191025w5191025w1191025w2191025w3191025w4

Grønt konsept fra BoligPartner – har utviklet et nytt konsept for bærekraftige lavblokker i treverk

Daglig leder i BoligPartner Ski/Moss, Ragnhild Pettersen, ser en klar tendens i boligmarkedet til at etterspørselen etter mindre boenheter øker, samt at både bransjen og kundene blir mer.

BoligPartner er en av landets største hus- og hytteleverandører. I dag har BoligPartner rundt 55 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt, som til sammen sysselsetter over 550 ansatte. I 2018 solgte BoligPartner over 1000 boliger, og er med det en av Norges største boligbyggere. 


Vi har tatt en prat med daglig leder Ragnhild Pettersen ved distriktskontoret i Ski/Moss, som ser klare internasjonale og landsdekkende trender.

 

– På et overordnet plan ser vi at at etterspørselen etter mindre boenheter øker. 2018 var det første året noen gang at færre enn halvparten av alle nordmenn bodde i enebolig. Drømmen om den store eneboligen med frodig hage er erstattet av andre ønsker og behov, forklarer hun. 


For å imøtekomme denne etterspørselen, bygger BoligPartner stadig flere rekkehus, flermannsboliger og eneboliger i kjede. I tillegg har vi utviklet et konsept for bærekraftige lavblokker i treverk. Med både solceller, klimagunstige materialvalg og teknologi settes miljø og bærekraft i førersetet. Vi opplever at både bransjen og kundene blir stadig mer miljøbevisste, og dette har vi tatt på alvor med det nye konseptet. 


191025w1


Leilighetene i lavblokkene varierer i størrelse, og i de første blokkene vi bygger i Løkenåsen i Fetsund, er det alt fra toromsleiligheter på 37 kvadratmeter, til femromsleiligheter på 123 kvadratmeter. De første lavblokkene i Fetsund vil ha byggestart i år, og allerede er halvparten av leilighetene i første byggetrinn solgt, så dette er populært, smiler den daglige lederen.

 

Pettersen forteller videre at vi nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder avå være opptatt av bolig. I store deler av Europa har det lenge vært mer vanlig å leie enn å eie, og færre er opptatt å gjøre sitt første boligkjøp. Hun tror en lang periode med lavkonjunktur og arbeidsledighet, har ført til at europeere er avhengig av å kunne flytte på seg for å være sikret arbeid. Da er det vanskelig å være boligeier. I Norge ønsker imidlertid fremdeles et stort flertall å eie sin egen bolig. 


En kundegruppe som skiller seg ut med helt klare preferanser når de skal kjøpe ny bolig, er voksne par som selger eneboligen og kjøper seg en mindre bolig når ungene har forlatt redet. Denne gruppen ønsker seg ofte mindre areal og enklere vedlikehold, men stiller gjerne høyere krav til blant annet estetikk. De har gjerne god økonomi, og har dermed også friheten til å realisere akkurat den boligdrømmen de ønsker. Dette tar vi som boligbygger inn over oss, og i BoligPartner kan vi derfor tilby både standardløsninger og skreddersøm som tilfredsstiller alle kunders behov.

 

– Det handler om å være i takt med tiden, ta pulsen på trender og nyheter. Det er slik man gjør kunden fornøyd, sier hun. 


191025w3

Les mer...

2019-02-07 10.00

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Boligpartner Ski
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      47997700
    • Adresse:
      Åsveien 3, 1400 Ski
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv