trippelmotor_6trippelmotor_1trippelmotor_2trippelmotor_3trippelmotor_4trippelmotor_5

Det populære kjøretøyet du kan kjøre med traktorsertifikat: ATV-trenden på full fart inn i Norge

Trippel Motor i Lyngdal, har mye å by på innen fire- og sekshjulinger – trenden som nå har nådd Norge med full kraft. – Det er en voldsomt økende trend, bekrefter Tormod Iddeland, daglig leder i Trippel Motor.

Butikken til Trippel Motor i Lyngdal, består av tre etasjer med ATV-er, UTV-er, mangfoldige scootere, mopeder og et godkjent bilverksted. Det er vanskelig å se for seg at butikkinnehaver og daglig leder Tormod Iddeland startet, den i dag store butikken, i en liten garasje tilbake i 2004. Som følge av den formidable veksten har bedriften mottatt flere Gasellepriser.  


– Vi startet hjemme i garasjen med mopeder, og bygde videre på ATV som vi solgte mye av i 2005. Siden den gang har vi bygd firmaet opp steg for steg, og kjøpte etter hvert dette bygget, forteller Tormod.  Tormod har med seg sønnen og datteren i Trippel Motor, og det ligger i kortene at Tormods etterfølgere vil drive familiebedriften videre når far i huset etter hvert går av med pensjon.  


ATV er hovedproduktet 
Trippel Motors primære hovedprodukt er ATV-er, som du får i flere prisklasser, men Tormod fremholder at du helst må opp i 80 000 kroner om du vil ha en ATV av riktig god kvalitet. Bestselgerne er Can-Am ATV, Can-Am SSV, og Tormod er stolt av den gode kvaliteten til produktene de selger.  

 

– Vår butikk bygger hovedsakelig på ATV; fire- og sekshjulinger, og så har vi supplering i tillegg til det, som mopeder, scootere og vannscootere. Vi tar oss også av reparasjoner på snøscootere til kunder som trenger det, opplyser han.  Selv om Trippel Motor har satset på rene sommer- og vinterprodukter som vannscootere fra Sea-Doo og snøscootere, selger de ATV-er og UTV-er hele året.  


Tormod forteller at stadig flere kommer inn og spør etter side-by-side-kjøretøy, også kalt UTV. Det er en maskin der du sitter omtrent akkurat som inne i en bil, med en fartskapasitet på opptil 40 kilometer i timen.  


– Den kan 16-åringer kjøre, og det er en voldsomt økende trend – ikke minst i USA! Og her i Norge er den på full fart inn, så i år merker vi en økende etterspørsel på de produktene. Det er en utrolig trygghet for foreldrene å sende dem i en UTV, og man kan ha varmeapparat, stereoanlegg og alt de kan ønske seg i kjøretøyet. Det blir som å kjøre en bil for 16-åringer, men på traktorsertifikat, smiler han.   Dekker behovet 
UTV-en Traxter fra Can-AM, dekker dessuten behovet for både unge og gamle, og er et perfekt alternativ for eldre som ikke ønsker eller kan kjøre bil. 


– Det er fantastisk å komme inn og ut av den – det er som å sette seg i en sofa! Og du kan få alle utstyr til den; alt fra snøfresere til plog og tilhengere, forteller Tormod.  


Totalt består Trippel Motor av ni ansatte, hvorav fem av dem betjener verkstedet på heltid.  


– Dette er et godkjent bilverksted, og vi har et stort delelager som har vært spesielt viktig for oss i denne tiden, der det har vært flere måneders ventetid på deler.  


Trippel Motors geografiske nedslagsfelt er Lindesnes, Lister-regionen, Vigeland og omegn. Og det aller beste Tormod vet, er når dagens digitale generasjon finner veien inn til butikken. – I dag er det så mye som kan skaffes på internett, men vi merker at det er kolossalt mange ungdommer som kommer inn til butikken for å se og kjenne på produktene, og det synes jeg er voldsomt fint. Det er én ting å kikke på tingene på nettbrettet, men en helt annen ting å føle på det, smiler han avslutningsvis.  

Les mer...

2022-01-01 11.45

røroshytta8

Holder den norske hyttetradisjonen i live

Artikkel Røroshytta AS er Norges ledende laftehytteprodusent, med lange tradisjoner og høy kvalitet på sine hytter. Gjennom Røroshytta Innlandet AS, bygger de skreddersydde og tradisjonsrike hytter i tømmer, som...
vikenbyggpartner10'

Stabile boliger, sunt inneklima og minimalt vedlikehold: Porebetong er svaret

Artikkel Viken Byggpartner AS i Drøbak bygger innflytningsklare boliger med hovedfokus på god bokomfort og minimalt vedlikehold. De har spesialisert seg på å bygge med porebetong.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv