modernactivtycenter2modernactivtycenter1modernactivtycenter3modernactivitycenter1modernactivitycenter2

Øker motivasjonen hos de ansatte: Teambuilding i luften passer alle typer bedrifter

Modern Activity Center på Gardermoen, tilbyr en annerledes og høytflyvende teambuildingopplevelse med vindtunnel-flyving og VR-aktiviteter. – Vi anser at vi har det perfekte stedet for en kick-off, sier daglig leder Anna Hetz.

Knapt ti minutter fra Gardermoen flyplass ligger Modern Activity Center. Her kan man blant annet få oppleve Norges heftigste vindtunnel og få vite hvordan det føles å være helt vektløs, teste berg og dalbaner i VR som får adrenalinet til å pumpe, og «reise» til verdensrommet ved hjelp av AR-teknologi. Modern Activity Center er et annerledes opplevelsessenter for absolutt alle!


– Alle kan fly, og vi har også mange besøkende med fysiske forhindringer som kommer hit for å fly, opplyser instruktør Stig Inge Rønning.Bygget på drømmen om å fly
Stig har mer eller mindre vært fast inventar i Modern Activity Center siden oppstarten i 2019, mens daglig leder Anna Hetz begynte her i februar 2020. Den høytflyvende opplevelsen har det offisielle navnet «indoors skydiving», og er bygget på drømmen om å fly.


– Vi henvender oss til både privatpersoner og bedrifter, og man kan fly fra man er fem år. Kan man ikke gå, så kan man fly – vår vindtunnel er for alle med unntak av gravide og personer som lett får skuldrene ut av ledd, utdyper Anna.


Dette er faktisk det første ordinære driftsåret til aktivitetssenteret uten påvirkning av korona. Selv om både høye strømpriser og renteøkninger spøker i bakgrunnen er det fortsatt mange som tar turen inn til senteret for å få seg et adrenalinpumpende avbrekk fra hverdagen.


– Vi merker at folk er mer forsiktige med pengene, men sånn er det overalt akkurat nå. Når det er over, er drømmen at det skal være fullt belegg med bedrifter og masse folk her på dagene, smiler Anna.


Det perfekte stedet for en kick-off
Modern Activity Center har uten tvil det meste og litt til for bedriftskunder som ønsker å oppleve teambuilding og få nye impulser i et annerledes og inspirerende miljø.– Vi syns vi har det perfekte stedet for en kick-off, og vi jobber hardt med å nå ut til bedriftsmarkedet og bedrifter som ønsker å komme hit for teamwork. Vi har også en avtale med foredragsholderne Karine Hollekim som er tidligere basehopper, og Christian Eek-Jensen som holder kurs i storytelling mot bedrifter, som kan leies inn til våre bedriftskunder, forteller Anna.


Med pakken «Flying Start», satser Modern Activity Center stort i høst. Dette er en aktivitetspakke, i samarbeid med Christian og Mona Eek-Jensen, som passer alle typer bedrifter, der flyving, kurs og lunsj for opptil 12-14 personer inngår. Med hotell rett rundt hjørnet legges det også til rette for kursdeltagere utenfor nærområdet.


– Dette er litt annerledes enn andre teamworktilbud, og det er en unik og spennende opplevelse som man gjør sammen med sine kolleger, poengterer Anna.


Mens man venter på å få fly kan man blant annet besøke VR- og AR-området der man kan spille alene eller sammen med opptil seks andre. I denne arenaen kan man prøve klatrevegg med AR-teknologi og morsomme spill som utfordrer grensen mellom virkelighet og fantasi.


Vindhastigheten i vindtunnelen kommer opp til utrolige 300 kilometer i timen, men er en helt ufarlig aktivitet takket være de dyktige instruktørene ved aktivitetssenteret.


– Det er alltid med en instruktør inn, i tillegg til en instruktør som styrer luften og har dialog med instruktøren på innsiden av tunnelen hele tiden. Det er ekstremt kontrollert, og skulle noe skje kan den som styrer luften enten skru av luften eller øke hastigheten, forklarer Stig.Kafé og catering
I tillegg til en mindre matservering som selger energipåfyll i form av pizza, toast, is og drikke, tilbyr Modern Activity Center også mer mettende alternativ i samarbeid med asian fusion-restauranten Sumo.


– Vi hadde helst ønsket oss en kafé med middagsretter, men det er ikke så lett å drifte når det går så mye opp og ned i forhold til besøkende. Men vi har funnet ut at catering-tilbudet fra Sumo er et kjempefint alternativ som fungerer for mange og som er enkelt å ha som catering, understreker Anna.


Med alle rettigheter er det også mulig for bedrifter å bli her lengre utpå kvelden for å spise god mat og ta seg et glass vin, legger Anna til.


Aktivitetssenteret på Gardermoen har tilbud også for erfarne flyvere, og hvis alt går rette veien kommer Modern Activity Center til å stå som arrangør av NM i flyving i mars 2024. For profesjonelle flyvere er det ifølge Anna og Stig vanlig å gå på noen smeller før teknikken sitter, men for den vanlige flyveren som ikke skal utøve krevende luftakrobatikk, er det heldigvis ingen fare.De allment tøffe økonomiske tidene til tross, så ser Anna Hetz og Stig Inge Rønning lyst på høstens aktiviteter og på fremtiden til Modern Activity Center. Begge to håper og tror at den store satsingen på bedriftsmarkedet skal gi enda fler besøkere i høst, og også lage en fin inngang på 2024.


Les mer...

2023-09-01 17.15

aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
flytentreprenor2

Store vekstambisjoner for fremoverlent entreprenørselskap

Artikkel Flyt Entreprenør er totalentreprenøren som vektlegger trivsel og kompetanseutvikling blant sine ansatte. Med en sterk bedriftskultur, er entreprenøren godt rustet for videre vekst med sine to avdelinger...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv