191029w16191029w10191029w12191029w15191029w7191029w9191029w8191029w1191029w11191029w14191029w2191029w3191029w4191029w5191029w6191029w6

Ferdighus på 1-2-3

Hos Älvsbyhus får du levert ferdighus bygget av deres egen seinvokste fure - samt trygghet og oversikt fra start til slutt. Og vipps, så har du et splitter nytt hus!

Se for deg å endelig få kunne realisere drømmehuset! Et moderne hus med store glasspartier, liggende panel, romslig walk-in-closet og et stort og luftig kjøkken med åpen planløsning eller et stort familiehus over to etasjer med forhøyd veggliv og gavlbalkong for en lun uteplass hele året.


Älvsbyhus realiserer alt fra store til små, moderne til tradisjonelle, husdrømmer. Dette året feirer konsernet 75-årsjubileum. Salgssjef Bjørn Kristiansen og markedssjef Kirsten Evensen er stolt over hva de har fått til.


– Det er en bra alder vi har kommet til nå. Det betyr jo at vi har vært her en stund, og at vi vil bli her en stund. Vi har solide eiere, og det er helt sikkert at vi vil fortsette. Vi er en tredjegenerasjonsbedrift nå, sier Kristiansen og smiler.


Bedriften har vært i Norge i 24 år og har én fabrikk i Finland og to i Sverige. Evensen forteller at visjonen er å ha de mest fornøyde kundene og bli det mest kjente merket i bransjen. 


For andre året på rad har Älvsbyhus Norge mottatt prisen for «Årets mest tilfredse kunder» av Prognosesenteret. Dette er en prestisjefylt pris i bransjen og kunder fra hele 40 boligaktører med i undersøkelsen. Sverige og Finland fikk den samme prisen i deres land også, sier hun. 


191029w12


Siden 1950-tallet har ideen til Älvsbyhus vært å levere husmoduler – produsert fra stokk til stue. Som bedrift eier de store skogområder i Nord-Sverige, som de leier ut og benytter seg av for produksjon. De frakter tømmeret til deres eget sagverk, som ligger i fabrikksområdet deres. Alle delene av tømret skal benyttes. De kutter opp trematerialet i den dimensjonen de trenger og setter det for å tørke. Da er hele trelastjobben unnagjort. Produksjonen av modulene skjer også i fabrikken.


– Vi har selv kontroll på hele verdikjeden for all trelast. Dette sammen med en av de beste logistikkforutsetningene i bransjen trygger vi vår konkurransekraft, forteller salgssjefen. 


– Vi har jobbet hardt for å effektivisere alle ledd, ned til den minste detalj. Vi jobber miljøvennlig og kortreist, legger Evensen til.


I fabrikken hvor tømmeret kommer og modulene produseres, er luften tørr og kontrollert – med den samme temperaturen og fuktigheten hele året. Her bygges modulene steg for steg, som blant annet: gulvet, veggene og himlingen. 


– Ett hus er mellom fire til åtte moduler, avhengig av størrelsen på huset, informerer Kristiansen.


Dersom du kjøper et ferdighus fra Älvsbyhus får du med varmepumpe inkludert i prisen, noe som er en god kundefordel. Dessuten får man også mulighet til å sette inn solceller, for å redusere oppvarmingskostnadene enda mer.


– Strøm er ikke akkurat billig i Norge, og jo mer miljøvennlig husene blir produsert og brukt, jo bedre, påpeker Evensen.


191029w10


Det er mange av kundene deres som er svært stolte av sine splitter nye hus. Älvsbyhus arrangerer ofte visninger i samarbeid med kundene, for å kunne vise nye kunder funksjonaliteten og utseendet til husene, samt fortelle om byggeprosessen. Evensen forteller at dette er en kjempefin mulighet for alle som er interessert i å anskaffe seg et nytt hus.


– Vi er opptatt av at det skal være enkelt og forutsigbart for kunden, hele veien, både produksjons- og kjøpsprosessen er veldig oversiktlig.


Et hus er ikke noe som bygges over natten, det tar tid å planlegge, og det kreves struktur og arbeidsinnsats. Av nettopp den grunn lagde Älvsbyhus ”Husbyggerskolen”, for å kunne gi kunden oversikt over de oppgavene de skal gjøre og til hvilken tid, samt deling av tips og triks som kunden kan finne nyttig. 


– Vi deler oppgavene i passe store deler, så kunden ikke skal føle at det blir for lite eller for mye, forklarer en engasjert salgssjef, som understreker viktigheten av å være tålmodig, men flittig i prosessen.


Älvsbyhus har kapasitet til å bygge omkring 2000 hus per år, og Kristiansen forsikrer om at dette er mer enn nok. 


– Dersom du bestiller hus hos oss, så får du det, så enkelt er det. Du får en faktura fra Älvsbyhus Norge AS – denne forfaller den dagen vi går overtakelse sammen med deg i ditt nye hus. Vi og våre forhandlere hjelper deg med tips og råd i hele prosessen. 


Evensen forteller engasjert om Youtube-kanalen Älvsbyhus Norge, der kunden finner rådgivende og interessante videoer som sikrer god flyt under planleggingen og utføringen av byggeprosessen. 


– Dette er veldig effektivt for kunden og noe de setter stor pris på. Vi har også timelapse-videoer av husbyggingen, som forteller hva som skjer og hvordan prosessen blir, avslutter hun. 


191029w7

Les mer...

2019-02-11 14:45

201017w1

Her får du kortreist mat «slik mor pleide å lage den»

Artikkel I 24 år har Gregorius Selskapsmat servert Telemark god, hjemmelaget tradisjonsmat. Med fokus på kortreiste ingredienser har den tilhørende kafeen gjester som er innom hver dag for å få seg en middag «slik...
195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv