woldborgersen3wold og borgersen2wold og borgersen1

Mustang Mach-E inntar Modum!

Det mangler ikke på energi, når den engasjerte gjengen hos tradisjonsrike Wold & Borgersen på Åmot i Modum skal fortelle om den nye elbilen til Ford. De har store forhåpninger til at den stilfulle klassikeren med elektrisk motor vil bli en suksess.

Vi tok turen til det lille tettstedet Åmot i vakre Modum kommune som huser en svært tradisjonsrik bedrift; nemlig Ford-forhandleren Wold & Borgersen. 

 Vi har røtter langt tilbake. Vi har holdt på i over 80 år, og har vært et komplett bilanlegg siden 1933. Det er det ikke mange som kan skilte med!, smiler daglig leder Harald Kollerud når han skal fortelle om den lange forhistorikken til Ford-forhandleren. De har holdt på så lenge, at de nærmest er en institusjon å regne i Modum og distriktet forøvrig.  


 

Alle har et forhold til Wold & Borgersen som er viden kjent for sine gode biler, gode humør og topp kundeservice.  


 Vi lever på kundeservicen og vårt forhold til kundene. Alle som kommer inn døra her skal bli møtt med et smil, og det er viktig for oss at vi kan bidra til at alle får en god opplevelse når de skal se på bil hos oss.  

 

Wold & Borgersen har et spesielt hjerte for Ford, siden de har vært forhandler for det tradisjonsrike bilmerket så lenge. Og de kjenner modellene ut og inn, og kan tilby førsteklasses veiledning hvis man vurderer å kjøpe en. Foruten bilhallen, huser Wold & Borgersen også et velassortert delelager som møter de fleste behov og et bunnsolid merkeverksted som er eksperter på å reparere og vedlikeholde din Ford, men også alle andre bilmerker. Her jobber det dedikerte medarbeidere med svært høy kompetanse og topp moderne utstyr. De har også en stor bruktbilavdeling, en avdeling som virkelig har fått kjørt seg under korona-tiden bokstavelig talt.  

 

Grønne tider 

– Det var et rush på bruktbil her i 2020, og det var nesten vanskelig å skaffe nok bruktbiler til alle som skulle på Norges-ferie, humrer Kollerud når han skal oppsummere 2020.  


Foruten en koronapreget berg- og dalbane av et år, så var 2020 også et spennende år for nye lanseringer. Ford inntok elbilrevolusjonen med lanseringen av den mye omtalte Mustang Mach-E, som henter det beste fra to verdener. Alle har et forhold til mustangen, som en råtass av en sportsbil produsert siden 1964, og nå får man denne med elektrisk motor og håpet er at den skal appellere til nye kjøpegrupper. Bilen har en svært god rekkevidde på 61 mil, og man får den også som firehjulstrekk da med en rekkevidde på 54 mil noe som er svært konkurransedyktig i dette segmentet. Den lader også svært fort, og kan klare 150 kilowatt i timen ved bruk av hurtiglader. Kollerud er full av godord om det nye vidunderet:  

 

 Mustang Mach-E er en formidabel bil på alle måter. Den har et fantastisk kult design, god rekkevidde og overlegen kjørekomfort. Vi har hatt mye interesse rundt denne bilen her lokalt i Modum og vi ser virkelig frem til å få den i butikken. Vi har tro på gode salg av denne bilen. Dette er en elbil som virkelig skiller seg ut, og som naboen nok legger merke til, humrer han. Og selv om Modum er et godt stykke på bygda, så har moingene begynt å omfavne elbiler. Den elektriske Mustangen ankommer på et gunstig tidspunkt.  

 

 Nå skal det også bygges splitter nye ladestasjoner her på Åmot, så vi har forventninger om at denne bilen virkelig vil slå an her lokalt, forteller Kollerud entusiastisk.  

 

Og det er ikke den eneste elbilen den velrenommerte bilforhandleren har på menyen. For ikke lenge siden ble de også forhandler for MG, det britiske kvalitetsmerket som har fått sin renessanse med sine populære elbiler som virkelig har slått an i det norske markedet.  

 

 Her får man en anvendelig familiebil, med gode kjøreegenskaper og god rekkevidde til en svært hyggelig pris, forteller Kollerud. Wold & Borgersen har nemlig solgt mange MG og interessen er vedvarende.  

 

Ford har også nylig lansert Explorer med ladbar hybrid. Dette er en stor, 7-seter SUV med kraftig motor, god plass og formidabel fremkommelighet. Fordelen er også at man kan kjøre ganske langt på elektrisk motor. Ypperlig for kundegruppen som ikke helt er klar til å gå over til elbil, men som allikevel får oppleve fordelene ved en elektrisk drivlinje. Explorer er en bil som oppfyller de fleste ønsker, og har et elegant eksteriør og er proppfull av teknologiske nyvinninger. «Eventyrlysten luksus» kaller Ford den, og det er liten tvil om at det stemmer. Og med ladbar hybrid er bilen svært prisgunstig. Her får man mye eventyrlysten luksus for pengene! 

 

Store på yrkesbil  
Wold & Borgersen er også store på yrkesbil, og det er mange håndverkere, bønder og entreprenører fra lokalmiljøet som er kunde her. Ford har kanskje markedets kuleste pickuper – monster-PickUpene Ranger og Raptor, som er to svært populære biler som yrkessjåførene virkelig setter pris på. Vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på disse bilene. De har en fremkommelighet som få kan skilte med, svært god kjørekomfort og med høy kvalitet. 

Ford har mange alternativer til proffmarkedet, varebiler i de fleste størrelser. Og i 2022 blir Fords helelektriske varebil E-transit lansert. Dette blir et kjærkommet tilskudd til Ford-familien. Her får man en stor varebil med hele 350 km rekkevidde. Dette er svært viktig for bedrifter som er opptatt av å ha en grønn profil. 

Med alle disse nyhetene, er det liten tvil om at gjengen på Wold & Borgersen ser lyst på fremtiden. 

 Vi går fremtiden i møte med iver og optimisme. Med Mach-E, MG og de andre modellene våre, går vi inn i en ny era mot det grønne skiftet. Vi har et stort fokus på kundeservice, noe som er særdeles viktig på et lite sted som Åmot. Vi har en engasjert stab som står klare for nye utfordringer i tiden fremover, avslutter Kollerud med et sikkert smil. 


Les mer...

2021-06-01 17.30

agderhus_2

Agderhus realiserer kundens drømmehus

Artikkel Husprodusenten Agderhus AS satser på å være blant de markedsledende på pris, og tilbyr sine kunder et 100 prosent kundetilpasset hus – med arkitekttjenester inkludert i prisen.
mobilejessheim2

Banebrytende nyheter: Slik blir Opel og Mazdas bilår i 2022

Artikkel Mobile Jessheim går inn i 2022 med innovative nyheter fra Mazda og Opel. Her får du en smakebit på bilmodellene du ikke kan gå glipp av!
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  schmidtkjøkken2

  Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

  Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  Arkiv