rohneselmeraskerbærum4rohneselmeraskerbærum2rohneselmeraskerbærum3rohneselmeraskerbærum1rohneselmeraskerbærum5

Ny elektrisk Ford-modell selger til gull!

– Ford Mustang Mach-e, treffer en nerve med sin elektriske oppgradering. Kundene roser bilen opp i skyene, og det ikoniske Mustang navnet bærer stolte tradisjoner videre, forteller nybilselger Fredrik Risø ved RøhneSelmer Asker og Bærum.

Da Korona-pandemien var et faktum, slo det uheldig ut for mange bransjer. Ved Ford-forhandleren RøhneSelmer Asker og Bærum, har nybilsalget gått i bølgedaler under pandemien, mens bruktbilene fikk et fantastisk salgsløft.  


– Alt i alt har det vært en fantastisk tid for oss i Ford! Vi har vært superheldige å få Mach-e midt oppi dette, som har hjulpet oss ekstremt på nybil, konkluderer nybilselger ved RøhneSelmer Asker og Bærum, Fredrik Risø. 


Morsom tid å være i Ford 
Ford Mustang Mach-e, ble nemlig en umiddelbar suksess for det store bilanlegget på Billingstad, der Asker og Bærums innbyggere tok imot elbilen med åpne armer.  



– I mai og juli, var det Norges mest solgte bil, og i juni og august kom den på en god andreplass, så det har vært en veldig morsom tid å være i Ford, gliser Fredrik.  


I sin klasse, er Mach-e utstyrt med den beste rekkevidden du overhodet kan få – til stor glede for kundegruppen som etterspør nettopp lang rekkevidde. Med 44 mil rekkevidde til en standardpris på 422 000 kroner, spiller elbilen på mange strenger med sitt store spekter. 


– Du får et fullspekket firehjulstrekk med alt av utstyr for rundt 630 000 kroner, så uansett om du velger to- eller firehjulstrekk, får du mye bil for pengene, fastslår nybilselgeren.  


Mach-e får med den nye generasjonen 
– Jeg har en kunde her som hadde bodd i USA i mange år og som er en skikkelig Ford-mann. Kunden eier to Mustanger med bensinmotorer, og han sa det på en veldig fin måte; å lansere Mach-e er den perfekte tingen å gjøre for å få med den nye generasjonen!, forteller Fredrik. 



Mange som har gått med en drøm i magen om å eie en Mustang en eller annen gang i livet, kan nå endelig leve ut Mustang-drømmen med Mach-e. Fredrik gleder seg over at den legendariske bilen har fått så stor suksess her i området, og fremholder at de til tross for alle forhåndsbestillinger fortsatt klarer å levere.  


– Vi ser at det fortsatt er en stor etterspørsel etter bilen. Det største volumet av forhåndsbestilte og forhåndssolgte biler er levert, og selv om vi har litt leveringstid på noe, klarer vi godt å levere flere biler.   


Tunge amerikanere appellerer til nordmenn 
I fjor var det derimot Kuga som var Fords store snakkis. Den tøffe og sporty plugin-hybriden, var en tiltalende bil for barnefamilier med sin romslighet, smarte løsninger og allsidighet.  



– Kuga kommer nå med en oppgradering på rekkevidden på de nye 22-modellene, så nå går den opp til 64 kilometer på strøm! Det er en fantastisk fin bil, skryter Fredrik.  


Av ladbare hybrider, er tungvekteren Explorer verdt å nevne. Der får du virkelig levd ut den amerikanske drømmen, med en SUVeren 7-seter som har truffet publikum i Asker og Bærum godt. 


– Det er en fullblodsamerikaner som er over fem meter lang, med plass til det meste og enda litt til! SUVen er perfekt for familier som trenger mye plass, siden den kommer som 7-seter som standard, og det er det ikke mange i den klassen som gjør, understreker han.  



Det skjer mye i Ford nå om dagen, og det er mange Ford-forhandlere i Norge som venter i spenning på om den elektriske pickupen F150 i det hele tatt vil dukke opp her i landet. 


– Vi håper absolutt at den kommer, og vi merker at interessen er veldig stor selv om det er en «voksen» og stor bil. Men vi er fortsatt inne i Mustang-bobla vår, og synes at det er fantastisk morsomt å få være med på det! Ford er fremover i skoa, og det kommer mye bra fremover. Så vi er veldig optimistiske for veien videre, avslutter den blide nybilselgeren.  


Les mer...

2021-11-01 09.45

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv