porschekristiansand1porschekristiansand2porschekristiansand3porschekristiansand5IMG_2268IMG_5573IMG_2306IMG_2300IMG_5591IMG_2276IMG_2303IMG_2316IMG_2317

Tradisjon og innovasjon hos verdens fremste bilmerke

– Porsche står for tradisjon, men også innovasjon, fastslår plassjef og Porsche-entusiast Frode Zaar hos Porsche Center Kristiansand.

I et stort, moderne og flott bygg i Sørlandsparken rett ved E18, har Porsche Center Kristiansand gleden av å vise frem flaggskipmodellene til Porsche på én og samme flate. Her finnes det også et komplett verksted med sertifiserte teknikere som sikrer at din øyensten er i gode hender.  


– Porsche har en egen norm; en føring over hvordan de skal ha det på Porschesentrene. Vi får mye skryt av at vi har alt på én flate, for vi ønsker at det skal være oversiktlig og eksklusivt. Det skal være god plass mellom bilene og hver eneste bil skal komme godt fram. Vi er også nøye på sammensetningen av store biler, små biler og farger – det er mange parametere som skal stemme. Det skal være såpass at når du kommer inn hit skal du få lyst på hver eneste bil, smiler Frode Zaar, plassjef for Porsche Center Kristiansand. – Vi har som filosofi at alle kunder som kommer inn skal møtes hyggelig, ses i øynene, og få en gjennomgang om «hva er din drøm og hva kan vi hjelpe deg med?» 


Porsche-entusiasten
Frode synes det er moro at Porsche fortsatt vekker oppsikt blant folk, akkurat som før i tiden. Han er blant annet daglig vitne til at nysgjerrige bilister kjører sakte rundt bygget for å kikke inn for å få et lite glimt av de flotte luksusbilene.  Porsche Center Kristiansand har ikke alltid vært lokalisert her i Sørlandsparken. Til å begynne med hadde de et senter i Arendal, men i forbindelse med lanseringen av Taycan i 2019, ønsket Porsche sentralt at det skulle etableres flere forhandlere med tilhørende verksted. Porsche Center Kristiansand er eid av Hedin Automotive som også eier Porsche Center Stavanger og Porsche Center Son, og disse tre Porsche-forhandlerne samarbeider tett. 


I dag er det totalt ti Porsche-sentre i hele Norge, og Frode er merkbart stolt og ydmyk over å få være plassjef for Porsche-senteret her i Kristiansand, sammen med en stab på seks dyktige medarbeidere som hver dag ønsker å levere Porsche kvalitet i alle ledd.  – Porsche er pasjon, og hvis jeg får jeg lov til å jobbe med dette hver dag og prate med mennesker som er genuint opptatt av det jeg jobber med, så har jeg det helt fantastisk! Det som er mest moro med å jobbe med Porsche er at hvert eneste menneske som kommer inn døra er veldig bilinteressert, smiler han entusiastisk.   


Frode prøver å sette ord på hva som gjør Porsche til det overlegne bilmerket som de er kjent som, og ikke minst hva som lokker folk til å kjøpe akkurat en Porsche.  


– Mange velger Porsche fordi de vil ha det lille ekstra; det vi kaller for «Porsche-DNAet», sier han og utdyper: – Porsche er noe ekstra fordi de har en lang historie. I 1948 lanserte de 356, men den modellen de er mest kjent for er 911 fra 1963, og den bygger på så mye. Porsche er lidenskap, pasjon og intelligent prestasjon, og det er derfor noen velger dette.  


Frode forteller hva som er så fantastisk med en Porsche kontra et annet bilmerke. 


– Du kan velge en 911, kjøre til butikken og ha en dagligdags kjøring med barnesete, og dagen etter kan du dra på bane og kjøre fra de fleste. Og dette kan du gjøre gang på gang, år etter år. Det er det jeg elsker med Porsche! 


Står for tradisjon og innovasjon 
Porsche er dessuten helt unikt siden bilkjøperne har mulighet til å skreddersy sin egen drømme-Porsche. Du som kunde kan med andre ord velge tilbehøret du ønsker, fargen du ønsker – ja, til og med sømmene du ønsker!  


– Det skal være ditt unike prosjekt, og du skal bygge bilen slik du vil ha den! Sånn sett er ingen biler like, konstaterer Frode med et smil.  


Alle Porsche-kunder blir automatisk en del av «Porsche-familien», som er et fellesskap der Porsche-forhandlere og Porsche-eiere reiser ut på unike treff og kjøreturer sammen.  


Porsche er tross alt et merke som står for både tradisjon og innovasjon, og enten du har en klassisk 911 med fossil drift, eller den nye, elektriske Taycan-modellen, er du like velkommen inn i Porsche-familien.  


– 911 har vært omtrent den samme i alle år – du tar aldri feil når du ser en 911! De tar vare på tradisjonen, men de utvikler seg videre for å følge med i tiden, og i dag sitter vi med Taycan; en fullelektrisk bil og den nye Cross Turismo. Der har vi både tradisjon og innovasjon. Porsche er et merke som gløder, understreker en engasjert Frode.   911 er fortsatt en inspirasjon 
Frode viser oss rundt i hallen til den store nyheten; Porsche Taycan Cross Turismo. Det er en optimal familiebil, som er bygd på samme lest som den foregående Taycanen – med en sterk inspirasjon fra den klassiske 911. 


– Midtkonsollen er lik på alle Porsche-modeller, og alt er bygd for å ha de samme linjene inni bilen som en gammel 911. Man får en følelse av at man sitter i en cockpit, sier Frode og trekker på smilebåndet.  


Alle modellene i Cross Turismo-versjonen er utstyrt med firehjulstrekk, luftfjæring og et stort batteri. Den bestselgende innstegsmodellen Cross 4, begynner på 868 000 kroner, mens du har modellene 4S, Turbo og Turbo S som kan tilby enda mer ytelse og kraft med opptil 761 hestekrefter.   


Frode er klar på at han synes det finnes mange bra biler fra andre produsenter, men mener at hvis du velger du Porsche, så velger du det nettopp fordi du vil ha det lille ekstra.  – Porsche har hele pakka; pasjon, kjøreopplevelse og kvalitetsfølelse!  

Les mer...

2021-10-01 14.45

aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
Mindeblikk2

Kvalitetsbevisst blikkenslagerbedrift hever standarden til blikkenslageryrket

Artikkel Med et slagord som lyder «kvalitet, enkelt og greit», er Minde Blikk AS en blikkenslager som er nøyaktig til fingerspissene og som bryr seg om å levere høy kvalitet.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv