modalslirør9modalislirør1modalslirør2modalslirør3modalslirør5modalslirør6modalslirør10modalslirør8modalslirør7

– Du skal få alt du trenger – fra a til å!

Modalsli Rør imponerer med sine helhetlige tjenester. Fordelt på fire avdelinger i Kvinesdal, Flekkefjord, Sirdal og Lund, kan de tilby alt fra baderom til privatkunder og arbeid ut til industrien.

Arild Nilsen er daglig leder og eier av Modalsli Rør; rørleggerfirmaet med en tradisjon som strekker seg tilbake til 1965. Den gang var det ikke mange ansatte i bedriften, Arild tror de bare kan ha vært et par stykker til å begynne med.


Nå er bedriften derimot en hel del større. De teller 20 ansatte og deriblant tre lærlinger.


Arild forteller at Modalsli Rør er sterke på totale baderomsløsninger – i tillegg til de helt spesielle oppdragene:


– Vi driver med renseanlegg og olje, der har vi et godt opparbeidet nettverk gjennom mange år og masse erfaring. Vi utfører også tjenester innen kjerneboring, kloakkanlegg, betongboring, havbruk og fiskeoppdrett. Så det er et stor mangfold i det vi driver med, alt fra å bruke snøscooter for å utføre oppdrag på fjellet til båt ved kysten.


– Man må bare være på og ikke se begrensninger, ler han.


Vi møter butikk- og kontormedarbeideren Anette Olsen og regnskapsansvarlig May Hilde Ousdal, i en utrolig ryddig butikk med fine baderominnredninger utstilt her i Flekkefjord. De to har jobbet henholdsvis åtte og fem år i bedriften.– Butikken her i Flekkefjord tilbyr totalrenovering av bad, varmeanlegg, og masse fine produkter til bad, smiler Anette innledningsvis.


Medlem av Bademiljø-kjeden
Som medlem av Bademiljø-kjeden, flyter Modalsli Rør på gode garantiordninger; en trygghet både for dem selv og deres kunder i forhold til den generøse garantitiden på ti år.


– Det er en solid kjede. Vi kan tilby 10 års garanti tett bad, ved total renovering av bad der vi har inne alle faggrupper.


I tillegg til Flekkefjord-butikken, har Modalsli Rør også avdelinger i Sirdal, Lund og Kvinesdal, hvor de nylig har utvidet Håndverkssenteret Kvinesdal som gjør at de kan tilby kundene sine totalløsninger med elektrikere og gulvleggere i tillegg til rør. Alt på én plass, rett og slett for et komplett bad der kunden kun har Modalsli Rør å forholde seg til.På varmepumper har de også en egen ansatt som har ansvaret for service og montering. De fører varmepumper av kvalitetsmerket Mitsubishi.


Gratis befaring og 3D
Når en kunde kommer inn i butikken for å se på bad, er det første May Hilde og Anette gjør, å kartlegge og finne ut av kundens behov og ønsker. De imøtekommer så godt som alle ønsker, og kan tilby jacuzzi for kundene som har lyst på maksimal luksus enten hjemme eller på hytta.


– Vi har gratis befaring og kommer gjerne hjem til kunden for å se! Vi henter priser fra alle leverandører og tegner bad for kunden, forklarer Anette.


Med en smart og realistisk 3D-løsning, kan kundene dessuten se med egne øyne hvordan badet vil se ut til slutt. Her kan kundene også flytte rundt på baderominnledningen og forandre på farger og utstyr.


En stor fordel med å være en del av Bademiljø-kjeden, mener May Hilde og Anette er at de holder seg oppdatert på nye produkter og trender – noe som gjenspeiles i den velordnede butikkinnredningen.– Nå er det inne med spafølelse, og badekar er noe som er veldig inne i forhold til avslapning; badet skal være en velværeplass, forteller de to butikkmedarbeiderne.


Fra det helt grunnleggende til maksimal luksus
May Hilde og Anette viser rundt i butikken og forklarer at de to baderommene som står utstilt i butikken, består av et enklere basisbad, og et premiumbad med litt mer luksusfølelse. Hensikten med de to forskjellige utstillingene er å vise frem ulike produkter i forskjellige prisklasser.– Vi prøver å bytte utstilling ofte, holde oss oppdatert og vise kunden nye ting – det er kjedelig hvis ting henger for lenge, konkluderer de to.


De opplever at mange har vært ekstra ivrige på å pusse opp badet nå under korona. Men baderombutikken har ikke bare løsninger for privatkunder, de er minst like store hyttemarkedet i Sirdal, Knaben og større prosjekter. Holdningen om at ingenting er umulig, har utvilsomt bidratt til den fordelaktige posisjonen på markedet.


Bred kunnskap
– Vi har egentlig bare vært litt innovative og breiere i forhold til arbeidsordrene. Mange av de som jobber her har jobbet i industri, og vi har vært med på å bygge Nesodden-ferjen i Oslo, jobbet på oljerigger og med fiskeoppdrett – egentlig masse industri, sier Arild om den brede kunnskapen til Modalsli Rør.


– Vi kan løse de fleste ting! Du skal få alt du trenger fra a til å, smiler Anette avslutningsvis. 

Les mer...

2021-02-01 10.30

stoentreprenor4

Entreprenør med viktige verdier til topps i Oslo og på Romerike

Artikkel STØ Entreprenør har kontorer i Lørenskog, utfører totalentrepriser i Stor-Oslo, og ønsker å bli en foretrukken entreprenør på Romerike. – Vi har ansatte som «vet å oppføre seg», og som gjør en god jobb,...
ostlie7

Møbeltapetserer med lang fartstid og godt rykte briljerer med et stort tjenestespekter

Artikkel Østlie Møbelservice AS – også kjente som ØMS, er en møbeltapetsererbedrift som har holdt på med møbelrestaurering, spesialinnredning og omtrekking av møbler helt siden 1958. Firmaet ble startet av Johnny...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv