184039.5184039.4184039.6184039.2184039.1

Overrasker stamkundene med gratis mat

På Fuji Sushi i Kongsberg lages kvalitetsstemplet sushi i tråd med japanske tradisjoner.

Hoang Le Ravnaas har ikke ligget på latsiden siden hun ankom Norge i 2009. I juni 2009 flyttet hun fra Vietnam til Kongsberg, og allerede i november åpnet hun opp Fuji Sushi i sin nye by. I år feirer sushirestauranten 10-års jubileum. 


– Da jeg kom til Norge i 2009 lurte jeg på hva jeg skulle jobbe med, og om jeg skulle starte noe nytt - noe eget. Så bestemte jeg meg for å åpne Fuji Sushi. 


Ravnaas har alltid vært matinteressert – særlig i asiatisk mat. Tidligere har hun jobbet med matlaging på en taiwansk restaurant i Vietnam. 


184039.2


Men hvor lærte du å lage sushi? 

 – Det lærte jeg fra en venn som eier og driver en sushirestaurant. Vi to reiste sammen til Japan og lærte å lage ordentlig sushi i henhold til japanske sushitradisjoner, forteller hun. 


Ravnaas forteller at hun holder et svært høyt nivå på sushikompetansen til de ansatte. Da sushi inneholder råfisk, skjell eller reker – er det avgjørende med hygiene og tekniske ferdigheter. Her snakker vi rene, presise kutt i laks, korrekt tilbereding av ris og kreativ matpresentasjon. 


– Sushi er en kunst - det er avgjørende at de ansatte forstår hva sushi faktisk er, presiserer hun. 


I tillegg til sushi, skal Fuji Sushi begynne å servere ekte vietnamesisk mat – også som take-away. 


Flere av kundene til Fuji Sushi spiser der ukentlig, og det er mange som spiser hos henne opp til fire-fem ganger i uken. For å gi tilbake til kundene er hun opptatt av å holde prisnivået lavt. 


– Jeg bruker mye tid på å kvalitetssikre råvarer og sørge for at kostnadene er lave nok til at jeg skal kunne tilby kundene en billig og god sushi, sier hun.

184039.6


– Av og til overrasker jeg også stamkunder med gratis mat. Man skal få igjen for lojalitet hos meg, smiler hun. 


Det er heller ikke bare hvem som helst som besøker Fuji Sushi i Kongsberg - skirennsløper Petter Northug har også tatt turen innom for å smake på sushien. 


– Northug sa at maten var veldig god, smiler Ravnaas og legger trykk på god. Ellers har også Kygo vært her, legger hun til. 

Hun forteller at det er stas å se kjente ansikter nyte maten hennes – men at fokuset hennes er at den daglige kunden skal være fornøyd.  


– Målet vårt er å levere smaksopplevelser av en annen verden, høy kvalitet på råvarer og å holde oss til et lavt prisnivå. Hvis vi klarer dette, kommer vi til å nå langt, sier en håpefull Ravnaas med et glimt i øyet.


184039.4

Les mer...

2018-09-13 08:45

utsynbolig5

Aktøren som oppfyller din fritidsbolig-drøm

Artikkel UTSYN Bolig, bygger bolig- og hyttefelt på idylliske tomter på Sørlandet. – Kundene kan være med å få det skreddersydd akkurat slik de vil!
167689321_144216810875091_7270095741464340065_n

Klare fordeler med PVC-vinduer

Artikkel Enkle å vedlikeholde, billigere enn tradisjonelle vinduer og svært motstandsdyktige: Intervindu.no AS, traff fulltreffer da de begynte med salg av PVC-vinduer.

    Kontaktinformasjon

    Tone.3

    Skjønnhetseksperten

    Å leve av sin egen blogg er en drøm for mange. Men bak skjønnhetsbloggenes glossy image, skjuler det seg lange dager. Stylist, skjønnhetsekspert og journalist Tone Vid Skipá, gir oss et innblikk i hennes hverdag.

    IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

    IKEA forener verden

    Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

    67532874

    Et plantebasert liv - for helsa, dyrene og miljøet

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv