kjøkkensenteretjessheim3kjøkkensenteretjessheim4kjøkkensenteretjessheim1kjøkkensenteretjessheim9kjøkkensenteretjessheim10kjøkkensenteretjessheim11kjøkkensenteretjessheim12kjøkkensenteretjessheim8kjøkkensenteretjessheim7kjøkkensenteretjessheim6kjøkkensenteretjessheim5

Kjøkkenforhandler tegner kjøkken som overrasker kunden

Kjøkkensenteret Jessheim selger kjøkken fra Drømmekjøkkenet og Huseby kjøkken, og treffer ofte blink når de tegner og presenterer kjøkkenløsninger for sine kunder. – Ofte tegner vi noe som kunden ikke har tenkt på selv, forteller daglig leder og medeier Sissel Iren Holt.

Kjøkkensenteret Jessheim, er frontet av den blide og hyggelige daglige lederen Sissel Iren Holt som har vært fast inventar i butikken siden 2019. Sissel hadde jobbet som leder i mange år, før hun fikk et jobbtilbud som regionsjef for Norema, noe som ble en inngangsport til kjøkkenbransjen.


– Siden har jeg valgt å bli i kjøkkenbransjen, og jeg tok over driften av denne butikken i august 2019, forteller Sissel innledningsvis.


Suksess med to kjøkkenmerker
Det ble derimot en tøff overtakelse for Sissel, for rett rundt hjørnet ventet en over to år lang pandemi som gav ringvirkninger over hele det norske næringslivet – deriblant kjøkkenbransjen.


– Kjøkkensenteret Jessheim har vært her på Jessheim siden 1995, og har overlevd i alle tider. Det skal vi gjøre nå også, ved å sørge for å være best, konstaterer en positivt innstilt Sissel.Kjøkkensenteret har en god beliggenhet sentralt i Jessheim, med parkering rett utenfor butikken og Fargerike i nabolokalet. Tradisjonen tro har butikken alltid hatt to merker, hvorav Drømmekjøkkenet har vært et kjært merke helt siden oppstarten.


– I tillegg til Drømmekjøkkenet, har vi Huseby kjøkken – og etter min mening utfyller disse merkene hverandre utrolig godt! Merkene har forskjellige utvalg i fronter, fargepalett og materialer, og Drømmekjøkkenet har blant annet en lavere sokkel; 10,2 centimeter istedenfor 15 centimeter, som Huseby har, utdyper Sissel.Både Huseby og Drømmekjøkkenet har mange typer innredningsmuligheter og smarte løsninger.


– Det går på det visuelle, Drømmekjøkkenet kan for noen oppleves litt strammere i stilen med sin lave sokkel. Vi selger like mye av begge merkene, og mange av våre kunder uttrykker at de er glade for at de slipper å gå i to butikker siden de får to merker i én butikk, sier Sissel og smiler.Stort utvalg som passer alle
Hos Kjøkkensenteret Jessheim selger man også hvitevarer, med ekstra fokus på merkene AEG, Siemens, NEFF, Miele og Røroshetta.


– Vi syns at vi med disse merkene har et stort utvalg med hensyn til pris- og utstyrsnivå på hvitevarer. Det er viktig for oss utvalget passer til alle typer kjøkkenbrukere, fortsetter hun.


Da Sissel begynte her, var det interiørkonsulenten Karin Stordahl som lærte henne alt hun trengte å vite om de to kjøkkenmerkene. Nå har Karin gått i pensjon etter 20 år ved Kjøkkensenteret Jessheim, og den drevne selgeren May-Kristin Fossbråten har tatt over posten som interiørkonsulent sammen med Hilde Høgbakken, som kommer fra klesbransjen.– Vi har bevisst valgt å ansette selgere uten noen tilknytning til kjøkkenbransjen. For meg er det ikke så viktig at man kan kjøkkenbransjen før man begynner her, for det kan man lære seg. Det viktigste er at man har et godt øye for gode løsninger, kundeopplevelsen og salget, poengterer Sissel.


Sissel har et blidt vesen og et hjerte som banker for gode kundeopplevelser, og det er tydelig at hun trives godt i jobben sin, noe som tydelig gjenspeiles i butikkens lune og hjemmekoselige atmosfære.


– Jeg lar ofte kunden få gå og titte litt før jeg kommer bort og snakker med dem, for jeg ønsker ikke å snakke i hjel kunden med en gang de kommer inn. Det er slik jeg selv liker å bli møtt i en butikk, og det er en hårfin balansegang over hvor mange valg man kan tilby kunden før det blir for mye, forklarer hun.


Kostnadsfritt og uforpliktende
Ved å stille ganske mange konkrete spørsmål, klarer Sissel, May-Kristin og Hilde å snevre inn valgmulighetene slik at kunden ender opp med sitt drømmekjøkken. Den glade trioen utfordrer gjerne kundene på både valg av farger og materialer.


– Det som gjør dette yrket så spennende, er at alle har forskjellige behov og utgangspunkt, og ikke minst at alle kjøkken er forskjellige, sier Sissel entusiastisk. Vi har blandebatterier, mange forskjellige typer vasker og benkeplater – det er mye å velge mellom! Det å sette sammen et kjøkken er ikke bare-bare, og de fleste blir litt overveldet over alle valgene de må ta. Da pleier jeg å si vi begynner med løsningen; selve layouten, og så tar vi alt det andre når vi har landet litt, forsikrer hun med et smil.Ved hjelp av et avansert tegneprogram, kan Kjøkkensenteret Jessheim tegne og presentere kjøkken for kunden – en tjeneste som både er kostnadsfri og uforpliktende. Sissel foretrekker å få målene fra kunden uten å få se bilder av deres eksisterende kjøkken da hun liker å ha et helt nytt lerret og utgangspunkt å jobbe ut ifra.


– Ofte tegner vi noe som kunden ikke har tenkt på selv, og det er jo det aller morsomste! Jeg elsker å tegne kjøkken, for alt er så forskjellig hver gang.


Men det aller beste synes Sissel er å se kundens reaksjon når kjøkkenet er ferdig montert.


– Man ser tydelig at de er blide og kjempefornøyde over at sluttresultatet ble så fint – ofte enda bedre enn de hadde forestilt seg. Det er like gøy hver eneste gang, avslutter hun.Les mer...

2023-10-25 14.00

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
isnitt7

Detaljrik og nyskapende boligfotografering tar boligen din til nye høyder

Artikkel iSnitt AS i Oslo, tilbyr boligfotograferingstjenester av høy kvalitet. I løpet av årene har selskapet ikke bare revolusjonert bransjen, men har også blitt en foretrukken leverandør av boligfotografering...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv