ferder7ferder1ferder2ferder3ferder4ferder5ferder6

Positive holdninger og «det lille ekstra» hos Vestfolds triveligste byggefirma

De gode kundeopplevelsene står i kø for Færder Byggservice fra Tønsberg, som sprer godt humør og stadig vekk overrasker kundene sine med «det lille ekstra».

Snekkerduoen Thomas Thiis Andresen og Marius Marciuska i det Nøtterøy-forankrede byggefirmaet Færder Byggservice, er kjente for å være skikkelige gledesspredere. Da Thomas startet Færder Byggservice tidligere i år, var han bare nødt til å få med den tidligere kompanjongen Marius, som han visste var både faglig kompetent, ekstremt hyggelig og hadde en imponerende stå-på-vilje.  


– Jeg har holdt på her i Vestfold i 20 år, og for 4-5 år siden startet jeg et enkeltmannsforetak og holdt på med det i tre år. Så hjalp jeg SSG i et års tid, og der traff jeg Marius, som jeg jobbet en del med. Han bare måtte jeg få med siden jeg er veldig selektiv på hvem jeg tar med i firmaet, og etter noen forhandlinger ble vi enige, forteller Thomas og smiler mot kollegaen. Vinn eller forsvinn 
Siden oppstarten har snekkeroppdragene gått av seg selv, med en fast kundekrets som setter stor pris på Færder Byggservice’ unike evne til å strekke seg langt for å gjøre kundene smørblide.  


– Vi har et veldig godt rykte, og er veldig opptatt av å beholde det. Det er vinn eller forsvinn, for med en gang vi har en misfornøyd kunde, så er vi sjanseløse, fastslår Thomas.


Hemmeligheten bak sitt gode rykte, er rett og slett å overraske kunden med en service de ikke forventer seg.  


– Vi gir «det lille ekstra», understreker Thomas, og forteller at de iblant gjør tjenester helt gratis: 


– Da en fast kunde som vi har gjort mange oppdrag for, skrev på Facebook at hun hadde problemer med å henge opp bilder på gipsveggen sin, så ringer jeg bort til henne og sier at: vi kommer og gjør det, for vi har fått så mange oppdrag av deg at det tar vi vederlagsfritt!  


Hos en annen kunde, som skulle ta over resten av prosjektet selv etter at Færder Byggservice var ferdige, tok de seg god tid til å forklare hvordan alt hang sammen. 


– Da dro vi bort og forklarte kunden i to timer, og sånt fakturerer vi ikke. Det er for å virkelig ha det lille ekstra, sier Thomas og smiler.  


Gode på rådgivning 
Færder Byggservice har mange oppdrag i Tønsberg og nedre Vestfold, men Thomas kan fortelle at de også får henvendelser fra kunder i Oslo.  – Vi hadde en kunde fra Oslo som absolutt skulle ha oss. Da sa jeg at vi må fakturere kjøringen fra Tønsberg, og det var helt greit siden han virkelig ville ha oss. For oss er det veldig gøy! 


Færder Byggservice gjør det aller meste av oppdrag, men har holdt seg unna større nybygg siden de er for små enda. Oppdragsmengden varierer med årstidene, men de har alltid mange mindre oppdrag som inkluderer oppussing av hus og utskiftning av dører, vinduer, kledning og tak. 


– Vi er også gode på rådgivning, og jeg er veldig opptatt av interiør, farger og slikt. Vi fungerer mer enn gjerne som en rådgivningstjeneste for kunden, og vi er mer enn gjerne med på å lage en helhetlig plan for kunden. Det er det veldig mange som setter pris på, opplyser Thomas, som for øvrig er en BMTF-sertifisert takstmann, og kan sine saker.  


Thomas mener videre at de trolig kommer tettere inn på kunden enn mange andre byggefirmaer. For mens de fleste bare sender ut en gjeng som utfører en jobb og forsvinner igjen, tenker Færder Byggservice annerledes.  


– Vi er nære, mer personlige og rådgivende – og så liker vi folk, da, sier han og smiler stort.  


Vil ekspandere 
I løpet av 2022 håper Thomas at de vil være to mann til, og fortsette i samme spor som i dag - med fullt fokus på service og fornøyde kunder. Færder Byggservice søker aktivt etter flere snekkere, men Thomas innrømmer at han er svært nøye på hvem han ansetter i firmaet.  – Vi er selektive, men så betaler vi også veldig bra. Vi tilbyr 275 kroner i timen til drevne, ordentlige snekkere som kommer til oss, og vi har veldig konkurransedyktige betingelser. Vi er nøye på at de skal ha fagbrev, og så må de være blide, utadvendte og høflige, og alltid ha kundefokus. Da er veldig mye gjort, tenker jeg.  


Å ansette flere medarbeidere, blir Færder Byggservice’ neste skritt mot drømmen om å en dag bli skikkelig store.   


– Vi skal bli store! Vi vil gjerne bli så store vi kan, og vi er villige til å gjøre ganske mye for å få til det, avslutter den blide og ambisiøse snekkeren.  Les mer...

2021-12-01 13.45

proxll4

Innovativ spesialist på grønn teknologi løser utfordringer med nytt håndløperkonsept

Artikkel Proxll har utviklet et nyskapende produkt til samferdsel og jernbane som løser tidligere utfordringer innen sikkerhet, kostnad og klima – på en smart og effektiv måte. – Det er vår største og seneste...
byggmesterhaagensen1

Folk står i kø for å fornye badet sitt av «Norges hyggeligste tømrer»

Artikkel Byggmester og takstmann Roger Haagensen, er influenser-byggmesteren med 54 000 følgere på Instagram, som kan smykke seg med tittelen «Norges hyggeligste tømrer». Med et godt humør og en smittende entusiasme...
Til Facebook-siden

  Kontaktinformasjon

  • FÆRDER BYGGSERVICE AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
   47 28 72 62
  • Adresse:
   Skoleveien 24, 3121 NØTTERØY
  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv