– Folk har fått øynene opp for å kjøpe seg fritid

Har du tenkt over hvor mange timer i året du bruker på gressklipping? Med en robotmaskin fra Maskinservice Kvist AS i Vestby kan du kutte tiden fra fem timer til en halv time i uka.

– Det er jo så pressa hverdager i dag med barn og familie der mor og far møter hverandre i døra, og man har knapt tid til hverandre. Og det å klippe en plen, en vanlig villaplen, hvis den skal klippes på riktig måte så er det snakk om en fire-fem timer i uka, sier eier og daglig leder Lars Atle Kvist.


Årsaken til den økende interessen for robotklippere i både privat- og bedriftsmarkedet er mye på grunn av mindre begrenset batterikapasitet, og at man slipper forurensende lyd og luft.


– Ofte blir plenen glemt om man må klippe manuelt, og man klipper gjerne hver fjortende dag. Det blir mye gress, plenen blir stygg og maskinene slites mer. En robotklipper klipper hver dag eller klipper når det er behov for det, og du slipper å tenke på bortkjøring av gress og sånne ting, sier Kvist.


181083as
­


– Tid har mye å si. Jeg har en kunde på Ski som hadde stor tomt og regnet ut at han brukte åtte timer i uka på å klippe gress. Han var barnefar og tenkte at det hadde han ikke tid til. For to år siden kjøpte han en Honda Mimo og nå bruker han en knapp halv time i uka og går over kantene med en kantklipper.

Kvist tar seg av salg og montering av robotklipperen, og reiser ut til hver kunde for å ta mål og vurdere tomten og behovet til kunden.


– Jeg tar meg også av alt av reparasjon og service, og har et robothotell her oppe der jeg lagrer robotene som jeg henter på høsten og har vinterlagring og service på, og setter dem ut igjen på vårparten.


Maskinservice Kvist AS fører robotklippere av merker som italienske Ambrogio og japanske Honda. Kvist understreker at han tar ansvar for produktene som han selger, og råder kunder til å kjøpe et godt merke som gjerne kan vare i 30 år.


181083s


– Rimeligere konsumbutikker selger maskiner for halv pris, men de holder kanskje bare i tre til fire år før de må skiftes ut, og de tilbyr heller ikke service.

Av andre produkter tilbyr Maskinservice Kvist AS også snøfresere, manuelle gressklippere og alt innen hus- og hagemaskiner. Kvist har selv 30 års erfaring innen bransjen, og spår større interesse for robotmaskiner i fremtiden.


– Robottiden er over oss, på alle fronter egentlig. Du velger meg for du vil være trygg på det produktet du har kjøpt, og vite at det produktet fungerer.

Les mer...

2018-03-06 14.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv