woldborgersen3wold og borgersen2wold og borgersen1

Mustang Mach-E inntar Modum!

Det mangler ikke på energi, når den engasjerte gjengen hos tradisjonsrike Wold & Borgersen på Åmot i Modum skal fortelle om den nye elbilen til Ford. De har store forhåpninger til at den stilfulle klassikeren med elektrisk motor vil bli en suksess.

Vi tok turen til det lille tettstedet Åmot i vakre Modum kommune som huser en svært tradisjonsrik bedrift; nemlig Ford-forhandleren Wold & Borgersen. 

 Vi har røtter langt tilbake. Vi har holdt på i over 80 år, og har vært et komplett bilanlegg siden 1933. Det er det ikke mange som kan skilte med!, smiler daglig leder Harald Kollerud når han skal fortelle om den lange forhistorikken til Ford-forhandleren. De har holdt på så lenge, at de nærmest er en institusjon å regne i Modum og distriktet forøvrig.  


 

Alle har et forhold til Wold & Borgersen som er viden kjent for sine gode biler, gode humør og topp kundeservice.  


 Vi lever på kundeservicen og vårt forhold til kundene. Alle som kommer inn døra her skal bli møtt med et smil, og det er viktig for oss at vi kan bidra til at alle får en god opplevelse når de skal se på bil hos oss.  

 

Wold & Borgersen har et spesielt hjerte for Ford, siden de har vært forhandler for det tradisjonsrike bilmerket så lenge. Og de kjenner modellene ut og inn, og kan tilby førsteklasses veiledning hvis man vurderer å kjøpe en. Foruten bilhallen, huser Wold & Borgersen også et velassortert delelager som møter de fleste behov og et bunnsolid merkeverksted som er eksperter på å reparere og vedlikeholde din Ford, men også alle andre bilmerker. Her jobber det dedikerte medarbeidere med svært høy kompetanse og topp moderne utstyr. De har også en stor bruktbilavdeling, en avdeling som virkelig har fått kjørt seg under korona-tiden bokstavelig talt.  

 

Grønne tider 

– Det var et rush på bruktbil her i 2020, og det var nesten vanskelig å skaffe nok bruktbiler til alle som skulle på Norges-ferie, humrer Kollerud når han skal oppsummere 2020.  


Foruten en koronapreget berg- og dalbane av et år, så var 2020 også et spennende år for nye lanseringer. Ford inntok elbilrevolusjonen med lanseringen av den mye omtalte Mustang Mach-E, som henter det beste fra to verdener. Alle har et forhold til mustangen, som en råtass av en sportsbil produsert siden 1964, og nå får man denne med elektrisk motor og håpet er at den skal appellere til nye kjøpegrupper. Bilen har en svært god rekkevidde på 61 mil, og man får den også som firehjulstrekk da med en rekkevidde på 54 mil noe som er svært konkurransedyktig i dette segmentet. Den lader også svært fort, og kan klare 150 kilowatt i timen ved bruk av hurtiglader. Kollerud er full av godord om det nye vidunderet:  

 

 Mustang Mach-E er en formidabel bil på alle måter. Den har et fantastisk kult design, god rekkevidde og overlegen kjørekomfort. Vi har hatt mye interesse rundt denne bilen her lokalt i Modum og vi ser virkelig frem til å få den i butikken. Vi har tro på gode salg av denne bilen. Dette er en elbil som virkelig skiller seg ut, og som naboen nok legger merke til, humrer han. Og selv om Modum er et godt stykke på bygda, så har moingene begynt å omfavne elbiler. Den elektriske Mustangen ankommer på et gunstig tidspunkt.  

 

 Nå skal det også bygges splitter nye ladestasjoner her på Åmot, så vi har forventninger om at denne bilen virkelig vil slå an her lokalt, forteller Kollerud entusiastisk.  

 

Og det er ikke den eneste elbilen den velrenommerte bilforhandleren har på menyen. For ikke lenge siden ble de også forhandler for MG, det britiske kvalitetsmerket som har fått sin renessanse med sine populære elbiler som virkelig har slått an i det norske markedet.  

 

 Her får man en anvendelig familiebil, med gode kjøreegenskaper og god rekkevidde til en svært hyggelig pris, forteller Kollerud. Wold & Borgersen har nemlig solgt mange MG og interessen er vedvarende.  

 

Ford har også nylig lansert Explorer med ladbar hybrid. Dette er en stor, 7-seter SUV med kraftig motor, god plass og formidabel fremkommelighet. Fordelen er også at man kan kjøre ganske langt på elektrisk motor. Ypperlig for kundegruppen som ikke helt er klar til å gå over til elbil, men som allikevel får oppleve fordelene ved en elektrisk drivlinje. Explorer er en bil som oppfyller de fleste ønsker, og har et elegant eksteriør og er proppfull av teknologiske nyvinninger. «Eventyrlysten luksus» kaller Ford den, og det er liten tvil om at det stemmer. Og med ladbar hybrid er bilen svært prisgunstig. Her får man mye eventyrlysten luksus for pengene! 

 

Store på yrkesbil  
Wold & Borgersen er også store på yrkesbil, og det er mange håndverkere, bønder og entreprenører fra lokalmiljøet som er kunde her. Ford har kanskje markedets kuleste pickuper – monster-PickUpene Ranger og Raptor, som er to svært populære biler som yrkessjåførene virkelig setter pris på. Vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på disse bilene. De har en fremkommelighet som få kan skilte med, svært god kjørekomfort og med høy kvalitet. 

Ford har mange alternativer til proffmarkedet, varebiler i de fleste størrelser. Og i 2022 blir Fords helelektriske varebil E-transit lansert. Dette blir et kjærkommet tilskudd til Ford-familien. Her får man en stor varebil med hele 350 km rekkevidde. Dette er svært viktig for bedrifter som er opptatt av å ha en grønn profil. 

Med alle disse nyhetene, er det liten tvil om at gjengen på Wold & Borgersen ser lyst på fremtiden. 

 Vi går fremtiden i møte med iver og optimisme. Med Mach-E, MG og de andre modellene våre, går vi inn i en ny era mot det grønne skiftet. Vi har et stort fokus på kundeservice, noe som er særdeles viktig på et lite sted som Åmot. Vi har en engasjert stab som står klare for nye utfordringer i tiden fremover, avslutter Kollerud med et sikkert smil. 


Les mer...

2021-06-01 17.30

Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
74343DB1-599E-4C0F-8A06-CDA4D5D886A6_1

Hvordan forbedre din bedrifts likviditet i trange tider?

Artikkel Når man driver en bedrift er det helt naturlig at man opplever tider med økonomiske svingninger som kan sette bedriftens likviditet på prøve.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv