontra tradisjonell solskjerming. – Det er et effektivt og rimelig produkt, konstaterer Bjørn-Morten Granum, daglig leder i Creativ Solskjerming.

Creativ Solskjerming er en underleverandør for flere solskjermingsleverandører av utvendig solskjerming, innvendig solskjerming, vindusfilm og folie. Solskjermingsfirmaet med syv ansatte, ble startet av solskjermingseksperten Bjørn-Morten Granum i 2019, og har siden oppstarten vist en stor evne til å vokse og utvikle seg.


– Det er ganske spesielt siden vi driver med folie, for det er det ikke så mange andre som driver med. Derfor får vi lov til å være en underentreprenør på en del litt større kontrakter, som egentlig er ganske store i forhold til oss – som er ganske små, forteller Bjørn-Morten innledningsvis.Flere bein å stå på
For å ha flere bein å stå på, driver den kreative solskjermingsleverandøren også med andre ting for å ha drift hele året.


– Solskjermingssesongen er jo kort, så derfor driver vi også med reklamemontasje som folie, frostet film og kontortapet, opplyser Bjørn-Morten.


I tillegg driver Creativ Solskjerming også med servicearbeid på solskjerming for flere av de store eiendomsbesitterne i Oslo og omegn. Likevel er det folie og vindusfilm det går aller mest i for den fremoverlente solskjermingleverandøren, og Bjørn-Morten kan røpe at de akkurat har vunnet en kontrakt som underleverandør for Aksell med en stor kunde.


– Det innebærer at vi kommer til å ta over det meste av montasje for Ruter i Oslo og Viken; alt fra reklamefolie på busser til destinering på stasjoner og holdeplasser. Det blir heftig, og vi gleder oss til å sette i gang med det første prosjektet i midten av april, smiler en tydelig stolt daglig leder.


Effektivt, rimelig og vedlikeholdsfritt
Utvendig montering av vindusfilm, er hovedproduktet til Creativ Solskjerming. De er én få aktører som tilbyr vindusfilm og montering av vindusfilm i Norge, og briljerer på individuelle løsninger – enten formålet er å stenge ute varmen eller sollyset.– Vindusfilm er et effektivt og rimelig produkt, som ikke krever vedlikehold. Det er en rimelig løsning kontra utvendige screens eller persienner, som ofte kan bli dyrt. Vi monterer noen tusen kvadrat i året av utvendig vindusfilm, og da er det primært til næringsbygg, skoler og barnehager. Vi opplever at gårdeiere og eiendomsbesittere med barnehager, er glad i produkter som er vedlikeholdsfrie, og skulle noe gå i stykker, så er det bare å bytte ut det ødelagte feltet uten at det koster all verden, fastslår Bjørn-Morten.


Ved å benytte en film som reflekterer vekk mye varme, får man en effektiv solskjerming som tar vekk 99,9 prosent av all UV. Creativ Solskjerming har flere typer vindusfilm å velge mellom – fra vindusfilm som tar mye lys, til andre som er nøytrale. Bjørn-Morten poengterer at det ofte er en balansegang mellom varmeavvisning og hvor mye lys man vil slippe inn.– Vi leverer løsninger etter kundens behov, men er det varme som er problemet kan vi gå ganske effektivt til verks. Vindusfilm kan man også fint montere på steder hvor man har vanskeligheter med å montere tradisjonell solskjerming. På skråvinduer og fasader er vindusfilm for eksempel et godt alternativ, understreker han.Stort og variert produktspekter
For å bli kvitt varme, er vindusfilm med andre ord helt optimalt, men noen ganger velger man å kombinere vindusfilm med innvendig solskjerming som plisségardiner eller rullgardiner, for å få vekk sollyset. For at kunden skal velge riktig type solskjerming for sitt behov, kan solskjermingsaktøren ved behov også gjøre prøvemonteringer. Da kan kunden få én type folie på ett vindu, og en annen type på et annet vindu for å få en opplevelse av hvordan de ulike solskjermingstypene fungerer i praksis.


– Vi har et stort sortiment innen innvendige produkter, og vi kommer til å fokusere mer på gardiner, der vi i dag allerede leverer en god del lamellgardiner til kontorer og møterom for å hindre innsyn, forteller Bjørn-Morten videre.


Av utvendig solskjerming finner man screens, persienner, markiser og parasoller i Creativ Solskjermings varierte sortiment – men Bjørn-Morten understreker at de satser ekstra stort på vindusfilm.– Med en god kombinasjon av pris, service og kort leveringstid, skal vi fortsette å ta marked på vindusfilm fremover, konstaterer han med et smil.


Les mer...

2023-04-15 13.30

ABC Kontor9

Vestlandets største gjenbruksbutikk for brukte kontormøbler lanserer ny designtjeneste

Artikkel ABC Kontor, er Vestlandets største gjenbruksbedrift innenfor brukte kontormøbler. Med sitt nye designkonsept og egen interiørdesigner, kan gjenbruksbutikken i Fyllingsdalen nå både designe og levere ferdige...
ilder3

Omdefinerer teknologi med nyskapende teknologiløsninger

Artikkel Ilder AS i Bergen er en teknologibedrift som utvikler digitale løsninger for nasjonale og internasjonale selskaper. Med et åpent sinn for ukonvensjonelle løsninger og nye bruksområder, jobber Ilder tett...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv