Garasjeportleverandør uten skjulte tillegg

Som Hortens største leverandør av Alutech industri- og garasjeporter, satser Villaborg AS på å tilby produkter uten skjulte tillegg i prisen.

– Dette er en veldig spennende og ny bransje for mitt vedkommende, men når det er sagt så er det jo også en tøff konkurranse i dette markedet, sier daglig leder for garasjeportleverandøren, Eddie Bjerkeskaug.

Villaborg AS er et lokalt firma som importerer direkte fra produsenten Alutech industri- og garasjeporter. Storaktøren er en av de ledende i markedet og samarbeider med Villaborg AS som har kontor og salgsutstilling i Borreveien 112 i Horten i Vestfold.


181027uyiyhiyi


Bjerkeskaug forteller at det er større konkurranse i bransjen nå enn tidligere, da mange firmaer har tatt levering av garasjeporter inn i sitt konsept i nyere tid.

– Det gjelder å finne den rette måten å være i bransjen på. Prisen og kvaliteten på Alutechs produkter er det ikke noe å si på, sier han.

Villaborg satser på å tilby produkter med alt inkludert i prisen, slik at kunder slipper overraskelser når de oppdager sluttsummen.

– Vi annonserer med en pris, og tilbyr de ti mest brukte fargene som standard i prisen i tillegg til ulike valg av paneler, sier Bjerkeskaug.


181027iuyip


Han forteller at de leverer isolerte porter med topp kvalitet, og uten de ekstra tilleggene i standardproduktene som mange andre aktører opererer med, blir de et attraktivt valg for kunder.

– Vi er godt kjent i området siden vi har tilhørighet her og navnet er godt kjent, i tillegg satser vi nå mer på Facebook-bruk og Google Ads og vil jobbe med flere former for markedsføring, sier daglig leder.


Daglig leder begynte selv i firmaet i begynnelsen av 2017 sammen med sin bror. De er i dag tre ansatte og har knyttet til seg fem eksterne montører i området.


181027ujtyfik

– Jeg er helt fersk, så jeg tenkte det var lurt å fortsette med kontinuiteten og kunnskapen gjennom gründeren av Villaborg, som fortsatt er ansatt i firmaet, sier Bjerkeskaug.

Salgsområdet til Villaborg AS er Telemark, Vestfold og Buskerud, og daglig leder forteller at mesteparten av omsetningen hittil er i Horten, Tønsberg og nordre Vestfold.


181027uhtru


–  Vi søker kontakt med andre aktører som ønsker å samarbeide og vi har nylig etablert en kontakt i Skien som skal dekke deler av Grenland. De har allerede satt i gang og selger ganske bra, sier Bjerkeskaug.

I tillegg har Villaborg kontakter i Sandefjord og Drammensdistriktet under oppstart, forteller daglig leder.

 

Les mer...

2018-01-16 16.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv