183073183073jjj183073l

Nå er det på tide å bytte ut dusjkabinettet med noe helt annet

Hurricane SpaBad er den fleksible designbedriften som gikk fra å produsere og selge racerbåter, til å designe og selge badekar. Nå utfordrer de det tradisjonelle og skranglete dusjkabinettet med sin luksuriøse SpaDusj.

De fleste husker vel badekarets umistelige popularitet på 80- og 90-tallet. Den gang var de fleste hjem utstyrt med minst ett badekar. Det var der Sandefjord-bedriften Hurricane Racerbåter så sitt snitt i å endre kurs. De gikk ganske markant over fra å produsere racerbåter til å designe moderne, nytenkende badekar.

Hurricane ble i sin tid startet av Kjell Christensen, som er designer, gründer og eier i Hurricane SpaBad AS. I 1989 ble båtproduksjonen avviklet fordi den var for sesongbetont og en for smal nisje til å leve av.  

– Da tenkte vi: hvordan kan vi bruke kunnskapen med å produsere andre produkter i plast? Vi endte opp med å utvikle det som i dag er Hurricane SpaBad, forteller Kent-Rune K. Sætrum, som er markedsansvarlig i Hurricane SpaBad.

Med Hurricane SpaBad fant de en ny og litt bredere nisje. De valgte å videreutvikle det alminnelige badekaret, ved å benytte seg av erfaringen og kunnskapen de allerede hadde fra racerbåt-produksjonen.

– Det var relativt nytt og folk fikk prøve «boblebad», som man kalte det for. Men det unike og hele grunnlaget for suksessen var at vi løste renholdet uten å måtte bruke klor, og uten å få bakterier. Patentet heter NonBac. Karene produseres i glassfiberarmert polyester, som gjør at man kan lage karene dypere, istedenfor akryl som konkurrentene bruker. 


183073l


Hovedkontoret og fabrikken ligger i Sandefjord, og derfra produseres og distribueres badekarene til kunder i hele Norge. Frem til 2018 har de kun solgt Hurricane SpaBad, som du kan velge å få med eller uten massasje. Karene kommer i 10 ulike modeller og med forskjellige utstyrspakker. De kan også leveres i akkurat den fargen du ønsker.

– Det er en lang varighet på produktet, og vi har 25 års garanti. Den eldste kunden vår har hatt spabadet sitt i 29 år, smiler Sætrum. 

Sætrum forteller videre at de merker at salget av badekar har stagnert siden 90-tallet, og nettopp derfor ønsker de å ta produktutvikling ett skritt lengre. 

– Dusj er en varegruppe det er mye trøkk på, så vi har valgt å produsere en annerledes og unik SpaDusj. Alt produseres i Norge. Opplevelsen er unik, og den er enkel å holde ren, sier den markedsansvarlige entusiastisk.  

SpaDusj er et resultat av endeløse timer rundt design og funksjon. Den har en kabin som er rund innvendig, der alt er integrert. Med vannfall, lys i taket og med en dusj du kan trekke opp og ned for ulike massasjefunksjoner, blir det som å gå på spa hver gang du tar deg en dusj. 

– Det viktigste er at kundene får kvalitet og følelsen av å være på et spa. I løpet av 20 år blir det jo noen timer man står i dusjen, avslutter Sætrum med et smil. 


183073jjj

Les mer...

2018-06-13 13.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv