174048gfd174048iuyjo174048174048iuhjpø174048k174048poj174048utyrtg174048åfs174048åpo174048rdaslkjf

Her kan du unngå skader og forlenge vippene på en sikker måte

Agata Henryka Kielak er ledende i bransjen innen vippeextension, og siden hun startet Secret Lashes Norge i 2010 har hun fokusert på profesjonalitet og solid utdanning i faget.

Lange, fyldige vipper er ikke noe naturen har begavet alle kvinner og menn, og det er noe Kielak har dedikert seg til å hjelpe kundene sine med. Gjennom samarbeidet med den polske distributøren av produkter for forlengelse av øyevipper, Secret Lashes, startet hun egen salong i Storgata for syv år siden, og har etter hvert oppgradert til lokaler i Bygdøy Allé 10 under navnet Secret Lashes Norge.


174048åpo


De luksuriøse vippene fra Secret Lashes er laget av en slitesterk og høykvalitativ blanding av silke, mink, kashmir og syntetisk stoff. Vippeeksperten driver salongen selv, og har etter hvert bygd seg opp en solid kundebase som inkluderer kjente kvinner som blant annet Mia Gundersen, Lilli Bendriss, Triana Iglesias, Kari Simonsen, Trude Mostue, Margaret Berger og Anette Marie Antonsen.

Hun har også stylet vippene i serier som Åndenes Makt, Norske Talenter, Nå eller Aldri, Hver gang vi møtes og Predators Up Close. Dessuten er hun sponsor for flere musikkvideoer og Team Jeg Liker, syvende utgave, med Anette Marie Antonsen. Hun er også aktiv innen vippekonkurranser, neste gang i Polen.

– Mine kunder er utenom det vanlige. Jeg har både menn og kvinner, mange trofaste og mange nye kunder, sier Kielak.


174048utyrtg


På spørsmål om hva som gjør henne så populær i bransjen svarer hun at hun faktisk må advare kundene sine på forhånd før de kommer til henne. 


– Jeg er farlig, folk må komme hit på egen risiko - for mine tjenester er mer avhengighetsskapende enn heroin, ler hun.

Hennes livsmotto er: «Jeg ser ikke på andre som konkurrenter. Livet er et eventyr og ikke en konkurranse, og derfor håper jeg at det er plass til at alle lykkes med det de gjør.»


174048gfd


Kielak har stort fokus på profesjonalitet i bransjen, er lærer og holder selv kurs i faget. Hun advarer mot å prøve snarveier og å gå for de billigste produktene og tjenestene.

– Om ikke stylistene får riktig opplæring kan den være mangelfull. Det er viktig å være profesjonell, du kan i verste fall forårsake øyenskader og allergiske reaksjoner, sier hun.

Stylisten forteller at det finnes mange produkter på markedet og at det er viktig å velge riktig, både for kundene og stylistene. 



174048iuhjpø


– Jeg vil legge mer press på vippestylister slik at de skaffer seg riktig utdannelse. Jeg vil invitere profesjonelle fra Russland, Latvia og Ukraina hvor jeg har kontakter, og lære opp de som trenger det, sier hun.


Kielak er svært opptatt av det spirituelle, og forteller at mange kommer til henne for de ekstra tjenestene som hun tilbyr utenom det vanlige. 



– De som kommer hit kommer ikke bare for øyenvippene, de kommer også for energien, for spiritualismen og for samtale med meg, sier Kielak, som også jobber for Hunan Design System (PR International).


Avslutningsvis oppfordrer Kielak nye kunder til å ta kontakt med henne for en gratis konsultasjonstime.

Les mer...

2017-11-24 16.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv