smartstone7smartstone1smartstone2smartstone3smartstone4smartstone5smartstone6smartstone8smartstone9

Store fordeler med å handle naturstein på nett

Smartstone AS, har spesialisert seg på å tilby naturstein som takskifer og steinpanel på nett, til gode priser og med svært høy tilgjengelighet.

Den tidligere økonomen Kristoffer Thorrud Skolem, startet Smartstone i 2018 med et ønske om å tilby lettilgjengelige natursteinprodukter på nett – til en god pris. Han har bokstavelig talt bygget bedriften stein for stein i løpet av de fire årene Smartstone har vært i drift, og har opplevd en økende vekst for hvert år takket være sitt unike konsept.


– Konseptet vårt – og det som er viktig for Smartstone, er dette med pris og tilgjengelighet for alle. Jeg ser at mange steinforhandlere har små butikker rundt om i hele landet, der alle sitter på hvert sitt lille varelager som sendes ut til butikkene ved bestilling. Det er litt tungvint, og siden flere og flere handler på nett i dag, så ser vi en mulighet der. Det er det som var tanken vår, og det har fungert bra så langt. Vi har hatt vekst hvert år, så hvis vi vokser litt for hvert år så kommer vi i mål til slutt. Poenget er at det skal vokse litt hele tiden, poengterer Kristoffer med et smil.Informativ nettside
Kundene til Smartstone kan med et lite tastetrykk klikke seg inn på hjemmesiden og se det store utvalget av alt fra skifertak til steinpanel og granittfliser. Kristoffer er også svært nøye med å legge inn så mye prisinformasjon som mulig, for å gjøre det enklere for sine kunder.


– Jeg prøver å få lagt inn så mange priser som mulig, for det føler jeg veldig mange lurer på. Av og til kan det være veldig vanskelig å finne priser på ting, og det prøver jeg å få fram så tidlig som mulig. Da tror jeg at veien frem til å bestemme seg blir kortere, forteller han.


Smartstone har naturstein til både gulv, tak og vegger, og Kristoffer trekker spesielt frem bestselgerproduktet takskifer, som både er et vedlikeholdsfritt og tidløst produkt.– Takskifer er et supert produkt! Jeg har akkurat lagt takskifer selv, og håper jeg aldri skal bytte tak igjen. Det er jo fordelen med det; det er så flott, og jeg tror nesten alle som har det synes det er et veldig fint tak. Selv om det er litt dyrere enn takstein og tradisjonelle tak, så er det ikke dyrere om man tenker langsiktig – det er en investering, understreker han.


Billigere alternativ
Av steinprodukter til vegg, tilbyr Smartstone steinpanel. Steinpanelene til Smartstone blir produsert i Kina, og har av mange murere blitt stemplet som det beste steinpanelet som går å få tak i! Noe av hemmeligheten bak steinpanelenes popularitet ligger, ifølge Kristoffer, i måten steinpanelene legges.


– Mange bruker støp i bakkant, men jeg har valgt armeringsjern. Det gjør at steinpanelet blir lettere å jobbe med, og at de sitter litt tettere sammen. Alternativet er å mure opp stein for stein, men det blir fort fryktelig dyrt og koster mange tusen kroner per kvadrat. Dette er et billigere produkt som også ser veldig bra ut, konstaterer Kristoffer.Kristoffer forteller videre at de også tilbyr en hel del produkter til gulv, deriblant granitt- og skiferflis samt bruddheller og bruddskifer som både kan limes og støpes.


– Det som er veldig fint med bruddheller er at man slipper dette med tilpasning, som man ellers gjør med bruddskifer. Mange er opptatt av pris, og da er det et billigere alternativ siden det er mye enklere å legge selv – det er bare å legge det rett utover og tilpasse mot enden, opplyser han.Fordelen med netthandel
Smartstone leverer natursteinprodukter over hele landet, og selv om Kristoffer har en fremtidsvisjon om å starte et fysisk varehus for stein, ligger hovedfokuset i dag på nettbutikken, og å få butikken på nett enda mer synlig. Å handle varer på nett, har ifølge Kristoffer sine klare fordeler iblant.


– Jeg tror at flere kommende generasjoner blir flinkere til å bruke nettet. Her får vi varer rett inn på lageret og sender direkte rett ut til kunden. Mens mange som velger å importere, kanskje går gjennom et forhandlernett, kan jeg tilby samme varer eller bedre varer – til en billigere penge, avslutter Kristoffer.

Les mer...

2022-09-01 16.45

prosesspilotene1

Stor CRM-aktør skaper gevinst for bedrifter med helhetlige og digitale systemer

Artikkel ProsessPilotene AS, har fokusert på skreddersydde CRM-system som skaper en gevinst for bedrifter. – Plattformen vår passer til alle, konstaterer salgs- og markedssjef Tor Kristoffersen.
p7prosjekt8

Ettertraktet totalleverandør innen næring, samferdsel og offentlige bygg tilbyr tjenester i alle prosjektfaser

Artikkel Som en pålitelig og ettertraktet leverandør av tjenester som prosjektutvikling, prosjekt- prosjekterings- og byggeledelse, briljerer P7 Prosjekt AS med sin overlegne kompetanse. – Vi har lykkes godt,...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv