julehygge

Hygge i desember

Desember er en måned de aller fleste av oss forbinder med hygge. Julemåneden er fylt med peiskos, gløgg, presanger og deilig mat – noe som er selve definisjonen på hygge for mange.

Vi skal her se nærmere på et fenomen som kan bidra til at juletiden blir enda litt hyggeligere – nemlig julegenser, julepysj og andre juleklær!

Har du ikke skaffet deg en «stygg» julegenser enda?

I nettbutikker som Jule-genser.no kan du finne et kjempeutvalg av julepysj og julegensere, både til herre, dame og barn. Her finner du blant annet julegensere for enhver smak, enten du er på jakt etter bærekraftige julegensere eller gensere med morsomme motiver.

 

Trenden med stygge julegensere har kommet til Norge de siste årene, men har vært et fenomen i USA og Storbritannia i flere ti år allerede. Genserne er ikke bare varme og behagelige, de oser også av julestemning – med motiver som reinsdyr, julenisser og snø.

 

I Storbritannia eier mer enn halvparten av befolkningen minst én julegenser. Mye tyder på at vi nordmenn er i ferd med å bli like begeistret for de fargerike genserne. I dag finnes trenden i nesten alle europeiske land.

 

Om du ikke har skaffet en julegenser til deg selv og resten av familien din enda, er det med andre ord på høy tid. Denne genseren er perfekt å ha på seg når man skal hygge seg hjemme med familien, og samtidig ønsker å holde varmen.

Julegenser – perfekt til familiens julekort!

Hva er vel mer hyggelig enn å motta et personlig julekort? Ekstra hyggelig er det å sende ut julekort til familie og venner, med bilde av seg selv og resten av familien foran juletreet eller peisen.

 

Dette er også en perfekt anledning til å bruke julegenseren du kjøpte hos Jule-genser.no. Kle opp deg selv og resten av familien i matchende julegensere, og smil til kameraet. Bildet kan deretter pryde julekortene du skal sende av gårde, gjerne med teksten «God jul!».

Startet opp av to bestevenner

Jule-genser er basert i Danmark, og ble startet opp av de to vennene Christoffer Sloth og Jesper Ahm i 2016. I 2018 valgte de å satse fulltid på julegensere, og siden den gang har de hatt gensere for salg i fysiske og nettbaserte butikker. Det satses imidlertid mest på nettsalg.

 

Julegenser-suksessen har blitt en stor suksess, og duoen har som mål å tredoble omsetningen innen tre år. Satsningen startet kanskje som en intern spøk mellom de to kameratene, men har i dag blitt en seriøs satsning. Ahm uttaler følgende:

 

«Omsetningen vår gikk fra 450 000 NOK i 2016 til 45 500 000 NOK i 2021».

 

«Vi elsker jobbene våre, og det å kunne selge juleglede til hele Europa sammen med bestevennen sin er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse».

Julegenseren er en økende trend

Det å skaffe seg en «stygg» julegenser har blitt veldig populært de siste årene, ikke bare i Norge, men også i andre europeiske land. Christoffer Sloth, som er CEO, uttaler følgende:

 

«Vi startet i 2016 og produserte da 1 000 julegensere. I 2022 har vi produsert mer enn 400 000 gensere».

 

«Vi startet opp og er basert i Danmark, Siden den gang har vi imidlertid ekspandert til både Tyskland, Skandinavia, Italia, Nederland, Frankrike og Spania».

 

 Jule-genser har med andre ord utvidet mye de siste årene, og økt både produksjonen og omfanget av salget. Det er ikke tvil om at dette er en trend som sannsynligvis bare vil øke i årene som kommer.

Unikt og bærekraftig design

En av grunnene til at Jule-genser.no har blitt såpass populær, er at nettbutikken fokuserer på å kunne tilby bærekraftig og unikt design. I dag er selskapet det eneste som kan vise til bærekraftig produksjon av julegensere. Christoffer Sloth uttaler følgende:

 

«Vi startet med å lage pysjamaser for hele familien, og vi laget dem kun i bærekraftige materialer».

 

«Vi står bak alle designene selv, og kan derfor ikke bli kopiert. Vi har patent på alle våre design».

 

Jule-genser er GOTS-sertifisert, noe som er den gjeveste merkingen innen bærekraftig produksjon av klær.

Noe for enhver smak

En julegenser er som regel laget i behagelig strikk, og kan fås i mange ulike varianter. Noen foretrekker en klassisk julegenser, mens andre ønsker en julegenser med LED lys eller knapper. Hos Jule-genser finner man noe for alle og enhver. Sloth uttaler følgende:

 

«Siden vi har mange ulike kunder, har vi gensere for både gamere, hundeelskere, dem som ønsker bærekraftige materialer, tullete gensere og komfortable juleklær».

 

Jesper utdyper:

 

«Vi har brukt mye tid på å forberede nye design, kvaliteter og innhold. Målet er å fange følelsen av juleglede».

Julegenser til herre

Jule-genser.no selger julegensere i en rekke ulike størrelser. Her kan du blant annet finne en julegenser til herre i størrelser fra XS til 2XL eller 3XL.

 

Det samme gjelder julepysj og øvrige produkter som selges hos Jule-genser.no. Her er det størrelser som passer både unge og gamle.

Julegenser - dame

Det finnes også et bredt utvalg av julegenser til dame hos Jule-genser.no. Her kan du blant annet finne gensere i størrelser fra XS til 3XL, og du finner gensere i mange flotte design og snitt.

 

Noen av genserne har blinkende LED-lys, mens andre er i mer avdempede og behagelige farger.

Julegenser - barn

Julen er kanskje først og fremst barnas høytid, og da passer det fint med noen julegensere til de minste!

 

Hos Jule-genser.no kan du finne julegenser til barn i størrelser fra 1 år til 14 år.

Kvalitet i fokus

Når du handler julegensere hos Jule-genser.no, skal du heller ikke trenge å bekymre deg for kvalitet. Jesper Ahm forklarer:

 

«Hovedmålet vårt er å levere juleklær av høyeste kvalitet, og vi ønsker at du skal bli positivt overrasket når du åpner forsendelsen».

Kjøp bærekraftige julegensere + julepysj

Er du på jakt etter juleklær som er miljøvennlige og bærekraftige? Da kan det være en idé å sjekke ut utvalget til Jule-genser.no. Her kan du finne julegenser til barn, herre og dame, så vel som morsomme julepysj-varianter.

 

Finn dine favoritter innen julegensere og -pysjer i sortimentet, og begynn forberedelsene til jul allerede nå!

Les mer...

2022-04-01 12.50

Frontline1

Enestående kundesupport fra programleverandør med ekspertise på Adobe

Artikkel Frontline er programvareleverandøren som distribuerer Adobes softwareprodukter til forhandlere. Med en personlig kundesupport som sikrer forhandlerne et godt produkt mot sine sluttkunder, har Frontline...
automegler11

Smart og moderne 24/7-verkstedtjeneste henter og leverer bilen for kunden

Artikkel Automegler1 går i bresjen for en ukomplisert, rask og trygg bruktbilhandel på nett. Med tilhørende verksted basert på samme smidige konsept, blir bilen hentet og levert når og hvor kunden ønsker! – Vi...
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv