182041p182041o182041

– Små justeringer kan gi store resultater

– Vi har hatt pasienter som kommer inn på krykker og løper ut uten. 360 Grader Kiropraktor AS tar i bruk unike teknikker og filosofier og gir deg en helhetlig behandling.

360 Grader Kiropraktor AS har avdeling i Revetal og Son, og baserer sin praktikk på grunntanken The Institute for Human Potential. Filosofien baserer seg på å behandle menneske ut i fra hver persons ultimate potensial og funksjon.

– Det hele er veldig individuelt og vi jobber for at hver person skal få utnytte sitt ultimate seg. Det handler ikke bare om smerter, men bedre funksjon generelt, sier eier Cathrine Skogheim Walle og legger til at de ønsker å hjelpe flere til et bedre liv hvor de lever opp til sitt potensial.


182041o

– Vi ønsker å være med på å senke sykefraværet og få høyere produktivitet på ansatte, smiler hun.


Walle og medeier og ektemann Michael B. Dibley møttes i Davenport, Iowa der de begge studerte ved Palmer College of Chiropractic. Etter endt studie og videreutdanning i diverse ekstra teknikker enn vanlig i Norge, tok Cathrine og Michael med seg lidenskapen og kunnskapen tilbake til Norge og startet opp klinikker her. Kiropraktorgründerne startet i 2009 i Bø i Telemark og i Skien. Etter bare få pasienter i starten eksploderte etterspørselen.


– Vi hadde noen kjempefolk i starten som hadde en utrolig emosjonell endring med store forbedringer i livskvalitet og andre som kom inn med krykker og sprang ut uten, forteller Walle. Utviklingen gikk videre til å starte klinikk i Revetal hvor ekteparet nå holder seg.

– Jeg har familie her så da var det naturlig for oss å komme hit.

Gjennom spesifikk behandling og teknikker for balansering av nervesystemet forteller Walle at de oppnår ofte ikke bare mindre smerter for pasientene eller lindring av de symptomene de originalt kommer for – men også en del ulike bieffekter.

– Pasienter opplever bedre pust, holdning, søvn, samliv, magefunksjon og mindre migrene og hodepine. Vi har hatt pasienter som kan fortelle at de har fått klarere syn og hørsel som følge av behandlinger, sier hun.

– Når du har mindre smerter så letter alt i tåka. Det er derfor vi brenner for det vi gjør – vi kan gi folk en ny hverdag.

Termografi tas i bruk hos 360 Grader Kiropraktor. Det måler temperaturforskjell på høyre og venstre side av ryggraden og kan indikere en dysfunksjon av det autonome nervesystemet, som igjen kontrollerer organsystemene våre. Ved å måle og få et objektivt bilde på hvordan ting fungerer, følger kiropraktorene opp for at den funksjonen skal bli bedre. De bruker også NASA-utviklet teknologi, som inkluderer overflate-elektromyografi og hjerterytmevariabilitets-testing, som forteller om hvor godt nervesystemet klarer å stå imot stress. Det kan vise om det er rett før vi «treffer veggen», eller om vi allerede har truffet den og har lite energi og overskudd.


– Det er mange som snakker om det at det er annerledes hos oss. De fleste er vant til at  nakke og rygg får er en knekk og kom tilbake når det er vondt igjen, sier Walle og oppfordrer nye kunder å ta forebyggende behandlinger.

– Vi ser at sykefraværet går ned hos de som går til kiropraktor, enten forebyggende eller når ting skjer. Det kan virkelig gjøre en forskjell, sier hun.


182041

Les mer...

2018-04-23 14.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv