brennesny2brennes auto3brennes auto5brennes auto6brennes auto7brennesauto_ariya1brennesauto_ariya2brennesny1

Bilforhandleren du kan stole på

Brennes Auto Moss, er bilforhandleren med et bankende hjerte for kvalitetsbiler og en hjertevarm kundeservice.

Da bilentusiasten Kjell Brenne startet Brennes Auto i Sarpsborg i 1973, var mantraet hans at Brennes Auto skulle være en folkelig butikk som skulle tilby kundene en personlig service.


I dag drives Brennes Auto videre i samme ånd, av hans etterkommere. De videreførte selvfølgelig suksesskonseptet da bilforhandleren startet en ny avdeling her i Moss i 2009.


God personlig service
– Her kan du forvente deg en god personlig service. Vi har veldig fokus på hvordan kunden blir møtt, og hvordan man håndterer og behandler kunden. Vi har oppfølging i ettertid både ved salg og verkstedbesøk, og vi bruker aktivt tilbakemeldinger fra kundene, forteller daglig leder Daniel Hertzman.Han understreker at de har personlige kundemottakere til de store kundene sine, og at de alltid tilbyr en lånebil til sine kunder ved service og reparasjon.


– Det fungerer veldig bra, og det setter kundene veldig stor pris på. De blir hos oss, fordi de føler at vi tar oss av alt. Og så har de én person å forholde seg til – det er det veldig få bilforhandlere som gjør!


Som mellomstor bedrift, teller hver eneste kunde like mye. Derfor jobber de ekstra hardt for å beholde sine eksisterende kunder.


– Det er ingen krise for de store å miste en kunde, for da står det fem nye ved døra, sier Daniel med et glimt i øyet.


Utvidet med BYD og Suzuki
Brennes Auto Moss, var en ren Nissan-forhandler frem til i fjor, da de også ble forhandler for merkene BYD og Suzuki.– Nissan har alltid vært vårt hovedmerke og hovedfokus. Men vi merket at vi manglet en del modeller og drivlinjer. Da vi fant BYD, var det først og fremst fordi vi ville ha en stor elektrisk SUV som var større enn kommende Nissan Ariya. Når det gjelder Suzuki, så var det fordi vi ville få inn hybridbiler og småbiler med firehjulstrekk, noe Nissan ikke leverer per i dag.


– Da har vi på en måte hele modellspekteret, og det var det som var målet vårt, konkluderer han og smiler.  


Hos Brennes Auto Moss, får kundene alt de kan ønske seg; et komplett verksted, dekkhotell, glasskadeverksted og karosserireparasjon, i tillegg til service og vedlikehold.


Fornøyd med nybilsalget
Fjoråret startet noe dramatisk med korona, og i mars var halve staben permittert. Men etter en stille vår, braket det løs med mye aktivitet på bruktbilsalget.


– Da var det roligere på nybil, siden mange valgte å kjøpe bruktbil isteden. Men mot slutten av august tok nybilsalget seg opp kjempefint, og siste kvartal var fantastisk for oss på nybil!


Nissan Leaf utpreger seg som en vaskeekte bestselger, og Daniel forteller at veldig mange av nybilene som ruller ut av Brennes Auto Moss, er en Leaf.– Utover det, er det stort sett større biler – blant annet Qashqai. Nå venter vi på en ny modell som kommer nå snart; en generasjon 3 med hybrid.


Daniel kan røpe at en etterlengtet Ariya, lanseres nå i disse tider og er klar for levering til høsten. Den er et hakk større enn Qashqai, har 100 prosent elektrisk drivkraft, en rekkevidde på opptil 500 kilometer (WLTP), og fås i to batterivarianter.– Den har typisk norske spesifikasjoner, med alt av sikkerhetsutstyr som norske kunder forlanger på en elektrisk SUV, lang rekkevidde, firehjulstrekk, tilhengerfeste og mulighet til taklast, opplyser han.


BYD

I august kommer den helelektriske familie SUV’en BYD Tang, med samme etterspurte ‘’norske’’ spesifikasjoner som Ariya. Den romslige og spreke SUV’en er frisk og gjør 0-100 km/t på 4,6 sekunder og har hele 509 hestekrefter. Rekkevidden er oppgitt til 505 km *(NEDC). Brennes Auto Moss har store forventninger til også denne.


Daniel kan fortelle at BYD har allerede lykkes godt i Norge med sin ferske helelektriske varebil, BYD T3, som allerede nå rulles ut på veiene én etter én.


– Den har veldig gode spesifikasjoner; en god rekkevidde på opptil 310 km (WLTP), standard skinnseter og aluminiumgulv i lasterommet. Det er en fin bil, smiler Daniel.


Firehjulstrekk, automat og hybrid

Flaggskipet til Suzuki; ACROSS 4X4 Plug-in hybrid, ble lansert i september, og sammen med hybridautomatbilene Vitara og S-Cross, ser fremtiden fortsatt lys ut for Brennes Auto Moss.


– Det er det folk vil ha som ikke velger elektrisk; Hybrid med firehjulstrekk og automat! Vi håper på et år som 2018 på antall solgte biler. Med to nye merker og Ariya på gang, kalkulerer vi med et veldig godt år, smiler en entusiastisk daglig leder.


*WLTP blir tilgjengelig når bilen er typegodkjent i Norge.


Les mer...

2021-02-01 13.45

accelerator3

Norsk logistikkpartner øker takten med høy servicegrad, punktlighet og en stor porsjon yrkesstolthet

Artikkel Accelerator AS, er et logistikk- og speditørselskap av det sjeldne slaget. De laster, leverer og fortoller gods, og er desidert best på å gi en knakende god service! – Service er DNAet vårt, uttrykker...
abrakulelagersenteret4

Kulelagerspesialisten i Midt-Norge som bistår industrien med levering, montering og vedlikehold av kulelager

Artikkel Kulelagerspesialisten ABRA Kulelagersenteret AS, leverer kulelager til industrien – fra verdens beste produsenter. Siden 1962 har man hatt fokus på å tilby en kundeopplevelse helt utenom det vanlige. ...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv