185073w6185073w7185073w3185073w5185073w1

Beauty bar utenom det vanlige

FACE 2 FACE Beauty Bar, har lang og bred erfaring med de beste spesialbehandlingene og produktene til ansiktet.

FACE 2 FACE Beauty Bar, er en relativt nyåpnet salong midt i Asker. Makeupartist, daglig leder og hudterapeut Silje Anett Haugen, tar imot oss med åpne armer og en beundringsverdig kunnskap innen skjønnhet. 


– Jeg har jobbet i bransjen i 18 år, er utdannet som makeup-artist, hudterapeut, kroppsterapeut, frisør, permanent makeupartist, brynstylist og negledesigner. Men nå har jeg rettet fokuset mot ansiktet, så salongen har bare fokus på spesialbehandlinger til ansiktet, sier den 38-årige Haugen. 


Silje sitter på mye kunnskap og erfaring på grunn av sin lange fartstid i skjønnhetsbransjen, sin sterke pasjon for sitt yrke, og sin brede erfaring fra både USA og Norge. Favorittproduktene og hennes aller beste redskap gjennom 18 år, er selvsagt med henne i FACE 2 FACE Beauty Bar, og har en viktig finger med i spillet når det kommer til å sikre det beste resultatet.  


185073w1


– Her er det ikke noe dilldall - bare kvalitet og resultat, smiler hun. 


– Jeg føler jeg har funnet akkurat det som er det beste, og da holder jeg meg til det, sier Silje bestemt, og sikter til den store jungelen av nye hudpleieprodukter som ikke alltid lever opp til forventningene.


Hun utfører permanent makeupbehandlinger på øyne, lepper og bryn, og forteller at hun ofte tar på seg korrigeringsoppdrag fra tidligere mislykkede forsøk hos andre, kanskje uerfarne permanent makeupartister/microblading artister. Du er helt klart i trygge hender hos Silje som også har erfaring som instruktør fra permanent makeup skole i Oslo.


– Det er mange som sprøyter inn fillers i leppene sine for at de skal se større ut, men det er mye du kan gjøre med permanent makeup og 3D teknikker som gjør at de visuelt ser større ut.


Microblading med maskin, makeup-kurs og brynstyling er eksempler på populære behandlinger Silje utfører i sin salong, men hudpleie er også en stor og viktig del av FACE 2 FACE Beauty Bar. Her er det to behandlingstyper som dominerer: Green Peel og syre peel, gjerne kombinert med microneedling. 


– Når jeg får en ny kunde, begynner jeg alltid med å spørre kunden om hvilket resultat kunden er ute etter. Kundene svarer alt fra et raskt resultat, hudfornyelse eller kun et vedlikehold, det er veldig forskjellige fra kunde til kunde. Jeg tar en hudanalyse og anbefaler. 80 prosent av gangene blir det Green Peel og 20 prosent syre peel. 


185073w1


Felles for de to behandlingene er at de begge fungerer godt på anti-age, akne- og arrproblematikk, men Green Peels største fordel er produktets unike evne til å styrke, balansere og faktisk fornye huden på bare noen få dager, også sensitiv hud. Haugen utdyper:


– Green Peel er helt naturlig, og er laget av alger og urter. Huden kommer i balanse uansett hudtilstand og man kjenner at huden jobber i mange dager og behandlingen kan faktisk fornye huden på bare fem dager.


Hun er én av få i Norge som får lov til å behandle sine kunder med Green Peel. Det eksklusive merket har nemlig en lang venteliste med salonger som ønsker å ta det inn.  


Men når samtaleemnet skifter over til makeup, er dette tydelig et område som Silje brenner aller mest for. Hun har jobbet som freelance i mange år, samt lærer på makeup fagskole i Oslo. Hun har også både skole og jobb erfaring fra Hollywood, LA. Hun er nøye på at resultatet skal være så soft som mulig, og påfører sminke med en lett hånd og enkle tips og råd som fremhever dine fineste trekk.


Dette gjelder også bryn, som er en nærmest umettelig trend i skjønnhetsverdenen. Det er kanskje ikke så rart, for øyenbryn rammer inn ansiktet og er ekstremt viktig har rett form og farge.


– De aller fleste har feil form, og mange vet ikke hvordan de skal sminke brynene sine. Jeg analyserer ansiktsformen og finner fargen og formen som brynene skal ha. Dette er den populære behandlingen Browshape hvor jeg til slutt gir de små, enkle tips på hvordan man kan sminke brynene selv.


– Kundene blir ofte sjokkerte over at de faktisk kan få sånne bryn uten å tatovere dem på, avslutter Silje entusiastisk.


185073w2 

Les mer...

2018-12-13 16.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv