flisesentervestfold_1flisesentervestfold_2

Dette flisesenteret tilbyr det som kjedene ofte ikke kan

Flisesenter Vestfold har lang fartstid i Larvik. Hit reiser faste proffkunder som setter pris på kunnskapen som brødrene Arnesen besitter, og ikke minst den gode kvaliteten til produktene de selger.

Helt siden 1985, har proffkunder så vel som privatkunder, funnet veien til Flisesenter Vestfold i Larvik. I dag drives Flisesenter Larvik av daglig leder og eier Svein Arnesen, som kjøpte opp hele flisesenteret i 2000, og hans bror Alexander Arnesen, som har jobbet med salg på flisesenteret siden han begynte her i 2003.  


– Det er stort sett vi brødre som har jobbet sammen hele tiden. Vi har bygd opp en fagbutikk, og har mange proffkunder. Det har alltid vært en innarbeidet krets med proffkunder gjennom årene, så vi har en fast kjerne med kunder, forteller Svein og Alexander.


 

Fast posisjon  
Frem til 2014, hadde Flisesenter Vestfold nærmest monopol på fliser her i Larvik. Men selv om flisbutikkene er blitt flere i nyere tid, har de likevel beholdt sin faste posisjon her i regionen.  


– Vi kan jo tilby mye som kjedene ikke kan. Når du får alt fra klesklyper til flis, og sjokolade i kassa, så sier det seg selv, sier Alexander spøkefullt om kjedenes manglende hovedfokus.  


– Ja, det er primært fliser og tilbehør som vi er gode på, fastslår Svein med et smil.  


Brødrene Arnesen er også kjente for å være ekstremt fleksible, og de skreddersyr løsninger etter kundens ønsker og behov. 


– Personlig service er veldig viktig for oss. Vi møter kunden på ettermiddager, kveldstid – og gjerne søndager også, hvis det passer best, fremholder Svein. 


Basert på ledeordene kunnskap og kvalitet, er Flisesenter Vestfold iblant nødt til å takke nei til prosjekter om de ikke kan garantere en kjapp levering.  


– Det tror jeg er en trygghet for kunden, for de vet at de kan komme hit og bli tatt godt imot, sier Svein, som poengterer at de velger kvalitet fremfor kvantitet.  


Bestselger på baderomsfronten 
Med et stort showroom som viser frem alle produktene, har Flisesenter Vestfold solgt mye av komplette baderomsmøbler til privatpersoner. Blant privatkundene er det baderomsløsningene og de utrolig populære speilene fra norske Scala Bad, som er bestselgerne på baderomsfronten.  – Scala Bad er en familiebedrift som utvikler alle produkter selv, så det er litt gøy at det er unike ting som ikke bare er en del av en masseproduksjon. De har et helt unikt vareutvalg og et konsept med masse flotte, fleksible løsninger! Kunden kan i større eller mindre grad skreddersy detaljer selv, på både fronter og servanter, forteller Alexander. Nylig kom Scala Bad med en eksklusiv design-serie frontet av Therese Johaug. Flere elementer i denne serien står selvsagt utstilt her hos Flisesenter Vestfold.  


– Vi ser ofte at de løsningene vi viser og inspirerer kundene med her i butikken, er de vi oftere selger, sier Alexander.  


På flisefronten, selger Flisesenter Vestfold hovedsakelig fliser med opphav fra «flisens hjemland», Italia, og Spania. Ifølge Alexander og Svein, er fliser fra Italia et kvalitetsstempel siden de ligger et hestehode foran alle andre når det gjelder design og kvalitet.  


– Nå ser vi at det er utrolig populært med storformat-fliser! Det vi selger aller mest av, er fliser i størrelsen 60 x 60 x 60 x 120 centimeter, kan fliseselger Alexander opplyse.  


Scorer høyt på leveringsdyktighet 
Flisesenter Vestfold er dessuten stolt forhandler av fliser fra premiummerket LUNDHS Real Stone, som én av 16 utvalgte forhandlere i Norge.  


– Det er den ypperst beste kvaliteten som blir tatt ut av fjellet, og den beste sorteringen av naturstein, skryter Svein. 

Han forteller videre at de leverer en god del til hyttemarkedet på fjellet, der flere aktører setter stor pris på deres imponerende leveringsdyktighet.  


– Siden vi har et såpass stort sortiment som vi har, så har vi også veldig god logistikk. Vi er leveringsdyktige, og har levering fra Italia hver eneste uke stort sett gjennom hele året, opplyser Svein avslutningsvis.  

Les mer...

2021-10-25 09.30

ferder7

Positive holdninger og «det lille ekstra» hos Vestfolds triveligste byggefirma

Artikkel De gode kundeopplevelsene står i kø for Færder Byggservice fra Tønsberg, som sprer godt humør og stadig vekk overrasker kundene sine med «det lille ekstra».
autolea2

Kan du stole på din bruktbilselger?

Artikkel Autolea AS i Larvik, drives av den blide og sosiale bilentusiasten André Lea. Han brenner for det personlige kundemøtet, som ofte inkluderer en hyggelig bilprat over en god kopp kaffe.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • FLISESENTER VESTFOLD
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33 11 52 20
  • Adresse:
   Karen Sundts vei 16, 3269 LARVIK
  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  Arkiv