183012NYjkergfdoldfjdsa183 012 www183 012 ed183012NYjkergfdfd183 012 sads183 012 e183 012 ddd183 012 x183 012 dd183 012 cd183012NYjkergfdfs183012NYjkergfdåolfs183012NYjkergfd

Møtte veggen under oljekrisen

Notech er et firma innen olje og gass, som har overlevd den tunge tiden i oljekrisen ved satsing på samferdsel.

– Da oljekrisen inntraff i 2014, forsvant store deler av inntaksgrunnlaget vårt mer eller mindre over natten. På den tiden var vi 120 fast ansatte, så i de siste årene har vi vært gjennom en ganske stor nedbemanning av tilsammen 60 ansatte. Heldigvis har vi klart oss, gjennom disse 4 årene uten negative resultater, forteller daglig leder i Notech AS, Dag André Abrahamsen.


Notech er en mekanisk entreprenør, som produserer stålelementer til olje- og gassindustrien, samt samferdselsprosjekter på land. Firmaet har også en avdeling for service og utleie av fagpersonell, både on- og offshore og innen bygg og Anlegg.


183 012 eddd


– Det hele begynte med at jeg jobbet i et selskap som gikk konkurs, og stod der ganske ung og arbeidsledig på begynnelsen av 1990. Dermed ble Notech etablert, og nå i mai har vi holdt på i 28 år, smiler Abrahamsen med stolthet i blikket.

– Vi har også jobbet mot byggebransjen med stålkonstruksjoner og bygg, med bakgrunn fra min tidligere erfaring. Men for en del år siden opplevde vi mye konkurranse fra utlandet, og vi fant ut at det var vanskelig å være et norsk verksted som konkurrerte med de utenlandske tilbyderne, sier han.

Deres mangeårige kompetanse fra olje- og gassindustrien og deres strenge krav til kvalitet, har Notech fokusert på prosjekter innen samferdsel under oljekrisen.


183 012cccc


– Dette har resultert i at vi har produsert 8 jernbanebroer årene 2016-17, sier han.

– Notech er en ISO sertifisert bedrift. Dette har gjennom mange år vært en fordel for oss, da flere og flere av våre kunder krever kvalitetskontroll i alle ledd. Så selv om det koster å vedlikeholde, har det vist seg spesielt verdifullt i vår satsing mot samferdsel, sier Abrahamsen


Nå, etter en tung tid i oljeindustrien som var preget av nedskjæringer, oppsigelser og konkurs, ser Abrahamsen lyset i tunellen i form av økte forespørsler og bestillinger.  


– Aktiviteten har mot slutten av fjoråret og hittil i år, tatt seg kraftig opp. Det har begynt å komme inn forespørsler på produksjon av utstyr til rigg markedet igjen. Dette bekrefter at oljebransjen igjen har våknet til liv, smiler den positive daglige lederen.


183 012 x


Notech har for tiden stor aktivitet, og den nærmeste fremtiden er fylt opp med flere store planlagte oppdrag for kunder.

– Positive tilbakemeldinger fra prosjekter og kunder er vår beste referanse. Vi får skryt for ryddighet og dokumentasjon, og at vårt personell utfører jobben i henhold til de krav som er satt. Med satsing på samferdsel og økende aktivitet i oljebransjen, ser vi for oss en spennende fremtid, sier Abrahamsen.


183 012 ddd

Les mer...

2018-05-08 10.30

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv