annonsere

La oss skrive om din bedrift!

Det Norske Bransjemagasinet skriver om spennende norske bedrifter. En artikkel i vårt magasin og i våre andre mediekanaler er et godt markedsføringsvalg som virkelig får fart på virksomheten.

Det Norske Bransjemagasinet er en mediekanal som skriver om spennende norske bedrifter, og som ble etablert allerede i 2008. I løpet av disse årene har mange tusen norske, og utenlandske bedrifter, presentert sine virksomheter i vårt magasin og på vårt nettsted.


Vi kan lage en godt skrevet artikkel om din bedrift med et strategisk budskap og profesjonelle bilder. Vi skriver kostnadsfrie artikler, men tilbyr også digitale markedsføringsløsninger der vi gjennom publisering på Facebook, LinkedIn og Instagram garanterer at artikkelen når ut til riktig målgruppe. Vi tilpasser alt innhold for å utnytte alle de muligheter sosiale medier tilbyr, og på LinkedIn når du enkelt ut til bedriftsledere for videre samarbeid.


Vi leverer statistikk om interaksjoner, klikk og antall lesere månedlig. I tillegg gir vi dere en personlig oppfølging før kommende måned, i tilfelle dere ønsker å endre deres budskap eller justere målgruppen. 


Det Norske Bransjemagasinet tilbyr også andre muligheter som en helsides annonseplass i vårt magasin og bannerannonse på vår hjemmeside. Vi kan også komme med tilbud for bruk av vår hjemmeside for publisering av eksterne artikler.


Kontakt oss gjerne for mer informasjon: henrik.gimleholm@norskebransjemagasinet.no eller 

magnus@norskebransjemagasinet.no, så forteller vi mer om hvilke muligheter vi kan tilby. 

Du kan også bruke kontaktskjemaet under.
Takk for din besked, Vi vil svare deg snarest mulig!

sunoinstallasjon7

Fra solcelleinstallasjoner til totalleverandør av energieffektiviseringstjenester

Artikkel Suno Installasjon i Bergen møter fremtidens energibehov, og har lykkes i å tilpasse seg et svingende marked. Dette med et utvidet tjenestespekter som inkluderer solcelleinstallasjoner, energirådgivning...
sympa2

Helhetlig HR-system forenkler hverdagen til HR-avdelingen

Artikkel Med en samlet oversikt over sine ansatte, får både bedriftsledelse og HR en helt ny arbeidshverdag med det digitale HR-systemet til Sympa. – Det hjelper hele bedriften til å ta avgjørelser...
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv