provida2provida1provida3provida4

– Vi er en kunnskapsbedrift

Provida Varme fører varmeprodukter som terrassevarmere og lukkede panelovner, og er den eneste bedriften i Norge som kun selger produkter basert på infrarød varme.

Bjørn Erik Hansen startet Provida Varme i 2017 – rett og slett fordi han trengte en karrieremessig omveksling. Bjørn Erik hadde slitt med astma og allergi i flere år – en allergi som gav seg ekstra godt til kjenne på vinteren når luften er ekstra tørr på grunn av innendørs oppvarming. En dag kom han over infrarøde varmepaneler, også kalt lukkede panelovner, som han syntes var et spennende produkt, og bestilte flere vareprøver fra mange ulike fabrikker før han fant riktig produkt og riktig leverandør.


– Den store fordelen med lukkede panelovner er at det ikke brenner eller karboniserer støv. De tørker ikke ut luften, samtidig som de er strømbesparende. Man kan ha en strømbesparing på 10-15 prosent i forhold til en vanlig panelovn, forteller Bjørn Erik, 

daglig leder i Provida Varme.Leverer noe som ikke finnes på markedet
Bjørn Erik var klar på at Provida Varmes hovedfokus skulle være kvalitet i alle ledd, selv om produktene var litt dyrere enn tilsvarende produkter på markedet.


– Da vet man at man leverer et produkt som holder i kanskje 20-30 år, understreker han.


Som en naturlig forlengning av infrarøde panelovner, begynte Bjørn Erik å ta inn terrassevarmere som også baserer seg på infrarød varme – med samme gode kvalitet, og selvsagt like tilpasset norske forhold.– Det tok det norske folk veldig godt imot, og de så at her kommer det en ny, spennende aktør som leverer noe som er produsert og tilpasset tøffe norske forhold, og ikke bare masseprodusert! Vi startet med å levere til proffbransjen; elektrikere, installatører og elektrogrossister, og siden vi hadde et «high end»-kvalitetsprodukt, fikk vi veldig mye positive tilbakemeldinger derfra, forteller en engasjert Bjørn Erik.


Provida Varme fortsatte sin reise med å etablere seg hos en rekke forhandlere, blant annet innen solskjerming og innglassing. Under Koronapandemien, da alle tilbragte mer tid hjemme, fikk de et skikkelig oppsving, og Bjørn Erik skjønte at de måtte komme seg inn i varehandelen med sine produkter; rett og slett fordi etterspørselen var stor etter å se produktene i butikk.


– Vi så at det var et større behov for kvalitetsvarer, og ikke bare disse lavprisproduktene som ofte er bruk og kast. De er heller ikke produsert og tilpasset norske forhold. Man får som regel igjen for å velge kvalitet, og terrassevarmerne våre tåler å henge ute i tøffe norske værforhold over mange år, påpeker han.


Ta kontakt!
Bjørn Erik mener det er ekstra viktig å investere i en skikkelig terrassevarmer som faktisk gjør det mulig å bruke uteplassen sin.

– En god terrassevarmer er med på å forlenge både kveldene og sesongen i begge ender, understreker han.Bjørn Eriks største frustrasjon er å handle på nett og ikke ha noen å kontakte om man lurer på noe. Derfor har han valgt å fokusere ekstra mye på en høy grad av tilgjengelighet overfor kundene sine – og veileder mer enn gjerne alle som ringer eller mailer inn spørsmål om produktene.


– Vi er en kunnskapsbedrift, og vi er den eneste bedriften i Norge som kun driver med produkter basert på infrarød varme, så vi velger å tro at vi kan noe mer enn gjennomsnittet om infrarød varme og fordelene med det, sier han med et smil. Vi ønsker at kundene skal ta kontakt med oss uansett om det er en privatperson, forhandler, elektriker eller butikk som har spørsmål – og vår oppgave er å være til stede ved slike henvendelser, fastslår Bjørn Erik.

Les mer...

2022-10-20 15.45

sympa2

Helhetlig HR-system forenkler hverdagen til HR-avdelingen

Artikkel Med en samlet oversikt over sine ansatte, får både bedriftsledelse og HR en helt ny arbeidshverdag med det digitale HR-systemet til Sympa. – Det hjelper hele bedriften til å ta avgjørelser basert på...
Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...

  Kontaktinformasjon

  • PROVIDA VARME AS
  • Telefon:
   40 10 57 00
  • Adresse:
   Narverødveien 40, 3113 TØNSBERG
  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv